εχει συγκινητικο βιντεο κατω κατω που χανουμε γλυφαδα με τελευταιο σουτ χαμενο πασπαλιε :touched:
και με κοσμο και των 2 γλυφαδα
Printable View
Εύκολη ήττα βλέπω για μας σήμερα. Είμαστε σε σκατά φάση γενικά και δε βλέπω να την ξεπερνάμε και σύντομα.
Και μου τη σπάει που βγαίνουν όλοι οι δικοί μας και λένε ότι ο βάζελος έχει το άγχος κτλ, νομίζω ότι για μας είναι ΠΟΛΥ πιο σημαντικό το παιχνίδι απότι για τους άλλους.
λογικά κάνεις χαβαλέ .... παίζεις σε μια έδρα που στα χαρτιά σου το έχεις ως ήττα και μου λες ότι έχουν άγχος?
όπως και στον δεύτερο γύρο οι άλλοι , να μου πεις ότι υπάρχει φόβος για διασυρμό να προσπεράσω μιας και δεν κατέχω , αλλά όχι και άγχος ...
υπερβολικα κακο ματς
Χμ ναι, να το εξηγήσω γιατί βιαζόμουν πριν.
Εμείς είμαστε σε μια φάση που ο κόσμος έχει παρατήσει εντελώς την ομάδα, εν μέρει δίκαια γιατί φέτος παίζουμε πολύ πιο βαρετό μπάσκετ απότι πέρυσι (αποκλειστικά λόγω ρόστερ και όχι προπονητή προφανώς), μεγάλο παιχνίδι δεν έχουμε κάνει ακόμα και γενικά πρέπει κάποια στιγμή να δείξει η ομάδα αν αξίζει να έχει προσδοκίες ο κόσμος ή όχι. Και τώρα είναι τεράστια ευκαιρία να το κάνει και γι'αυτό μου τη σπάει να ακούω για το άγχος του Παναθηναϊκού, ακόμα κι αν το λένε για λόγους τακτικής (πιάνει ποτέ αυτό άραγε; ). Μπορεί αγωνιστικά να μην έχει τόση σημασία η νίκη όσο έχει για τον βάζελο (εκτός κι αν μιλάμε για μεγάλη διαφορά στο σκορ), αλλά νομίζω ότι είναι παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το πώς θα κυλήσει η χρονιά από το θέμα του ενδιαφέροντος του κόσμου ή και της ψυχολογίας της ομάδας.
ΤΕΡΑΣΤΙΟ FML που κόπηκε το ρεύμα σε όλο το τετράγωνο 5 (αγωνιστικά) λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα και επανήλθε ακριβώς όταν έληξε το ματς. Δε γίνονται αυτά.
ΤΕΡΑΣΤΙΟ MLR για τους γνωστούς λόγους.
Καταρχάς ψόφος κακός στα 3-4 μαλακισμένα με τις φωτοβολίδες.Πραγματικά ένιωσα ντροπή για το σκηνικό που έγινε με τη λήξη.Κακό πράγμα να είσαι υπάνθρωπος.Μπράβο και στο τέρας εξυπνάδας που χάρισε μια βολή στο Νεστέροβιτς.Αισχρός Παναθηναικός,ο χειρότερος των τελευταίων 5 ετών σίγουρα και τραγικότερο παιχνίδι Διαμαντίδη όσο τον θυμάμαι να παίζει μπάσκετ.
καλα τα ειπε ο νασουμ..αλλα οταν ειναι αρρωστος δε γινεται να κανει τα παντα...
ο νικολας μονος του επαιζε..
φωτσης τσαρτσαρης χαλια...ο ερτσεγκ εβαλε τοσους ποντους ελεος δλδ..
τι να κανεις..παμε για το σεφ τωρα
οτι θα κερδιζαμε μεσα στο οακα χαρις σε 3-4 πικενρολ προς στο τελος δε το φανταζομουν
απιστευτο κακο ματς
Δεν είδα τα τελευταία λεπτά του αγώνα αλλά νομίζω σε εμάς ήταν εμφανής η διαφορά στο πώς κατέβηκε η ομάδα, τόσο από ψυχολογία όσο κυρίως από κοουτσάρισμα. Σε κάτι τέτοια παιχνίδια φαίνεται ποιος είναι ο Ίβκοβιτς και ποιος ήταν ο Γιαννάκης.
Ο Διαμαντίδης φαινόταν ότι δε μπορούσε να ανταποκριθεί λόγω πυρετού και φέτος ειδικά είναι η μισή ομάδα σας.
Για εμάς νομίζω ήταν η κατάλληλη νίκη την κατάλληλη στιγμή.
μα γιατί το λες αυτό;;; οι φωστήρες του σχολιασμού είπαν οτι ωραίο μπάσκετ μπορεί να είναι και το παρτσακλό μπάσκετ, εφόσον ξαναδούμε στο βίντεο το ματς, και αποκωδικοποιησουμε τις οδηγίες των προπονητών. Κατά τα άλλα, μαζί με τον Μήτσο σήμερα ήταν άρρωστος και ο υπόλοιπος ΠΑΟ. Συγκέντρωση 0.
^Μάλιστα ο Χατζηγεωργίου έκανε λόγο τουλάχιστον 3 φορές για συγκλονιστικό ματς....
τα είπε ο nasum.
χειρότερο παο επί Ομπράντοβιτς δεν θυμάμαι.
και ΠΑΟ είσαι, δεν υπάρχουν δικαιολογίες για πυρετούς, μάριτς κλπ.
Κακό ματς και μπράβο στους διαιτητές που το διέκοψαν αμέσως με τη φωτοβολίδα (όσο και αν μας χάλασε). Έτσι πρέπει να γίνεται πάντα.
Στα δικά μας, ήταν δύσκολο το παιχνίδι με την έλλειψη του ψηλού, 2 παίκτες με πυρετό και τον 1 που είχε κέφια με πάγο στη μέση. Ο γαυρος το πήρε με τσαμπουκά και ξυλίκι στη ρακέτα και μαγκιά του, αλλά δε νομίζω ο ιβκοβιτς να το δοκιμάσει ξανά σε ματς που είμαστε σε καλύτερη κατάσταση.
Στον αποπάνω να πω ότι λέει πίπες. Μπάσκετ παίζουμε, όχι ποδόσφαιρο. Αν έχεις 2-3 παίκτες εκτός, η ομάδα αποδυναμώνεται αισθητά.