Αχ, τι γλυκό! πινκ.
Printable View
Αγαπητοί συναγωνιστές
Μετά από ένα μεγάλο διάστημα που βρέθηκα να κάνω τον "admin" σε αυτό το αγαπημένο μέρος για κάποιους από μας ή μισητά αγαπημένο (love to hate αλλά δεν βρήκα πως να το γράψω) για κάποιους άλλους ήρθε η στιγμή να κλείσει και ο δικός μου κύκλος εδώ.
Ο βασικός λόγος δεν είναι ότι δεν υπάρχει κίνηση, μια χαρά είναι η κίνηση αν σκεφτείς ότι τα φόρα πέθαναν ή πεθαίνουν.
Ο βασικός λόγος είναι ότι απέτυχα στο μοντέλο που είχα στο μυαλό μου. Στο κάτω κάτω δεν είναι και κάτι συνταρακτικό για να πεις "κρίνω ή κρίθηκα". Όμως όταν με ενημερώνουν -πάνω από ένας ή δυο- ότι το φορουμ περνάει την χειρότερή του φάση ή ότι με τον τρόπο που έχω στο μυαλό μου ως λειτουργία διώχνω τους users , ε δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας.
Για μένα κάποιες αρχές δεν μπορούν να καταπατηθούν, και αυτές τις κρατάω παντού στην ζωή μου. Έτσι λοιπόν σας ενημερώνω ότι σαν καταληκτικη ημερομηνία θα είναι το τέλος του έτους 31-12-2016. Από 1-1-2017 θα μπει το φορουμ σε read only mode και μετά δεν είναι δική μου απόφαση αν θα συνεχίσει να υπάρχει ή όχι.
Όποιος έχει να προτείνει κάτι ας μιλήσει με τον dragonlord και ας μην απαντήσει σε αυτό το thread. Από τεχνικής πλευράς μπορώ να βοηθήσω, αλλά σε καμιά περίπτωση οχι σε θέμα moderation / administration
Το ποστ δεν είναι ποστ αποχώρησης, για μένα το έχω ξαναπεί, το ER μου έκανε περισσότερο καλό από όσο μπορούσα να το φανταστώ κάνοντας εκείνο το ποστ πριν μερικά χρόνια για κάτι αυθεντίες σε δισκάδικα. Είναι το url που πατάω πάντα πρώτο, και θα συνεχίσω να μπαίνω :)
tl;dr
31-12-2016 μπαίνει το forum σε read only mode
όποιος πιστεύει ότι θέλει να το πάρει μιλάει με Dragonlord
δεν υπάρχει πίκρα ή στεναχώρια, ίσως λίγο η αίσθηση της αποτυχίας
*του σωτήριου έτους
Spoiler
Σαμπρέλα, αγόρι μου, εσύ δεν έχεις καμία ευθύνη για τη "χειρότερη φάση του φόρουμ". Σεβαστό και κατανοητό, όμως. ;)
οι users δε φεύγουν λόγω του administration/moderation και η "φάση" είχε πέσει πολύ πριν αναλάβεις σαρμπέλ. ίσα ίσα, πιστεύω ότι από τότε που ανέλαβες το πράγμα έχει ισορροπήσει αρκετά και πέρα από λίγες εξαιρέσεις έχει μείνει ένας - μικρότερος μεν - αλλά καλός πυρήνας χρηστών.
τεσπα, ελπίζω να βρεθεί κάποιος εξίσου καλός να αναλάβει ή να αλλάξεις γνώμη μέχρι το τέλος του έτους.
