και σε μένα έτυχε. και φυσικά o υπαίτιος δε βρέθηκε ποτέ. 1000€ επισκευές pwned
Printable View
και σε μένα έτυχε. και φυσικά o υπαίτιος δε βρέθηκε ποτέ. 1000€ επισκευές pwned
Βαθιές ανάσες, όλοι το έχουμε πάθει σε κάποιο βαθμό, είναι το σύμπαν που προσπαθεί να μας πει ότι στην τελική μια μάζα σίδερα είναι.
Αυτό δε σε εμποδίζει να ξενερώνεις...
Meta apo arketo kairo pou odhgaga ena lanciaY tou 90kati, twra odhgaw auto:
Spoiler
Fiat 500 (twinair 0.9) :cool:
gay car of the year!
Γαμάει απίστευτα για πόλη. Καλή επιλογή, το swift είναι λίγο μεγαλύτερο αλλά τίποτα δε σου φτιάχνει τη διάθεση σαν το πεντακοσαράκι, μεγάλη λατρεία, αχ. Κι ο 900άρης πρέπει να τα σπάει (αν το είχες πάρει κι αυτόματο θα ήσουν ο καλύτερος στο χωριό)
Καλοτάξιδο! Πανέμορφο είναι. Το Swift έχει πολύ μικρό πορτ μπαγκάζ. Όχι ότι το 500 πάει πίσω, αλλά προφανώς δεν το παίρνεις για τον αποθηκευτικό του χώρο.
Αυτόματο γιατί, πέρα από την ευκολία; Καίει και περισσότερο.
Και ο δικός μου με έπρηζε για αυτόματο, αλλά δεν...
μεγειές παλικάρι μου! Καλοτάξιδο!
ό,τι είπε το Χτικιό.
είμαι μεταξύ I-30, καινούριο Yaris και Ceid.
Τι Προτείνεις ERίτη;
Yaris owner.
Το'χω 2+ χρόνια.
Δεν έχει πάθει το παραμικρό, ούτε λαμπάκι να καεί, τίποτα.
Άνετο, ειδικά οι πίσω είναι πιο άνετα και από sedan αυτοκίνητα.
Επίσης δεν καίει και πολύ.
Βέβαια πρέπει να είναι και το ακριβότερο από τα 3, αλλά νομίζω αξίζει.
Οι σχολές οδηγών τρέχουν κατα κανόνα Yaris και Micra. Δεν είναι τυχαίο, καίνε ελάχιστα και σε βάθος χρόνου δεν βγάζουν βλάβες (εκτός από δίσκο-πλατώ στις σχολές οδηγών επειδή τα οδηγούν πολλοί ατζαμήδες). Εμένα το Yaris μ'αρέσει πολύ και σε θέμα χώρων, άνετα επέλεγα αυτό.
Επίσης μένεις αθήνα και πρέπει να είναι κοντά μισό μέτρο μικρότερο από τα άλλα στο μήκος, easy breezy beautiful cover girl.
Δεν ξέρω τι είχε φάει πιο πριν το σκατοπερίστερο, αλλά το καλό μου το τουτού που το είχα πάει για μπάνιο πριν μερικές μέρες και άστραφτε και μοσχοβολούσε και το ζηλεύαν όλοι, έχει πλέον μια κουτσουλιά που πιάνει το μισό παρμπρίζ και λίγο από το καπό. Αυτός ο κακός ο παππούλης που τα ταϊζει κάθε μέρα μάλλον μπέρδεψε τις σακούλες της λαϊκής και τους πέταξε ακτινίδια, δεν εξηγείται αλλιώς.
Κλαίω.
Nα υποθέσω ότι εννοείς ceed,έτσι?
ceed και i30 είναι άλλη κατηγορία από yaris.
To κυριότερο λοιπόν είναι γιατί το θες.
Αν είναι κυρίως για μέσα στην πόλη(καθημερινή χρήση) τότε με τα 1000 σε γιάρις(από τα 3 που έχεις βάλει). Μπορείς να βγείς και εκτός, αλλά δεν θα είναι και ότι πιο άνετο (συν ότι έχει μηδενικό πορτμπαγκαζ).
Αν δεν το θες για μέσα στην πόλη, αλλά για πιο γενική χρήση και θες και χώρους, τότε πας σε παραπάνω κατηγορία.
Πες πόσα διαθέτεις γενικά και έχε υπόψην σου ότι οι εταιρίες κάνουν διάφορες προσφορές αν έχεις και αυτοκίνητο που θα κάνεις αποσυρση.