να το συζητησουμε πρωτα ομως ε; =(
Printable View
να το συζητησουμε πρωτα ομως ε; =(
Κι εγώ που νόμιζα ότι τον έφερες εδώ για να τον ξεμοναχιάσεις :!:
Milton όπως θέλει το καινούριο φιλολαϊκό πολισι του ER πριν γίνουν ριβιούς θα ανοίγουμε καμιά φορά θρεντς προς συζήτηση. Θα είναι μια από αυτές τις φορές.
άλλα αν είναι φολς δεν γλυτώνει.
ζαλιζομαι
ουφ.Quote:
When contacted by Pitchfork, Menuck gave the following statement via Silver Mt. Zion's publicist:
"The Drowned in Sound thing is a misquote, I'm in the middle of dealing with it now. It's true, Godspeed hasn't existed for years, we've been on permanent hiatus since 2002. If and when we do call it quits permanently, it won't be because of the Iraq war."
simfwnw me milton. na kanei to review o helm gia na katalavoume kai peri tinos prokeitai telika.
Akouw to lost in space ap'to straight ahead tou Greg Sage kai ftanw sto symperasma oti enas apo tous megalyterous/epidrastikoterous syn8etes olwn twn epoxwn, exontas dhmiourghsei diskous san ayton den lamvanei thn anagnwrish pou tou axizei. Milame o an8rwpas me 6 akornta exei pathsei diskografies kai diskografies. Thanx ston kyrio pou m'empase sta proswpika tou btw.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ight_Ahead.jpg
ναι, αλλα.Quote:
Originally Posted by LokiTricksterGod
βγήκε καινούριο Taarma, ψάχτε το
fall of efrafa - 05 - last but not least
αυτό
+1Quote:
Originally Posted by Vicotnik
The wait is over! The new Portishead-album »Third« is coming out on April 25th, and all our expectations are being exceeded.Quote:
Originally Posted by psychomaverick
χαχ, εξακολουθώ να μην το πιστεύω βέβαια αλλά μιλώντας καθαρά στη θεωρητική/υποθετική βάση, σύμφωνα με την οποία ΟΝΤΩΣ υφίσταται τέτοιο πράμα όπως το "καινούριο Πόρτισχεντ". θα πρέπει να τονιστεί πως πρόκειται για το άλμπουμ της δεκαετίας που διανύουμε. που διανύσαμε. που δεν προλάβαμε. αλλά τι συζητάμε τώρα; λες και θα βγει.
Ρε αφού το άκουσε!
edit: πριν λίγο πληροφορήθηκα (από άτομο που έψαχνε εισιτήρια) ότι έχουν μείνει μόνο για Μιλάνο :(
Oi Anathema etoimazoun 2 nea album mes th xronia (kai kala mexri thn anoiksh).
To ena tha einai akoustikes ekteleseis uparxontwn kommatiwn k tha legetai kata pasa pithanothta Temporary Peace kai to allo ena neo full length album :)
κοίταξε για να είμαι ειλικρινής εγώ προσωπικά έχω αρχίσει να αμφιβάλλω και για τη φυσική υπόσταση ακόμα των μελών του συγκροτήματος, όχι απλά για τον καινούριο δίσκο.
(έντιτ: για τους Πόρτισχεντ όλα αυτά. οι Ανάθεμα φοβούμαι ότι υπάρχουν όντως, δεν είναι άσκηση, δεν είναι αστείο.)
ρε υπαρχουν και σε ντιβιντι αφου! λες να ειναι συνομωσια όπως με τους εξωγηινους?Quote:
Originally Posted by nothingman
:lol: πάντως άμα είναι όπως τα περιγράφει ο τυπάς θα είναι μεγάλο shock.
Εγώ λόγω εξεταστικής που θα τρέχει μέχρι Απρίλη και λόγω περιοδείας no-man που το σκέφτομαι σοβαρά να το τολμήσω, δεν το σκέφτηκα καν για ticket. Θα πάει κανείς να τους δει απ'εδώ?
p.s. στο Anathema άκουσα ότι θα κάνει παραγωγή/μίξη ο Wilson :? :|
εγω
Εσύ είσαι εκεί, όχι εδώ!
χμμμμκεη κατι εχω καταλαβει. ειχα αναφερει τοτε για τα εισιτηρια πορτισχεντ και ειχα δωσει και το σαητ οταν υπηρχαν ακομα διαθεσιμα.
