εδώ να πω ότι έχω πάρει το ACE2 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος απ όλα τα καλά :)
Printable View
εδώ να πω ότι έχω πάρει το ACE2 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος απ όλα τα καλά :)
και εγω να πω οτι εχω 2 χρονια το huawei ideos X5 και δεν εχει κανενα προβλημα. ΟΚ πλεον παλιωσε και θα το αλλαξω συντομα αλλα κατα τα αλλα κομπλε. και εφαγε και κατι καλες πτωσεις και ατσαλακωτο βγηκε
Ο Κωτσόβολος έχει προσφορά το Galaxy 2: http://www.kotsovolos.gr/site/produc...catid=10108736
:!:
Δεν το έχει όντως, το πρωί υπήρχε κανονικά.
πλακώσανε τα όρνια! πόσο το είχε;
πήρε το μάτι μου μια προσφορά στο mediamarkt για σήμερα ... μόνο το σαμσουν πρόλαβα να δω όμως!
Είχα πάρει το φυλλάδιο της mediamarkt πριν 4-5 μέρες, είχε όντως το samsung SII με 370κάτι ευρώ με 50 άτοκες δόσεις.
Η γυναίκα πήρε πρόσφατα από επιδότηση κάποιου φίλου το experia tipo, σωστό μέγεθος και όμορφο, ό,τι πρέπει.
βασικά ήταν κάτι στα 130 νομίζω, και επίσης σήμερα ανακάλυψα
TURBO-X κινητά με android
:fear::fear::fear::fear::fear:
μαλάκες δεν παίρνω κινητό touch screen να πάνε να γαμηθούνε το θεωρώ σαν παθών που είμαι τελείως βλακεία!!!
Ειχα πάρει πριν 1,5 χρόνο το sony experia και στο 5 μήνο τα ειχε φτύσει...για αυτό μάγκες έχω ένα παλιό nokia και άντε γεια
της μανταμ το μομπάιλ μας άφησε χρόνους.
Δηλαδή μαύρη οθόνη , δεν φορτίζει, δεν κάνει τίποτα.
Και ερωτώ , αξίζει να την ψάξω για κανένα used ? αν ναι από που? αν όχι, και πάλι σας αγαπώ :D
Πήρα αυτό (από εδώ κιόλας) και από γλώσσες έχει μόνο αγγλικά (το εγχειρίδιο μέσα ήταν ιταλικό), υπάρχει κάποιος τρόπος να εγκαταστήσω ελληνικά;