:(
Printable View
:(
μπυρα 13 -εκει που εχω τρεξει :!:
εντάξει, νόμιζα ότι κάποιοι gayροι εδώ μέσα σκάμπαζαν 5 πράγματα από μπάλλα, παρά τη δικαιολογημένη αρρώστεια του καθενός για την ομάδα του.
σήμερα αυτοί οι κάποιοι λιγόστεψαν.
Όχι ρε δικέ μου πες που έχουμε λάθος, όχι πες.
χμ, ειδικα γι αυτο το ματς (δε μιλαω για κανενα αλλο στο τοπικ) οποτε θετε τα συζηταμε.
να μου μαθετε και λιγη μπαλα αν χρειαζεται.
Quote:
Originally Posted by Raven Lord
επισης σε καθε γαμηδι ποστ λεω οτι βλεπω το συγκεκριμενο γαμηδι ματς απ τη γαμηδω σκοπια της Μπαρτσελονα. που στον πουτσο κολλαει ο Ολυμπιακος?
αλλα οχι. να κι αν τα γραφω, να κι αν δεν.
γιατί πιστεύεις ότι το είπα για 'σενα? :twisted:
οχι, το πες για τους Κελλδοραινς αυτου του κοσμου που γνωριζεστε 314 χρονια.
Mits, στο συγκεκριμένο ματς με τη Μπαρτσελόνα, οι ισπανοί έτρεχαν και δεν έφταναν. Γιατί με μισή μαλακία, έμεναν εκτός. Ήταν φυσικά καλύτερη ομάδα, αλλά εκείνη η χρονιά του Παναθηναϊκού ήταν άπιαστη για ελληνικά δεδομένα, και αυτό δεν το αμφισβητεί ουδείς σοβαρός.
εξαιρετικότατο.Quote:
Originally Posted by carheart
lol, είδε κανείς το παιχνίδι;
lol, ναι. Απ' τον καναπέ μου.
+Ό,τι είπε ο nothingman.
Quote:
Originally Posted by _UnHoLyMaRtYr_
κατσε να σου πω εγω που εχεις λαθοςQuote:
απο το 1958/59 μεχρι το 97-98 η μονη σας "επιτυχια" στην Ευρωπη ειναι μια 8αδα στο κυπελλουχων τοτε με την ατλετικο
σαυτο το κομματι της ιστοριας σου εισαι ανυπαρκτος οχι μονο σε σχεση με το αντιστοιχο κομματι ιστοριας του Παναθηναικου αλλα γενικα οταν για καμια 40αρια χρονια αντε να περναγες κανα γυρο( και αυτο που και που) μπορει να γινει σοβαρη κουβεντα η' συγκριση;
Λετε καμια μαλακια για το webley και κωλοφαρδιες ετσι για να εχετε κατι να πειτε αλλα η αληθεια ποναει και ειναι οτι απλα δεν υπηρχες στο κομματι Ευρωπη μεχρι το 97-98
Παμε τωρα στο κομματι 97-98 και περα
απο το 97-98 μεχρι το 07-08 παιξατε 11 φορεσ στο CL τις 9 κατευθειαν τις 2 με προκριματικο με ομαδα της πλακας.
εκμεταλλευοσουν ειδικα τα πρωτα χρονια τους ποντους του Παναθηναικου και την υψηλη θεση της Ελλαδας για να παιζεις 6 ματς ακουραστα.Επαιρνες και κανα ποντο που και που βοηθουσες και εσυ στη βαθμολογια για να μαστε δικαιοι αλλα το γεγονος ειναι οτι αλλο να παιζεις προκριματικο για να μπεις στον ομιλο και αλλα τα 6 ματς να τα εχεις σιγουρα.
