.it
Βάλτε το RSS βασικά και κάντε δουλειά έτσι αν έχετε πολύ πράγμα για κατέβασμα.
Printable View
.it
Βάλτε το RSS βασικά και κάντε δουλειά έτσι αν έχετε πολύ πράγμα για κατέβασμα.
το eztv εννοείς κόμη; νόμιζα έλεγες κανα σαιτ για στρημινγκ
Έβγαλε αρκετό γέλιο το επεισόδιο. Αλλά μου φαίνεται ότι ψίλοεπαναλαμβάνονται. Πάλι wow ρε πούστημ; Και στην τελική γιατί δεν λέγαν σε έναν gm να επιστρέψει τα items του sheldor; Γίνομαι σπασαρχίδας το ξέρω, αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξει για 3 σεζόν ακόμα αυτή η σειρά. Σίγουρα δεν γελάω όσο γέλαγα στις 2 πρώτες σεζόν.
Όντως, αν συνεχίσει έτσι πάει για φούντο...
Επεισόδιο τρελό!
Άνιωθος.
BUMP MOUNARES.
Θεΐλα το επεισόδιο.
Πεθαίνω στο πώς λέει το "No" ο Sheldon, όταν ρωτάει η Pryia "were those criteria met?"! :touched:
Gamise parthena kwlarakia
λοιπόν ή φταίει που το είδα με τα ηχεία του λάπτοπ (τίγκα πρίμα) ή το ξέσκισαν με το ψεύτικο γέλιο σε βαθμό αηδίας στο τελευταίο επεισόδιο. από τη στιγμή που άρχισε να με ενοχλεί το γέλιο χαλάστηκα τόσο που πρόσεχα μόνο αυτό και μου φάνηκε τελείως ηλίθιο επεισόδειο. 2-3 σημεία μου άρεσαν μόνο, θα του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία με καλύτερα ηχεία κάποια στιγμή....
Έχει και σήμερα, ε; Γύρω στις 04:00 θα το 'χουμε. Η ηρωική κλίκα των πέντε δεν κωλώνει. :dfinger:
:lol::lol:
Τελειότητα. Ο Ραζ γάμησε για άλλη μια φορά. Πέθανα στο γέλιο στο τέλος με το σκάκι.
Πίνκαρα, αλλά εμένα αυτήν τη φορά δε με τρέλανε. :oops:
Μαλακιούλα το τελευταίο.Πέρασε τον πάτο στη φάση με τον Sheldon και το beverage που έχει χρησιμοποιηθεί σε προηγούμενο επεισόδιο.
Σε προηγούμενΑ να λες...
Season finale ligo moufa, opws k to proigoumeno. moni wraia fasi an k anamenomeni kapws raz me penny
Bump.
Αυστηρά για οπαδούς.
Ετσί όπως πάει,ούτε γι αυτούς θα είναι.Πίκρα.
^ αλήθεια λέει.
χωρίς το laugh track, shit is awkward.
πολύ κούραση. και έχει ανανεωθεί και για 6η και 7η σεζόν :|
φου λεει το πρωτο το ειδαν 14.4 μυρια ανθρωποι...
Με μια λέξη ΘΛΙΒΕΡΟ.
Αρχίζουν και με νευριάζουν πολύ τα γέλια κονσέρβα.
afto akrivws . apo tin arxh htan ypervolika , alla nomizw oti teleftaia exoun ksefygei .
Γενικά απογοήτευση, ειδικά η ιδέα να δώσουν τόσο "χώρο" σε Βernadette και Αmy.
το εκοψα τελειως..δεν εχω δει ουτε ενα επεισοδιο 4η σιζον .. να παει να γαμηθει \μ/
εμενα μαρεσει ακομα και το τελευταιο επεισοδιο της σιζον 5 το βρηκα πολυ καλο.
επώνυμο.
πολύ καλά ρολάρει η 5η μέχρι τώρα.
Το 5ο επεισόδιο τα έσπασε άσχημα. \m/
Μια χαρά είναι η 5η
Spoiler
αναφορές game of thrones, will wheaton και snyder και νιωθω ενα τατσντ, αρχιζω να ανησυχω
Φοβερο το 5.05, απο τα καλυτερα της σειρας γενικοτερα.
Το laugh track ειναι μαλακια φυσικα, και καποια επεισοδια ειναι αρκετα μετρια, αλλα η εισοδος Bernadette και Amy για μενα ειναι πολυ θετικη.
Brent Spinner και κβαντομηχανικα αστεια ολη την ωρα :touched:
Γέλασα πολύ με 5χ05, πού καλές φάσεις. Ελπίζω να πιάσει ανήφορο
Παρα πολυ καλο το χθεσινο (5.06), ελιωσα με μανα Σελντον
μέτριο το ψεσινό. αλλά οκ.
Η σκηνή στην εκκλησία ολα τα λεφτά