Χωρίζεται σε 2 μέρη. Τώρα διαβάζω το πρώτο (στα ελληνικά ε).
Αν έχεις υπομονή μέχρι να το τελιώσω, στο δανείζω εγώ.
Printable View
Χωρίζεται σε 2 μέρη. Τώρα διαβάζω το πρώτο (στα ελληνικά ε).
Αν έχεις υπομονή μέχρι να το τελιώσω, στο δανείζω εγώ.
Έχω, αμέ. Στείλε πμ όταν το τελειώσεις. Ευχαριστώ!
το 5ο βγηκε και σε πεηπερμπακ ε, μην ξοδευεστε αλλο αδικα
για wraithSpoiler
στη σειρα τωρα. ωραια χτιζουν τη σιχαμαρα για το joffrey. ακουσα καλα ομως, η jeyne ειναι απο volantis? αρα δε θα παιξει θεμα την οικογενεια κλπ;
απο wikipedia (στη λιστα με νεους χαρακτηρες)
Quote:
Oona Chaplin as Talisa, a healer from Volantis. She is Robb Stark's romantic interest, a role played in the novels by the noblewoman Jeyne Westerling.
εμπιστευομαι καπως περισσοτερο το westeros.org απο το βικι. το ΗΒΟ την εχει ονομασει jeyne χωρις επιθετο, θα δουμε. Αν ειναι healer απο volantis να δω πως θα το μαζεψουν μετα
θα πάω τη συνομωσία λίγο παραπέρα και θα σημειώσω ότι μπορεί κ ο μαρτιν να διαβάζει τα fora και τα blog που γράφουν γι'αυτές τις θεωρίες και να μη θέλει να τελειώσει τη σειρά με κάτι που έχει προβλεφθεί.
edit: καλή αναμονή τώρα. στο επόμενο βιβλίο θα έχω γεράσει... :(
Μάλλον τα διαβάζει.
Αλλά αν όντως έχει σκεφτεί κάτι τέτοιο ως πλοκή το οποίο έχει αφήσει να εννοηθεί με όσες ενδείξεις έχει αφήσει και το αλλάξει μόνο και μόνο για την έκπληξη, αλλάζοντας το αρχικό του πλάνο, ε είναι και πολύ μάπας. Αν και δεν θέλει να δυσαρεστήσει τους αναγώστες. Επίσης μάλλον έχει καταλλήξει σε κάποιο τέλος καθώς λέει βαδίζει από δω και πέρα σε συγκεκριμένο πλάνο και προσπαθςί να μαζεψει την ιστορία καθώς του έχει ξεχειλώσει λίγο, ειδικά αν βγάλει και όγδοο βιβλίο.
από Wiki.
Spoiler
http://www.amazon.com/Books-Thrones-...5844368&sr=8-4
Μολις τα παρηγγειλα και ειμαι χαρουμενος :pink:
$22 για τα 4 πρωτα, δε με χαλασε
Οταν καποιος που συμπαθεις σου λεει οτι ξεκιναει να διαβαζει game of thrones απο τη μια χαιρεσαι που θα διαβασει γαματα βιβλια, απο την αλλη νιωθεις λιγο οπως ισως νιωθουν οι παππουδες που ζησανε β.π.π. οταν ακουνε τον εγγονο να λεει οτι τον πηραν στα ο.υ.κ.
Καλλιο αργα παρα ποτε, να χαιρεσαι που δεν περιμενα 5 χρονια σα μαλακας να βγει το πεμπτο βιβλιο, και να λυπασαι που οταν τελειωσω θα περιμενουμε σα μαλακες μαζι αλλα 5-6 για το εκτο βιβλιο και λογικα θα πεθανει πριν ολοκληρωσει τη σειρα, οποτε θα μεινουμε κι οι δυο με το πουλι στο χερι!
drumsick ελα δω για φλεημ