To opening riff tou "Του Γουόκ Δε Ινφέρναλ Φιλντζ" twn Ντάρκθροουν de moiazei me to antistoixo tou "Έντερ Δε Ετέρναλ Φάιαρ" twn Μπάθορυ? Foros timhs kets?
Printable View
To opening riff tou "Του Γουόκ Δε Ινφέρναλ Φιλντζ" twn Ντάρκθροουν de moiazei me to antistoixo tou "Έντερ Δε Ετέρναλ Φάιαρ" twn Μπάθορυ? Foros timhs kets?
μου φαίνεται ότι όλα τα ριφς των icd earth είναι κλεμμένα από το sanitarium
Rage - Innocent
ELEOS
κάρχαρτ, το ίντρο του ανσάιλεντ στόρμς ιν δε νόρθ άμπυςς των ιμόρταλ τζάμπα μου θυμίζει το ίντρο του αη σάνγκ φορ δε σουώνς?
Olo to "The Cry Of Mankind" (pou ena riff einai stin ousia) twn My Dying Bride einai klemeno apo to tragoudi twn In The Woods "Yearning the Seeds of a New Dimension" pros to telos tou kommatiou...
eisai sigourh oti einai palaiotero?
Θα έχεις σίγουρα τους λόγους σου. Πάντως είναι δύο χρόνια παλιότερο το Unsilent.Quote:
Originally Posted by the_good_son
Βασικά ίδια χρονιά πρέπει να βγήκαν. Εμένα πάλι το Omnio (Bardo) μου θυμίζει κάτι από Floyd αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιο κομμάτι συγκεκριμένα, ίσως κάτι από Echoes.Quote:
Originally Posted by Soulless_Queen
Nai ypoti8etai oti to Heart of the Ages hxografh8ike metaksu '94-'95 kai to Angel & The Dark River kukloforise to 1995. Pantws opoios kai na klepse ton allo, ta riffakia einai akribws idia.
apla valte ton kainourgio (YPERGAMATO) disko twn Rasmus kai arxiste na metrate klopes
sta 2:36 tou Paralysed twn Gang Of Four, akougetai kati poly paromoio me to kentriko 8ema tou metagenesterou(nomizw..) Bull In The Heather twn Sonic Youth.
..mou aresei kai sta dyo kommatia pantws
VISI- AYPNIES = TOOL-AENIMA
:rofl:
nai..
o karvelas antigrafei tool
Εμ... Δεν νομίζω να είναι κλεψιά, αλλά το κουπλέ ενός κομματιού που περιλαμβάνεται στο επίσημο CD του Μουντιάλ του 2002 μοιάζει υπερβολικά με αυτό του... Bridge των Queensryche!
Πριν κοροϊδέψετε, τσεκάρετε (αν μπορείτε να το βρείτε πουθενά) το τραγουδάκι που τιτλοφορείται Shake the House και το ερμηνεύει μια Ισπανίδα ονόματι Monica Naranjo.
Εδώ αυτός που διαμαρτύρεται επειδή του πετάνε μαργαρίνη έχει κλέψει το wishing well των free και δεν θα έκλεβε η μουνίκα?
Καμιά σχέση με το Aenima το 'Αυπνίες' της Βίσση. Κατά τα άλλα η εισαγωγή του κομματιού αυτού του Καρβέλλα είναι ένα στεγνό rip-off του Eulogy των Tool. Ok, όσοι γελάσετε με αυτό (επειδή εκ πρώτοις ακόμα και εμένα μου φαίνεται αστείο) κάντε ένα κόπο και κατεβάστε τα. Και τα λέμε μετά...