Λοιπον απο τις 11 φορες περασες μονο 2 στη β φαση αλλες 2 πλησιασες και τις υπολοιπες ησουν ανεκδοτο εφαγες 5αρες, 7αρα εκανες 30+ ματς να παρεις 2πλο τα θυμασαι πιστευω
τωρα σαυτα που γραφεις να σου θυμισω γιατι δεν τα θυμασαι και δεν τα πανηγυριζεις
τη γιουβεντους τη κερδισες σε αδιαφορο ματς στους 32 του ουεφα στο παλερμο εχοντας χασει 1-3 στο α' ματς και τη γιουβεντους να παιζει με τα δευτεροτριτα και το 1-2 το βαζεις στο τελος αν θυμαμαι καλα ,συγκρινετε με το barca-pao σε 8 του CL με τον Παναθηναικο να περναει 2 γυρους με ομιλο;
η λεβερκουζεν ειναι η χρονια της 7αρας
οτι βγηκες 1ος σε ομιλο με αγιαξ πορτο κλπ το θυμασαι ,απλα μεχρι περσι επειδη επαιρνες τον μπουλο απο τοτε και μετα καθε χρονο καπου ξεφτισε
αυτα φιλε μου ειναι γεγονοτα που σου λεω τα οποια δεν αμφισβητουνται απλα εκμεταλλευεστε τα τελευταια 5-6 χρονια που εχουμε φαει κατι ξεφτιλες και μεις και βγαζετε γλωσσα σε συνολο δεν υπαρχει συγκριση του ενος με του αλλου στο θεμα Ευρωπη λυπαμαι που σε πικραινω βαθια μεσα σας το ξερετε και σεις απλα ειναι η αντιπαλοτητα και η μαλακια που σας κανει να λετε κουβεντες τρελες και αστειες
Δηλαδή τώρα τι προσπαθείτε να πείσετε ο ένας τον άλλο, ότι είστε ανώτεροι επειδή κάποιοι κάποιες δεκαετίες πριν κάνανε κάποιες περισσότερες νίκες στη μπάλα από κάποιους άλλους, άρα μετά από αυτό μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι ότι είστε γαμάτοι και οι άλλοι γτπ; Και ότι πρέπει να τους το εξηγήσετε να το καταλάβουν;
Δεν το πιάνω. Ή μήπως έχει κάποια σημασία η όλη κουβέντα αυτή;
Quote:
Originally Posted by MaX Payne
καλως τα παιδια.
ευτυχως που εισαι σιγουρος για ο,τι γραφεις.
γενικα την ιστορια της ομαδας μας, ασε να την ξερουμε καλυτερα.
Τώρα άμα πω ότι βαριέμαι και να το διαβάσω όλο αυτό ρε μάγκα/αν και φαντάζομαι τι θα γράφει ("τόσα χρόνια σφαλιάρες ενώ εμείς το 71") άρα ξαναγυρνάμε στο ποστ μου.
Γενικά θα απαντήσω στο τελευταίο σου σκέλος στο οποίο έριξα μια ματιά και θα σε ενημερώσω ότι μετά το ψυγείο μου, έκατσα και έψαξα αληθινά την καρδιά μου και το τι κρύβει βαθιά μέσα της και έχεις δίκιο. Μου άνοιξες τα μάτια και σε ευχαριστώ γι' αυτό.
Αν οντως το εγραψες χωρις να διαβασεις τι εγραψε, τοτε εισαι θεος και πρεπει να πας να δουλεψεις ξερω γω σε καμαι εταιρια που βγαζει βιβλια σε δεκα προτασεις για αυτους που βαριουνται να τα διαβασουν. Κατα τα αλλα γνεικα βαρετη κουβεντα, παλι πιασαμε ευρωπαναθα.Quote:
Το διάβασα μετά και ένιωσα γαμάτος. Τρου στόρυ.
ε λολ, γενικώς!
