-
Re: Κυπελλο Ελλαδος 08-09
Quote:
Originally Posted by fandango
όπως το είδα εγώ το ματς,
α) του Κοντρέρας ήταν κόκκινη. Δεδομένου ότι έχεις ήδη κίτρινη, είσαι μαλάκας αν πας να κάνεις τέτοιο φράγμα, ειδικά αν δεν παίζεις στην Τούμπα με τον Θρασυ΄βουλο που λες, οκ, μπορεί να μην δώσει κόκκινη.
β) του Ίβιτς ήταν ακόμα πιο καθυστερημένη συμπεριφορά, οκ, δεν έδωσε το φάουλ, δεν κάνει ο άλλος φερ πλέι, αλλά όταν έχεις ήδη κίτρινη και ήδη παίζεις με 10, και κάνεις τέτοιο τάκλιν, ε είσαι για τον ΠΟΥΤΣΟ.
γ) όσο κόκκινες ήταν τα παραπάνω (που ήταν) τόσο ήταν και του Παπαδόπουλου με τον Μπακαγιόκο. Οι γάβροι που δεν παραδέχεστε τουλάχιστον αυτό, ε τι να πω.
Γενικά, μαλακία μας. Παίζεις με προβάδισμα 1-0 από την Τούμπα, στην αρχή τουλάχιστον η διαιτησία ήταν 50-50, κάνεις και μια φάση με τον μαλάκα τον Ίβιτς, και αντί να το κρατήσεις γιατί οι άλλοι δεν έβαζαν γκολ με τίποτα, πας και μου τρως τη μαλακία στο 46'. Παίρνουν κόκκινες οι 2 στόκοι, και κει που λες "το κρατάμε κουτσά στραβά, πάμε για πενάλτιζ" τρώμε την 2η μαλακία γκολ και αυτό ήταν.
Πρόστιμο σε Ίβιτς-Κοντρέρας γιατί μας έχουν σπάσει τα αρχίδια. Επίσης πρόστιμο στον Αραμπατζή που έχασε 2 κλασικότατες ευκαιρίες για γκολ.
Πάμε την Κυριακή για το 0-0.
Οτι λεει ο φαντανγκο με βρισκει απολυτα συμφωνο.
-
Δηλαδή εν συντομία, δέχεσαι ότι ευνοήθηκες στον χθεσινό αγώνα :?:
-
1o hm: oi paixtes tou gayrakou glytwnoun 2-3 kitrines kartes gia plaka. pantos se lino probolh enw efeuge, djordjevic agkwnia se sorlin pou efeuge -xeirotero apo contreras-, galleti probolh apo pisw se sergio. kata talla o diaithths ok.
PAOK kala sthmenos pisw kai 2 klasikes eukairies kanontas merikes kales antepi8eseis. arnhtikos o mousli pou xalaei alles 2-3 antepi8eseis. o gayros anousia yperoxh. exei mono mia fash as poume se ena sthmeno.
diakoph: to koraki "syzhtaei" to mats kai leei oti de paei kala....
2o hm: gkol o diogo kai xanoume autosygkentrwsh sta prwta 10 lepta kai o gauros piezei kanontas 2-3 kales faseis. meta apo ligo isoropei to mats. omws o koukoulakhs me ta perierga sfyrigmata se kapoia faul pou de dinontai ekneurizei tous paixtes mas. o contreras trwei 2 kitrines mesa se 10' pou sigoura mia ptis 2 apla de dinetai. kyriws h prwth. sorry de kserw ti leei o kanonismos alla tetoia faul ginonta synexeia se paixnidia. o ivic trwei 1h kitrinh karta anyparkth. opoios ksanadei th fash 8a dei oti einai apla mia diekdikhsh ston aera sto kentro. de ton xtypaei ka8olou me agkwna h kati tetoio. fysika h strathgikh exei petyxh hdh....
