εἰναι χαλασμένο το φουρφούρι λέμε
Printable View
εἰναι χαλασμένο το φουρφούρι λέμε
ρεσαλτο....και οτι ειπε ο λοκαστ
μη με δυναμιτιζεις ρε ιχνοστοιχειο
έχει χάσει και πολύ αίμα
edit: ...
Η χυδαιότερη μορφή έκφρασης, η δήθεν μαχόμενη δημοσιογραφία, αλλά στην ουσία η ανώνυμη και αστήρικτη συνωμοσιολογία, η άνευ διασταύρωσης καταγγελία, η αναχρονιστική ηθικολογία, η λαϊκίστικη κριτική, η αναδημοσίευση ακατανόητων ειδήσεων και φημών, η λαγνεία για ο,τιδήποτε μπορεί να ερεθίσει ακόμη και τα κατώτερα ένστικτα ενός αγράμματου και ημικοιμισμένου αναγνώστη, η σκανδαλοθηρία, και -στο κάτω κάτω- η ανορθογραφία και η παντελής έλλειψη συντακτικού και τέχνης του λόγου, έχασαν πια τον πιο δημοφιλή τους εκφραστή.
Με συνθλίβει, βέβαια, το γεγονός ότι η αιτία για το τέλος του "Τρωκτικού" είναι ο διά της βίας θάνατος του εμπνευστή του. Με συνθλίβει αφ' ενός γιατί γνώριζα τον Σωκράτη Γκιόλια. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε παίξει κατά κάποιον τρόπο ρόλο στη ζωή μου, όταν πριν καμμιά εικοσαριά χρόνια αποφάσιζα ότι "όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω δημοσιογράφος". Και γιατί, πέραν όσων έχουν λεχθεί και όσων θα ακουστούν στη συνέχεια, ήταν όντως ένα καλό παιδί. Με συνθλίβει όμως, αφ' ετέρου, ακόμη περισσότερο γιατί αυτόν τον εχθρό της ιδιότητάς μας -της δημοσιογραφικής, αλλά και εκείνης του blogger- δεν καταφέραμε να τον σιγήσουμε, ή έστω να τον περιορίσουμε οι ίδιοι, με επιχειρήματα ή με την πειστική καλλιέργεια προς το κοινό της ανάγκης για πολιτισμένη γραφή, πραγματική δημοσιογραφία και -πάνω απ' όλα- ελευθερία της έκφρασης που είναι ακριβώς το αντίθετο από τις ανώνυμες καταγγελίες. Κάτι ψελλίζαμε μια στο τόσο, αλλά τελικά τη λύση την έδωσαν τα πιστόλια. Με συνθλίβει ότι ο λόγος μας δεν έχει ούτε το ένα εκατομμυριοστό της δύναμης μιας σφαίρας. Με συνθλίβει επίσης ότι η μεγάλη πλειονότητα των συμπατριωτών μου θρηνεί αυτή τη στιγμή περισσότερο το θάνατο του "Τρωκτικού", παρά το θάνατο του Σωκράτη Γκιόλια, γιατί τόσον καιρό έβρισκε σ' αυτό το εμετικό, συκοφαντικό, κραυγάζοντα βόθρο που ήθελε να λέγεται blog το ιδανικό μέσο έκφρασης της μηδενικότητάς της.
http://popoculture.blogspot.com/2010...post_5190.html
είναι ασταμάτητοι, μάλλον πρέπει να εκτελεστούν και οι 20.
όντως τρομακτικό αυτό που συμβαίνει ,μας χάλασαν και το συνειρμό με πρωκτικό
οπως ειπαμε η ηλιθιοτητα ζει και βασιλευει
αύριο θα έχουμε επτασέλιδο έπος να διαβάσουμε.
βγάλανε τα σχόλια γαμώτο