Σοβαροί users τύπου Odonian και chris_boss απέχουν συνειδητά;
μαλλον για αυτο απεχουνQuote:
Originally Posted by carheart
ενταξει γραψε λαθος βρηκες ενα λαθακι που δεν αλλαζει το νοημα στα υπολοιπα που εγραψαQuote:
Originally Posted by Mitsmann
δεν ηταν η χρονια της 7αρας τα αποτελεσματα σου ητανε μετα το 6-2 τα ακολουθα
Bayer Leverkusen (GER), 0-2*
Maccabi Haifa (ISR), 0-3* & 3-3
Manchester United (ENG), 0-4* & 2-3
σουπερ χρονια ουτε ουεφα δεν βγηκες
εχεις να μας πεις κατι για τα υπολοιπα;
για την ευρωπαικη ιστορια του οσφπ πριν το 97-98 θα μας πεις τπτ;
μεγαλες νικες μεγαλες προκρισεις του και τα σχετικα
ok, ο παναθηναικος λοιπον, τα εχει καταφερει καλυτερα στην ευρωπη. ασχετα βεβαια που δε συζηταγαμε αυτο, αλλα ας το πουμε αλλη μια φορα.
Quote:
Originally Posted by JnB
αυτό.
+ότι είναι πούστηδες.
Quote:
Originally Posted by Mitsmann
εννοώ τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θεωρούσα ότι σκαμπάζεις από μπάλλα
:P :P :P :P
:pink:
σε αυτο το θρεντ μαθαμε οτι η τριτη ομαδα της ρεαλ παιζει καλυτερα απο την πρωτη.
Κ έχετε βγει οφ τόπικ 2-3 σελίδες τώρα :P :P
oι gayροι φταίνε
:pingpong: :disco:
Ε ναι ρε γνωστό αυτό, για ότι γίνεται σε αυτή τη χώρα φταίει το ΠΑΣΟΚ κ ο Κόκκαλής
:pingpong: :pingpong: :pingpong:
μόλις 36 γκολ σε 8 παιχνίδια
enan paok ithele aftin tin agonistiki na mas apovalloun gia panta apo ta tsoulou
elpizw aurio na min mpoun tooossaaaa polla giati kserw poia omada tha exei arpaksei tin pleiopsifia tous
eimai periergos na dw ton anaplhrwmatiko tou wiese.
prepei o rensing na fadazei 8eos mprosta tou.
elpizw.
:?
νομιζω οτι ειναι ο ιδιος που επαιξε και περυσι στο 1-3 στη βρεμη
τυχεροι ειστε
αρχίδια... θα μαζέψουμε πολλά.
με ομάδα σέρτζιο την είχαμε στο άνετο, ΑΥΤΗ τη βέρντερ.
ε καλα
η βερντερ ειναι ομαδα για το καλυτερο και το χειροτερο
πιστευω ειναι θεμα μερας και ψυχολογιας
το πιθανοτερο παντως ειναι να μπουν γκολ και απο τους 2
παντως αν δεν κερδισετε αντε γεια
η βέρντερ είναι ομάδα αλάνας... χύμα μπάλλα και ότι κάτσει. μια σφιχτή ομάδα που κρατάει μπάλλα την έχει στο άνετο. εμείς φέτος μπορεί να αρπάξουμε από λίγα έως πολλά. πάντως, δεν πιστεύω να ρίξουμε πολλά, οπότε...
ντάξει αν δεν πιάσω και το over σε αυτό το ματς, θα κάψω το προπατζίδικο που το έπαιξα
Βαρέθηκα να βλέπω γκολ χτες :D
Είδα κ ολόκληρο το Γιουβέντους Ρεάλ που έδειχναν εδω, θα μπορούσε κάλιστα να έχει λήξει ισόπαλο (σε κάτι φάσεις η Ρεάλ πίεζε πολύ - είχε κ δοκάρι), αλλά συνολικά μάλλον δίκαιη νίκη, κ ο Ντελ Πιέρο έβαλε πολύ ωραίο γκολ (Fixxxer :wink: )
Βλέποντας μόνο τις φάσεις, χαλαρά άξιζε τουλάχιστον ένα γκολ η Φιορεντίνα στο Μόναχο, αρκετά προβλήματα η άμυνα της Bayern μας....από το κέντρο κ μπροστά ήταν ΟΚ πάντως.
Βασικα εβαλε γκολαρα ο ατιμος παλι. :pink:
http://static.flickr.com/24/65997124_aa6fe4aaee_o.jpg
μαλάκα, αρχίζω κ ανησυχώ σοβαρά
:P