o derbyshire gkremizei ton arampatzh, kanenas de blepei tpt, o arampatzhs sto edafos o ivic tou fwnazei gia kamoia 20aria metra na stamathsei kai bebaiws tou th rixnei gia na stamathsei to mats. fysika to paixnidi pia exei ginei tsirko sto 2o hmixrono. dudu ka8arh kitrinh, kai pantos -kairos htan...- veron trwei kitrinh kai pote de katalaba giati.
paratash: o pantos de trwei 2h ka8arh kitrinh se sprwksimo ston baka pou prospa8ouse na bgalei antepi8esh. o papadopoulos eperpe na apoblh8ei me kokkinh se pentaka8aro gkremisma tou baka pou einai faul ligo eksw apo th perioxh. ton sprwxnei me to deksi xeri ton rixnei kai meta pairnei th mpalla enw o baka einai se profanh 8esh gia gkol. o sorlin trwei kitrinh epeidh xaidepse th gay fatsa tou agglou enw exei kanei pali pio prin faul ston sorlin pou de dinetai bebaiws.
h gwnia tou geliou: sth 2h eukairia pou kanei o PAOK sto corner, o dudu einai se apostash 1-1.5 metrou apo ton ivic,kamia epafh, glystraei monos tou, xanei to sout o ivic kai o dudu ekneurismenos shkwnetai kai deixnei sto diaithth oti ton esprwkse......
se mia fash meta to 1o gkol o diogo brisketai apenanti ston xalkia soutarei panw ston xalkia, feugei h mpalla, o diogo peftei panw ston xalkia kai sta kapakia shkwnetai me ta xeria ypswmena pros ton diaithth kai zhtaei kati...........
de ftaine autoi, einai opws se ma8oune.....
auta ta liga 8ymamai....
darkling, mporei mesw diadyktiou na eisai sixameros kai na prokaleis oso 8es alla na ksereis, kindyneuei h swmatikh sou akeraiothta....mono na mh balei o diaolos to podari tou re arxidi...kai skepsou oti eimai kai teleiws enantion ths bias.... :evil:
kata talla, anagkasthka na xwsw "Pierced From Within", gia na koimh8w hrema meta to mats...... :P
-
Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
Δηλαδή εν συντομία, δέχεσαι ότι ευνοήθηκες στον χθεσινό αγώνα :?:
Εγω? Προσωπικα θεωρω μεγιστη μαλακια της κοινωνιας να εξυμνει 20 μαλακες που κλωτσανε μια μπαλα και αυτοι να αμειβονται εκατομμυρια οταν αλλοι σκιζονται για πενταροδεκαρες σε οικοδομες κτλ, οποτε οποιαδηποτε ταυτιση με ομαδες και προσωπα να μου περισσευει. Υποστηριζω μια ομαδα, αλλα μεχρι εκει.
Απο κει και περα, μου τη σπαει και η γκαβομαρα. Δηλαδη αυτα που γραφει ο Τζιμ Νταντι Γουρχολζ ειναι ακραια και μονο η μια οψη του νομισματος, υπηρξαν και πολλα φαουλ που δεν εδωσε ο διαιτητης υπερ του Ολυμπιακου. Επισης δεν πιστευω ΣΕ ΚΑΜΙΑ περιπτωση οτι το φραγμα του Τζορτζεβιτς μπορει να συγκριθει με του Κοντρερας, δηλαδη καμια σχεση η μια φαση με την αλλη.
-
Quote:
Originally Posted by FIXXXER
Εγω? Προσωπικα θεωρω μεγιστη μαλακια της κοινωνιας να εξυμνει 20 μαλακες που κλωτσανε μια μπαλα και αυτοι να αμειβονται εκατομμυρια οταν αλλοι σκιζονται για πενταροδεκαρες σε οικοδομες κτλ, οποτε οποιαδηποτε ταυτιση με ομαδες και προσωπα να μου περισσευει. Υποστηριζω μια ομαδα, αλλα μεχρι εκει.