Σαμπρέλα εννοείς φεύγεις μόνο από το δύσκολο κομμάτι του moderation/administration? Ή παραδίδεις και το τεχνικό παρέα;
Αν έχεις λίγο χρόνο και δε βαριέσαι θα ήθελα να μας εξηγήσεις λίγο πιο αναλυτικά σε ποια πράγματα θεωρείς ότι απέτυχες. Εξέφρασε κάποιος παράπονο για σένα ή για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι καταστάσεις;
Επίσης,
επ, πρόσεχε λίγο
wtf :(
τα φόρουμ σαν θεσμός έχουν γενικά εκλείψει λόγω social media, είναι παρωχημένα. το ότι δεν είναι το ερ που θυμόμαστε από όταν ήμασταν 16 χρονών (εγώ τουλάχιστον) δεν είναι ευθύνη κάποιου moderation (που δεν υπήρχε κιόλας ποτέ, πάντα αυτορυθμιζόταν). από κει και πέρα το μόνο που θα ήθελα είναι να συνεχίσει να υπάρχει το φόρουμ κι ας μην ξέρω ποιος το έχει (τα λεφτά τα βρίσκουμε), είναι ωραία συνήθεια να μπαίνω κάθε μεσημερί και να βλέπω 5-10 πράγματα από άτομα που διαβάζω χρόνια τώρα, οπότε ένσταση ως προς το read-only του πράγματος.
Αυτά τώρα είναι χαζά και εμπίπτουν στη λογική που δεν ασχολούνται με τα κοινά οι πραγματικά άξιοι διότι δίνουν υπέρμετρη βάση στις αρνητικές φωνές. Όπως έχει πει και ο Κάρολος, "Το πρόβλημα με τον κόσμο είναι ότι οι έξυπνοι άνθρωποι είναι γεμάτοι αμφιβολίες, ενώ οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση."
Λες ότι δε θα κάτσεις να σκάσεις, αλλά αυτό ακριβώς κάνεις καημένε, κάθεσαι και σκας και στενοχωριέσαι. Αυτό που λες για το φόρα που γενικά πεθαίνουν ενώ εδώ υπάρχει κινητικότητα πού το πας; Αν δεν προλαβαίνεις ή βαριέσαι να ασχολείσαι πια, το καταλαβαίνω. Αλλά το ότι φεύγεις λόγω γενικής κατακραυγής, σοβαρέψου. Θα στο πω όπως το λέγαμε στο χωριό μου, you are too smart for that. Εμείς σε θέλουμε, τι θες δλδ, να κάνουμε poll; Θα πειστείς τότε; :p :pink:
edit:
Επίσης συμφωνώ απόλυτα με τον απο πάνω μου, το να είναι read-only είναι δώρο άδωρο. Αν θες ντε και καλά να φύγεις, είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούμε αρκετοί εθελοντές για το οικονομικό βάρος, και από κει και πέρα στο τεχνικό μέρος νομίζω είναι αρκετοί εδώ που σκαμπάζουν και οι οποίοι μπορούν ίσως να επιμορφώσουν και άλλους τόσους. Το ER δε θα ήταν δυνατό να μείνει ίδιο μετά από 13 χρόνια, όσοι κλαίγονται γι'αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί μένουν ακόμη.
Μεταξύ μας, αλλά πιο γρήγορα θα πεθάνουν τα social media παρά τα fora.
To er, μια χαρά activity έχει, σε όλα του τα σέξιονς κιόλας (οκ έχει πέσει το μουσικό, και τι; ). Πάτε rocking μεριά να δείτε 1 ποστ τη βδομάδα.
εδω και 13 χρονια καθε τρεις και λιγο σκαει η φαση "το φορουμ περναει την χειροτερη του περιοδο", μερικοι ανθρωποι δεν μπορουμε χωρις το φλωρουμ μας. :'(
δεν πολυποσταρω για διαφορους λογους (και ατομα). απο εκει και περα μπαινω καθε μερα και κοιταω 2-3 θρεντ. δεν γινεται χωρις το ιαρ μας. μοναδικο στο ειδος του, δεν γινεται να κλεισει. κλεινουν το ιαρ κλεινουν και τον ταφιο τους. αν μπορει καποιος μαγκας κομπιουτερακιας να αναλαβει το τεχνικο κομματι, γιναμε. οσον αφορα το μοντερεισον ψηφηστε ποιον θελετε βαλτε τον και τελειωσαμε. ο σαμπρελας δεν φταιει πουθενα. ισα ισα πηρε την ομαδα στα δυσκολα. αν δεν υπηρχε θα ειχαμε πεσει β τοπικο. σαμπρελινιο σε αγαπαμε.
ΚΑΝΤΕ ΙΑΡ ΠΑΡΤΥ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
στην ΚΑΝΤΕΛΆΡΑ
ΚΑΝΤΙΡΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