http://images.backstreetmerch.com/im.../bsi_fbm27.gif
Printable View
Κατ'αρχήν εάν είναι δυνατόν να γίνει κάποια στιγμή μια μετονομασία του thread σε σκέτο football manager να τελειώνουμε.
Τι έγινε τελικά το αγόρασε κανείς?
Εγώ απελπίστηκα και το πήρα.
Πρώτες εντυπώσεις:
Aρκετά πιο δύσκολο από τα προηγούμενα(ξεκίνησα με ΑΕΚ και εκεί που ήμουν stable κατάσταση εάν θα με διώξουν,πήρα πόδι επειδή έχασα 2 απανωτά ντέρμπι).
Τελικά πήγα στη Κέρκυρα που την κράτησα κατηγορία με νίκη στο τελευταίο ματς επί της ΑΕΚ (εκδίκηση κιέτς :touched:)
Και κάπου εκεί σκάει πρόταση από ατζέντη οπότε και δίνω όλο το budjet για να φέρω τον εξής ΘΕΟ στην ομάδα:
Spoiler
Αυτά
LOL τι στατς ειναι αυτα
Έλα ντε?
Και ήρθε με 200 χιλιάρικα συμβόλαιο(+200 χιλιάρικα προμήθειες και 50% wage raise)
Δεν εχω σκρηνσοτ απο γαλλακι regen που βρηκα την 1η χρονια που ανεβασα Μπραντφορντ στην Πρεμιερ, με ολα 18ρια εκει που επρεπε (AMC/ST) συν Pace/Acceleration 19.
απλα ντριπλαρε και ξεχυνοταν στον καμπο, σκοραροντας.
τον πηρα ελευθερο και τον εδωσα σε Μπαρτσελονα μετα απο 6 μηνες για 12.000.000 λιρες, 20% μεταπωληση και 2.000.000 αν βαλει 20 γκολ. Τα εβαλε ενα χρονο μετα.
\m/
paizei kana link me free eikones gia paiktes kai omades ?
Tσέκαρε εδώ http://www.fmgreece.gr/
Thanks
Ρε παίδες κρακαρίστηκε τελικά ή η λύση είναι να τα σκάσουμε?
de nomizw na yparxei crack. egw paizw mesw steam allounou se offline mode pros to paron.
Λοιπόν έχω την εντύπωση ότι πρόκειται για το χειρότερο manager της τελευταίας 5 ετίας τουλάχιστον.
Έχω αγοράσει το παιχνίδι,έχουν κάνει 500 updates και το παιχνίδι ακόμα κρασάρει...
Εκτός αυτού πλέον είσαι σίγουρος ότι εάν έχεις κάνει 500 σουτ και δεν βάζεις γκολ και ο αντίπαλος δεν φτάνει καν στην περιοχή σου,κάποιο μαγικό θα γίνει και θα φας γκολ(μα με αυτογκόλ,μα με πέναλτυ,μα με το τερματοφύλακα να αρχίζει να κόβει βόλτες έξω από τη περιοχή).
Άσε που σχεδόν σε κάθε ματς έχεις 2-3 δοκάρια.
Με λίγα λόγια εμετός, κλαίω τα λεφτά μου.
αυτό με τα κρασαρίσματα δεν το έχω καθόλου.
οι τερματοφύσκουλες και οι τελευταίοι αμυντικοι είναι λίγο βόδια ώρς ώρες.
Μη λέτε τέτοια και λέω να το αγοράσω αύριο