Ναι οκ, κι εγώ αυτής της ιδέας είμαι και γι αυτό στα τέτοια μας όλα αυτά, αλλά δεν ρώτησα αυτό :P
-
Εγώ πάντως υποστηρίζω τη θεωρία του ανθρώπινου λάθους όπως και την θεωρία των συμπτώσεων (για το ότι είναι προς τη μια πλευρά)
-
Προς αγαπητά μπαόκια :
Με τις μαλακίες που γράφετε χάνετε το δίκιο σας, τοχετε καταλάβει αυτό ε. Το μόνο που δεν έχετε γράψει είναι ότι το παιχνίδι έπρεπε να λήξει 0-8. Σταματήστε να έχετε αυτο το υφάκι "η παοκάρα πάτησε το θρήνο, οι ΑΝΤΡΕΣ γάμησαν τις αδερφάρες", μόνο έτσι δεν ήταν τα πράγματα.
Επαναλαμβάνω, αξίζατε την πρόκριση παραπάνω από μας, εμείς ήμασταν απογοητευτικοί και πολλά πράγματα που αφορούν τον Ολυμπιακό είναι ντροπιαστικά, αλλά μη πάτε και στο άλλο άκρο.
Αν κάτι θα έπρεπε να σας ανησυχεί είναι ότι κάποιοι πλησιάζετε τα τριάντα και ασχολείστε ακόμα με τσαμπουκάδες και γαμήσια στην Τούμπα και άλλα τέτοια ωραία, τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα.
-
Quote:
Originally Posted by pitchfork
Εγώ πάντως υποστηρίζω τη θεωρία του ανθρώπινου λάθους όπως και την θεωρία των συμπτώσεων (για το ότι είναι προς τη μια πλευρά)
Απαιτούμε ανάλυση του δικού σας αγώνα.
-
απ οτι καταλαβα θα με δειρει ο JDM επειδη οι κοκκινες ηταν κοκκινες, πραγμα που λενε ολοι οι αλλοι εδω μεσα.
Τι να πω. Αμα με πετυχεις καπου, ελα να με δειρεις, ξερω γω?
στο ιδιο ποστ, η αναλυση του ιδιου ανθρωπου εξηγηται αναλυτικα με το :
diakoph: to koraki "syzhtaei" to mats kai leei oti de paei kala....
ο αλλος λεει "γαυρος α λα μιτς" με χορηγιες βγενοπουλου, λες και το εχω κανει σημαια και το λεω.
ενταξει.
-
proswpika den eksymnw kanena kai sta arxidia mou kiolas kai eimai yperbolika rock n roll gia na me ephreasoun ola auta.
lew apla auta pou blepw se ena paixnidi kai lew se kapoious na stamathsoun tis pseutomagkies tous kai tis proklhseis tous giati prosbaloun th nohmosynh mas. eleos....
shmeiwste omws auto, h sapila tou podosfairou antikatroptizei ena mikro kommati ths politikha kai koinwnikhs sapilas akia dikias. skefthte dld apla ti ginetai allou pou paizontai poly perissotera apo ena podosfairiko agwna h ena kypello. ksypnate....
edit: ela re darkling kopse th mlkia kai psutoa8wwothta pia. mia synexomenh proklhtikothta eisai re pousth mou. eleos.....
mpa siga mh se plakwsw re. an plakwsw pote kanena 8a xei arxidia re.
ase pou bazw stoixhma oti eisai o diogo!!!!
"mama mama o garcia-jdm me barese." xaxaxaxaxaxaxaxaxax
-
επειδη τωρα το γυρισες στο ανωνυμο, δεν ξερεις τι σου γινεται αμα λες οτι τα λεω για να "προκαλεσω"
αυτα. αντε, συνεχισε τωρα.
το ποστ μου που λεει οτι προτιμω οντως να μη δωκει τη 2η κοκκινη (οχι και την πρωτη, δε θα δωσουμε και κωλο ε.) στα παπαρια σου. Αλλα ξεχασα, εσεις δε θελετε να δωσει καμμια.
