η σολ ειναι γυναικεια μπυρα ρε γαβ γαβ , με λεμονακι και τα ρεστα..
Printable View
η σολ ειναι γυναικεια μπυρα ρε γαβ γαβ , με λεμονακι και τα ρεστα..
πρωτα απόλα καλές δουλειές φρηκ
γελω με τις μπυρες γιατι παιζει να σου προταθηκαν ολες να πουμε, αλλα ετσι ειναι τα γουστα
να χεις ποικιλια για τους μερακληδες, αλλα να χεις φτηνη μπυρα βαρελι και κανα 2 φθηνες μπουκαλι για τους μη εχοντες
με τον καιρο βαλε και καμια βάις βαρελι που γενικα απο την εμπειρια μου στα μαγαζα φευγει παρα πολυ να ξες
να κοιταξεις τι χαρακτηρα θα δωσεις στο μαγαζι, αυτο εχει σημασια μεγαλη, απο μουσικη και διακοσμηση κλπ.
γιατι απο την αρχη ο γενικος χαρακτηρισμος μενει, κ τον εξελισσεις στη συνεχεια
cheerz
άμα τα καταφέρεις με 2,5ευρώ/μισόλιτρο σε παραδέχομαι και υπόσχομαι όποτε κατεβαίνω να σε τιμάω.
επισης φρηκ βαλε κρικελακια στο μπαρ για τα μπουφανια...
οι καλογεροι ειναι εχθροι των μεθυσων...εχω φυγει πολλες φορες φοροντας ταγερακι αντι για το φλαιτ μου
βετερανος_μεθυσος_4
για χαρακτηρα/διακοσμηση κερδιζει παντα το ξυλινο/καημποικο στυλ παλιο τεξας και η μπυρα το σηκωνει.Αρκει να μην εχει τπτ πανω metallica η ac/dc ξερεις στυλ τοπμαν.Πιο βιντατζ ρε παιδι μου
ρε Φρικ πότε με το καλό λέτε για "εγκαίνια"?
ελπιζω και με τα γραφειοκρατικα τελη ιουνιου - αρχες ιουλιου , και η μαχη παιζεται μεταξυ κραφτ και αλφα βαρελι κυριες και κυριοι!! :p
Alpha: 30lt βαρέλι = (περίπου με τις απώλειες) 55 μπύρες x 2,5 ευρώ = 137,5 ευρώ τζίρος / βαρέλι
Craft: 20lt βαρέλι = 37 μπύρες x 2,5 ευρώ = 92,5 ευρώ τζίρος / βαρέλι
το θέμα είναι να δεις τι συμφωνία μπορείς να πετύχεις στην τιμή του βαρελιού.
θα σας ενημερωσω το σ/κ θα παρθουν αι αποφασεις ;)
Αφήστε ρε το παιδί να κάνει ότι θέλει. Του έχουμε ζαλίσει
τη κραφτ τη σιχαινομαι. εχει κα ιτο μπ μπετερ. κα ιεινα ισκατα. απλα εμετος. βεβαια μπορει να ειναι εμετος επειδη βρισκεται η μπυρα στο μο μπετερ. σταρχιδια μου. εγω θα πινω τανκερει