τι σκατά, το '98 ήσαντε όλοι χεβυμεταλλάδες ή σκατοβάζελοι και φοβηθήκατε να κατέβετε Φρεαττύδα;
(εγώ πάντως ήμανε χεβυμεταλλάς. έτσι έλεγα δλδ μπας και ρίξω κανένα γκομενάκι, αλλά μπα. αλήθεια. τες πα, είχε και Cave/Τρυπες/Moby την προηγούμενη μέρα και δεν είχα λεφτά για πολλά πολλά.)
(είχε και Cornershop. πεθαίνω. σβήνω. χάνομαι.)
1on:O apo panw gamietai (an kai ton agapame :pink:)
2on:14/10/2000 Athens: The Gods of Mythology smile down as the tour ends with riotous, sellout performances. All's well that ends well. Ayta leei gia thn tote synaylia tous sto Rodon o Andy Latimer sto booklet tou Paris Collection opou analyei olo to Rajaz tour. Akoma ton 8ymamai na paizei th melwdia tou Lady Fantasy sto encore kai na dakryzei... Ti live htan ayto re pousth mou....
Milton για Λονδίνο λες? δεν το είχα πάρει χαμπάρι, αλλά και πάλι για εκεί πρέπει να εξαντλήθηκαν κατ'ευθείαν.
Εγώ είμαι σκατοβάζελος οπότε δεν κατέβηκα το '98.
Rush μην τα θυμίζεις αυτά.., μεγάλο απωθημένο και ξενέρα ο Latimer όπως και το Live των Porcupine την ίδια περίοδο (τουλάχιστον αυτούς τους είδα 4 φορές μετά και μου 'φυγε). Ρόδον ρε.
ego to skeftomane gia milano kiriaki 31 martiou gia portishead gia mpam mpam taksidi dioti doulevo alla kanenas POUSTIS den akoulouthei!
ase pou mporei tora na exoun polithei ola ta eisitiria
για λονδινο λεω, ναι. οταν ειπες απο εδω, νομιζα εννοουσες απο το φορουμ. τα εισιτηρια δεν εξαντληθηκαν οσο γρηγορα περιμενα.
εαν δεν μπορεσω να παω τελικα για τον οποιοδηποτε λογο, θα το δωσω το εισιτηριο τσαμπα σε οποιον μπορει, ειτε ειναι λονδινο ειτε ειναι ελλαδα και εχει χρονο και χρημα για τα μεταφορικα κτλ.
exoume analutikh periodia kapou gateway or linkin?
exoume gia auta kati se gateway or linkin opoios de varietai den tou kanei kopo gia enan deilo?Quote:
Originally Posted by ikonoklast
opoios kanei thn kalh mh to pei stous kveld, sfino, teleia ktl
http://www.blackmountainarmy.com/blo...jag90prev4.jpg
Για το πρώτο δε βρίσκω λινκ και νυστάζω υπερβολικά, αν δεν βρεθεί το ανεβάζω αύριο.
http://www.megaupload.com/pt/?d=8t08lkry
Ελέγχετε όμως τα λιξ στο 8ρεντ με τα λιξ, τα έχουμε πει αυτά.
eixa paei. cornershop kamenoi. pio kamenos ego pou tote eixa dosei 6000 gia to cd tousQuote:
Originally Posted by nothingman
eixa dei kai pulp kai sonic youth megali kaula. tora pou to thumithika exo dei kai afghan whigs. oi malakes omos apo to black love den eixan paixei tipota krima
asxeto tora akouo arab strap to philophobia. o ti epoxes
:)Quote:
:pink:Quote:
http://img139.imageshack.us/img139/7...egsoftrvh8.jpg
GAMISI!
Ti malakas eimai pou de to xa proseksei noritera.
Hardrockostoneriakiegamo. Tsekarete!
Το χω πει δεκαπέντα εκατομμύρια φορές, αλλά η διασκευή του Sopor στο "Asbchied" της Nico, τιμάει στο έπακρο την έννοια της διασκευής.
Γεια σου και σε σενα
hvilele το αβαταρ σου είναι ιγκμαρ μπεργκμαν?
Λοιπόν. Μας έχετε πρήξει με τους Ωμ. Τί να ακούσουμε για να μπούμε και μείς στο κλίμα;