Τι να πεις.
-
Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
Quote:
Originally Posted by FIXXXER
Ναι οκ, κι εγώ αυτής της ιδέας είμαι και γι αυτό στα τέτοια μας όλα αυτά, αλλά δεν ρώτησα αυτό :P
Δυσκολη ερωτηση, βλεπω γενικα ενα διαιτητη να θελει να δωσει τα πολυ καθαρα. Το φραγμα του Κοντρερας εκτος απο φαουλ ειναι και χοντρη μαλκια του παικτη και πεντακαθαρη κιτρινη. Επισης το τακλιν του Ιβιτς ειναι κι αυτο ορισμος της δευτερης κιτρινης, οπως επισης και η πρωτη κιτρινη που εισεπραξε εχοντας απλωμενη τη γροθια σε διεκδικηση κεφαλιας :!: . Απο κει και περα, το φαουλ του Νταρμπισαιρ στο ξεκινημα πριν φαει τακλιν απο τον Ιβιτς ομολογω οτι δεν το προσεξα στην κανονικη διαρκεια και δε μου φανηκε φαουλ, και ακομα και απο το ριπλει στην αρχη διστασα λογω καποιων υπολειμματων γκαβομαρας αλλα τελικα ειδα οτι ειναι. Για το φαουλ του Αβρααμ, αν οντως τελικα ειναι, δεν εχω πειστει ακομα γιατι δεν το ειδα καθαρο ριπλει και βαριεμαι, αν ειναι φαουλ, ναι ειναι κοκκινη. Το να ζηταει κανεις οφσαιντ και επιθετικα φαουλ και της παναγιας τα ματια στο 2-0 ειναι απο γραφικο εως τραγικο, μην πω και κωμικοτραγελαφικο.
-
Quote:
Originally Posted by Jim Dandy Mangrum
an plakwsw pote kanena 8a xei arxidia re.
Εντάξει παιδιά, οι γαύροι να ηρεμήσουν, δε κινδυνεύουμε.
-
Quote:
edit: ela re darkling kopse th mlkia kai psutoa8wwothta pia. mia synexomenh proklhtikothta eisai re pousth mou. eleos.....
Εγω βαζω στοιχημα οτι εισαι κρετινος μ αυτα που γραφεις, αλλα και τι να λεει.
-
anwnymo? malista.......
Quote:
ok katalabame. exete dikio adikh8hkate ka8ara re gaurakia kai mas sprwksane pali. ektos apo sygnwmh ti allo na kanoume gia na hremhsoume tis "aderfes" psyxes sas. oust re! xaxaxaxaxaxa
telos. PAOK...... 8)
-
μα ποιος ειπε οτι αδικηθηκαμε????
τι στο διαολο???
-
a to eides!
kretinos! super-lol from outerspace
the kretin metal attack!!!!!!!!!
keep up the good work! :disco:
edit: xaxaxaaxaxa
eisai teleiws blhma. exw liwsei leme!!!!
-
Κοιτα να δεις πως εχουν τα πραγματα.
Οταν αλλοι λενε "παρτε τα στο κωλο σας" και αλλα τετοια, το να τσαντιζεσαι εσυ για ενα quote ενος μωρου που κλαιει, ειναι απο σχετικα υποκριτικο μεχρι και ηλιθιο. Απο κει και περα, για σας υπαρχουν τα "εσφαξε ο γαυρος" και αμα δεν εγινε αυτο πρεπει εμεις να λεμε οτι μας αδικησαν καθαρα.
-
Μετά τα χτεσινά υποστηρίζουμε Πανσεραϊκό στο κύπελλο :D
-
mh re mlks mas exun trelanei me tis ntountoukes kai ta vanakia pu pernane gia anakoinwseis.
-
Quote:
Originally Posted by Amnesiac.
Αν κάτι θα έπρεπε να σας ανησυχεί είναι ότι κάποιοι πλησιάζετε τα τριάντα και ασχολείστε ακόμα με τσαμπουκάδες και γαμήσια στην Τούμπα και άλλα τέτοια ωραία, τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα.
τι λες ρε μαλακισμενο γαμω την κηδεια σου?κανεις πλακα φυσικα ε?
χθες αλλοι προκαλεσαν χοντρα,οι οποιοι δεν ειναι και πιτσιρικαδες,ειναι 30φευγα και τους ξερουμε και μας ξερουν,και τωρα την κυριακη για οτι γινει δεν θελω να ακουσω ουτε για κομπλεξ ουτε μαλακιες.ειναι δυσκολο να παρω σειρα βεβαιως μιας και ακολουθει πολυς και καλος κοσμος που θα ανοιξει και τα 30 μουνοπανα σας που θα ανεβουν Τουμπα με προσκλησεις,αλλα θα φροντισω να βρεθω εκει.δεν εχω τιποτα να χασω.
τζιτζι μιλα ρε καριολη.μιλα γαμω τη υπαλληλικη σου οικογενεια.σε ακουω.θα ανεβει ο χοντρος απο τα καμινια,αυτος που εκανε χθες την μεγαλη μαλακια,και δουλευει στην σεκιουριτυ?θα ανεβασετε τις προσκλησεις σας?γιατι εγω εμαθα για κοκοκο και οτι θα αφησετε την κωλομαδα σας να ανεβει απροστατευτη-τοσο μεγαλοι μαγκες οι υπαλληλοι.και φυσικα ξερετε που κανετε τις βλαχομαγκιες σας μαλακισμενα,και μετα μιλατε για κομπλεξ και βουλγαρους που σας την πεφτουν εδω πανω και σας κοπανανε απο νηπια μεχρι γερους.
παντως ξερω ρε,δεν ασχολειστε καθολου με εμας.το καταλαβα παλι χθες,που ηταν ολα τα "κεφαλια" σας στημενα εξω απο τα επισημα και αναγνωριζατε μουτρα δικων μας.εχουν τσουξει πολλα χουνερια βλεπω,οπως την κυριακη στην εθνικη οδο.
και μην ακουσω για ανεγκεφαλα Παοκια και αρχιδιες,εσεις οι ιδιοι οι βλακες γαβροι ειστε που συντηρειτε και στηριζετε αυτην την κατασταση,μιας και ολα τα σεκιουριτυ στο γηπεδο που τοσο αγαπατε ειναι ολοι πρωην και νυν μπαχαλοι της 7,που πλεον ειναι και υπαλληλοι της παε(τι παραξενο!)
αγωνιστικα μιλωντας παλι,αν δεν κανετε τα κουμαντα σας να παρετε τουλαχιστον 6 διαφορετικης θεσης παικτες,παλι θα γελαει ο κοσμος στην ευρωπη.αλλα ξεχασα,μια ζωη βολεμενοι με ελλαδα.
για τους βαζελους τι να πω...απο την μια να βγαλουν τον σκασμο που ονειρευονται τσου-λου φετος με τετοιες εμφανισεις,απο την αλλη μπραβο τους γιατι αφησαν μια ομαδα σχεδον β εθνικης να τους περασει δικαιοτατα στο κυπελλο.και δεν εβγαλαν τα νυστερια στο 0-1.προσπαθω να φανταστω τι θα γινοταν σε αντιστοιχη περιπτωση καραισκακη και γελαω.
-
-
witchie, ase tous sabbat kai pame panw...... :twisted:
Quote:
Originally Posted by GuardianOfIvorytower
Μετά τα χτεσινά υποστηρίζουμε Πανσεραϊκό στο κύπελλο :D
:pink:
-
Κ ακούμε Pierced from Within :headbang:
-
Υποστηρίζω τελικό Πανσερραϊκού-Αστέρα Τρίπολης.
Κατά τ'άλλα με όλη την συμπάθεια που έχω στους περισσότερους ΠΑΟΚτζήδες εδώ, είστε ντιπ για ντιπ καθυστερημένοι σε αυτό το τόπικ. Δεν θα επεκταθώ. Διαμένω Δαμασκηνού 27 στο Ηράκλειο Κρήτης αν θέλετε να με δείρετε.
-
Quote:
Originally Posted by Ford Prefect
Κατά τ'άλλα με όλη την συμπάθεια που έχω στους περισσότερους ΠΑΟΚτζήδες εδώ, είστε ντιπ για ντιπ καθυστερημένοι σε αυτό το τόπικ. Δεν θα επεκταθώ. Διαμένω Δαμασκηνού 27 στο Ηράκλειο Κρήτης αν θέλετε να με δείρετε.
ποιος ασχολειται με εσενα ρε κοπανε?
ο γαβρος δεν ειναι εχθρος μου.ουτε ο βαζελος ουτε το χανουμι ουτε κανεις.
εχθρος ειναι αυτος που εκανε τα χθεσινα καριολικια.συγκεκριμενα ατομα.ξερεις,υπαλληλακια σαν τον τζιτζι.οχι εσυ.εσυ εισαι ενας αγαθομουνης οπαδος ομαδας του κεντρου που ταυτιστηκε με αυτην επειδη ηταν πολυ κοτα να ακολουθησει τον εργοτελη ή τον οφη-βλεπεις ηθελε να ειναι με τον ΜΕΓΑΛΟ ωστε να καλυπτει το κομπλεξ κατωτεροτητας που εχει.
σταματαω,τα εχει πει καλυτερα ο ρεγκιουλαρπωλ αυτα.
(και επειδη θα πεις "μα και ο Παοκ ειναι η μεγαλυτερη ομαδα της β Ελλαδας και εσυ εισαι Παοκ αρα ικανοποιεις το δικο σου κομπλεξ" εχω να σου πω πως εγω εγινα Παοκ σε μια εποχη και περιοχη που ολοι γυρω μου ηταν σκουλικια.απο οικογενεια μεχρι σχολειο,ολα τα γκαλοσκυλα)
-
του Ιβιτς ειναι κοκκινη ναι και δεν με ενδιαφερει αν προηγηθηκε η μαλακια που δε μας δοθηκε πριν και ΝΑΙ δε μας δοθηκε! επισης η πρωτη του Ιβιτς ειναι κιτρινη????? ε χεστε με!!! δεν την βγαζεις κι ετσι ευκολα μπαμ ε?? κοντρερας ναι κοκκινη συμφωνω! ο ολυμπιακος ειχε καποια σφυριγματα παραπανω και βγαιναν πιο ευκολα κιτρινες σε μας, ενταξει εδρα ειναι...
δε γαμιεται...
επισης μιτς οταν σχολιαζεις τα κολλημενα παοκια, οταν λες ο,τι λες και πετας το παρακατω, σε εντασσει αμεσα στους κολλημενους γαυρους (οχι βεβαια οτι δε σε εβαζα εκει ετσι κι αλλιως :) )
Quote:
Originally Posted by Darkling
οχι για μενα δεν ειναι φαουλ του Αβραμη. αμα θελετε να σας πω οτι ειναι για να νιωσετε καλυτερα να σας το πω.
ε οχι για να νιωσουμε και καλυτερα, στην τελικη δε θα αλλαζε μαλλον και τιποτα, αλλα για να λεμε και το δικιο λολ!!
-
και ρε παιδιά, ανεξάρτητα από τι τι μαλακίες μπορεί να γράφει ο μιτς και εδώ και αλλού, όσο θιγμένη πουτάνα και αν σας φαίνεται με τα πουτσοειρωνικά του ποστ και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, ποτέ δεν έφτασε στον πάτο του βαρελιού με τα σκατά πετώντας τσάμπα απειλές. πωσνατοκάνουμε τώρα.
θα ακολουθήσει αργότερα σήμερα προκύρηξη της Ε.Ο. ΜΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ.
-
Χαχα, σταμάτα ρε πάνκη να λες μαλακίες που κατεβάζει το κεφάλι σου. Γεννήθηκα Αθήνα και μεγάλωσα Πατήσια Σίτυ. Ολυμπιακός έγινα το 1981, όταν καθόμασταν όλα τα αδέρφια στο σαλόνι και βλέπανε μπάλα (ΟΣΦΠ-ΠΑΟ) οι μεγαλύτεροι και με ρωτήσανε τι ομάδα είμαι. Μου άρεσε πολύ η φανέλα του Ολυμπιακού και είπα Ολυμπιακός, χωρίς να ξέρω καν ουσιαστικά τι είναι το ποδόσφαιρο. Ανδρώθηκα(!) στα πέτρινα χρόνια οπότε τα κόμπλεξ κατωτερότητας στον πισινούλη σου.
Αν δεν εγκρίνετε εσύ και ο Παύλος τον τρόπο που διάλεξα ομάδα, να σας ενημερώσω αμφότερους ότι έχω μια φαγούρα στον αριστερό μου όρχι.
Επιμένω πως είστε καθυστέρες στο τόπικ αυτό αλλά αφού δεν ασχολείστε μαζί μου, όλα καλά.
-
Quote:
xaxaxaxa
parakolou8w ta a8lhtika sto er synexeia alla grafw ligo sxetika. oso kai na prospa8hsoume emeis apokleietai na ftasoume th ka8ysterhsh pou yparxei apo opadous allwn. ase....
epishs ford eisai makria re kai gw eimai maryland, ara de paizei.....ama filokseneis 8a r8w to kalokairi gia diakopes....
-
Ρε σεις πάτε καλά, τι είναι αυτά που γράφετε; Φόρουμ είναι, αθλέτιξ, ο καθένας γράφει είτε για πλάκα είτε όπως θέλει. Δηλαδή πραγματικά έλεος, ας ορίσει κάποιος και ένα συγκεκριμένο ύφος για να γράφουμε μη μας έρθει καμιά αδέσποτη μαχαιριά. Πάει ο άλλος και γράφει για ξύλο επειδή ο Darkling ειρωνεύτηκε μια ομάδα. Μηδέν ρε, μηδέν.
-
ε καλα τ'αλλα ειναι αηδιες, σαχλαμαρες μαλακιες βρε παιδια...
-
synora sto volo re skoupidia
-
Quote:
Originally Posted by Kelldorain
Ρε σεις πάτε καλά, τι είναι αυτά που γράφετε; Φόρουμ είναι, αθλέτιξ, ο καθένας γράφει είτε για πλάκα είτε όπως θέλει. Δηλαδή πραγματικά έλεος, ας ορίσει κάποιος και ένα συγκεκριμένο ύφος για να γράφουμε μη μας έρθει καμιά αδέσποτη μαχαιριά. Πάει ο άλλος και γράφει για ξύλο επειδή ο Darkling ειρωνεύτηκε μια ομάδα. Μηδέν ρε, μηδέν.
exw liwsei me kapoia blhmata dw mesa. mhden re mhden iq merikoi. xaxaxaxaxa
petaksame mia mlkia kai gemisame diogous ksafnika......etsi bravo......
PAOK
SODOM
GAMHSI DIXWS CONDOM
-
Quote:
Χαχα, σταμάτα ρε πάνκη να λες μαλακίες που κατεβάζει το κεφάλι σου. Γεννήθηκα Αθήνα και μεγάλωσα Πατήσια Σίτυ. Ολυμπιακός έγινα το 1981, όταν καθόμασταν όλα τα αδέρφια στο σαλόνι και βλέπανε μπάλα (ΟΣΦΠ-ΠΑΟ) οι μεγαλύτεροι και με ρωτήσανε τι ομάδα είμαι. Μου άρεσε πολύ η φανέλα του Ολυμπιακού και είπα Ολυμπιακός, χωρίς να ξέρω καν ουσιαστικά τι είναι το ποδόσφαιρο. Ανδρώθηκα(!) στα πέτρινα χρόνια οπότε τα κόμπλεξ κατωτερότητας στον πισινούλη σου.
Αν δεν εγκρίνετε εσύ και ο Παύλος τον τρόπο που διάλεξα ομάδα, να σας ενημερώσω αμφότερους ότι έχω μια φαγούρα στον αριστερό μου όρχι.
Επιμένω πως είστε καθυστέρες στο τόπικ αυτό αλλά αφού δεν ασχολείστε μαζί μου, όλα καλά.
ε μην τα βαζεις μαζι μου φιλος, τι μαλακιαρα ειναι αυτη?
εγω σε ειχα ρωτησει ευθεως και μου ειχες απαντησει, δεν το συνεχισα εκτοτε!
και προφανως δεν εγκρινω αλλα και προφανως στους ορχεις μας γενικως
κουβεντα κανουμε και μαλιστα στο αθλετιξ
εχω στο νου μου εναν παραλληλισμο για τον θρηνο
παρομοιο με αυτον του ναθινμαν περι γαυρων/αριστερων
αλλα ειμαι αυπνος και μεθυσμενος οπότε το αφήνω για αυριο
καληνυχτα σας
-
Quote:
Πάει ο άλλος και γράφει για ξύλο επειδή ο Darkling ειρωνεύτηκε μια ομάδα. Μηδέν ρε, μηδέν.
Βασικα δε ξερω τι καθυστεριές διαβαζει ο καθενας εδω μεσα, που παρεπιπτοντως εχουμε βρεθει και εχουμε χαιρετιστει κιολας, (εκτος αν απο μεσα του ηθελε να με δειρει ξερω γω, αυτο δε μπορω να το ξερω, στα τετοια μου κιολας) αλλα δεν εχω ειρωνευτει πουθενα τον παοκ εδω μεσα.
Δηλαδη το πρωτο ποστ του 1ου παοκτση μετα το ματς εδω μεσα ειναι "γαμω το θρηνο και τον πειραια σας" και ο αλλος πειραζεται και απειλει, απο μια φωτο που δεν ηταν και υβριστικη κιολας.
απο καπου εχει προκυψει κιολας οτι δεν εχω αρχιδια, λες και αυτα που εγραψα στο τοπικ, δε θα μπορουσα να τα πω και λαηβ. σιγα την τρελη αποψη για να μην την πω.
βεβαια μπορει και να τις μαζευα τοτε. θα το ξανασκεφτω.
-
re synora sto volo leme
etsi ki alliws alli glwssa milame
-
JDM, δεν σε ξέρω για να γνωρίζω τι θεωρείς οκ και τι όχι, απλά σου λέω ότι αυτό που έγραψες είναι μέγιστη κρετινιά. Αν δεν το καταλαβαίνεις πάω πάσο.
Darkling έκανα λάθος διατύπωση, αλλά ακόμα και αν κάποιος ειρωνευτεί τον ΠΑΟΚ/Παναθηναικό/ΑΕΚ/Ολυμπιακό/ότιθες και αυτό αποτελέσει αιτία για να γράψει ο άλλος για ξύλο, ε τότε κάτι δεν πάει καλά νομίζω.
-
Quote:
Aναφερόταν στη τσατσιά που έγινε με τον ΥΜΑΘ και άλλους επίσημους στο γήπεδο.
Quote:
JDM, δεν σε ξέρω για να γνωρίζω τι θεωρείς οκ και τι όχι, απλά σου λέω ότι αυτό που έγραψες είναι μέγιστη κρετινιά. Αν δεν το καταλαβαίνεις πάω πάσο.
Νομίζω εννοούσε πως έκανε πλάκα :?:
-