και μετα τις εκλογες παντως στα ιερα χωματα του πειραια συνεχιζουμε με το πολιτευμα που ξερουμε και αγαπαμε
ΚΟΚΚΑΛΙΚΗ ΜΟΝΑΡΧΙΑ:pink:
Printable View
και μετα τις εκλογες παντως στα ιερα χωματα του πειραια συνεχιζουμε με το πολιτευμα που ξερουμε και αγαπαμε
ΚΟΚΚΑΛΙΚΗ ΜΟΝΑΡΧΙΑ:pink:
χρησιμοποιω νταμπλ νεγκατιβ και κανω οφφτοπικ στην οφφτοπικ συζητηση σας και ρωταω,
Δηλαδη τωρα ματατζηδες και τοξικομανεις απλα αραζουν στην πλατεια εξαρχειων? οι μεν ζητουν ψιλα και οι δε ζητουν ταυτοτητα?
Φευγω απο δω που ειμαι και σκεφτομουνα να μετακομισω εξαρχεια, να το ξεχασω ε?
Επίσης αράζουν μαύροι που ζητούν να δεις τα σιντί τους και ουρακοτάγκοι που ζητούν μπανάνες.
Απ' όσο έχω παρατηρήσει, εδώ στην Ιπποκράτους η βασική δουλειά των μπάτσων όσο περιμένουν τα μπάχαλα είναι να κάθονται στην κλούβα και να παίζουν τάβλι (συγκινούμαι από τη προσπάθεια συνέχισης της παράδοσής μας) ή να κάθονται στις γωνίες και να κοιτάνε κώλους (ομοίως). Δε μ' έχουν σταματήσει ποτέ (ε, καλά, εγώ φαίνομαι και ανώτερης τάξης άτομο βέβαια), επίσης ούτε μπαχαλάκηδες μ' έχουν βαρέσει (ε, καλά, εγώ έχω συμπαθητικό μουτράκι βέβαια) και το "να το ξεχάσω" μου φαίνεται ευαγγελάτος.
Γενικώς βρείτε μου έναν άνθρωπο που φοβάται να κατέβει εξάρχεια λόγω αναρχικών/τοξικομανών αυτές τις ημέρες, γιατί θέλω να τον ρωτήσω πόσο πια ενοχλείται από τα ειδεχθέστατα κακουργήματα των παραπάνω ανθρώπων στις γύρω περιοχές, ενώ στις ήρεμες περιοχές των Μενάνδρου, Στ.Παντελεήμονα, πέριξ της Αχαρνών, Βικτώρια, ποτέ δεν απασχόλησε κανέναν "το νοικοκύρεμα". Γιατί ακούω συνεχώς από τα στόματα κόσμου "καιρός είναι να καθαρίσει το γκέτο των εξαρχείων, μόνο πρεζόνια και βιαστές έχει". Γιατί βλέπω νέους ανθρώπους να τους απασχολεί το έγκλημα στα εξάρχεια, αλλά το έγκλημα στις άλλες περιοχές να τους αφήνει παντελώς αδιάφορους; Πήγε ποτέ κλούβα στα στενά γύρω από την πλατεία Ομονοίας να αρχίσει να μαζεύει όποιον βρίσκει; Παραπονέθηκε κανείς για αυτό; Αγανακτισμένους κατοίκους εκεί δεν έχει;; Η μέθοδος των ρητορικών ερωτήσεων χαρίζει μεγάλα ποστς, αλλά βαριέμαι να ακούω ανθρώπους να τους απασχολεί μόνο μια εκατομμυριοστή υποπερίπτωση μιας άσχημης κατάστασης, ενώ για το σύνολό της να μην κάνει τίποτα. Όπως το Δεκέμβρη, που κάηκε η Συγγρού και "θα μείνουν οικογένειες στον δρόμο", σαν να είχαν ασχοληθεί με όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους όλων των υπόλοιπων περιπτώσεων που μένουν στον δρόμο, με το ίδιο σθένος. Γενικώς ψιλογαμιέστε όλοι εσείς, καλό θα ήταν να μην ακουγόταν η φωνή σας.
episimws klouva aragmenh sthn stournarh ligo pio panw apo thn kyria eisodo tou polytexneiou. Kai nai,twra einai pou DEN niwthw asfalhs . tha ginei megalo mpam,na doume pou tha kataliksei.
εστω οτι ξερουν οτι αυτο το πραγμα θα ενοχλησει τους κατοικους εξαρχειων και γενικα τον κοσμο που συχναζει εκει. τι εχουν στο μυαλο τους? κατι μεγαλυτερο απο τον δεκεμβριο?
απο ποτε μια κυβερνηση λειτουργει με μεθοδο "an eye for an eye" και δεν γινονται μπαχαλα? αν εστω υποθεσουμε οτι στο μυαλουδακι τους ειμαστε απειλη προς αυτους τοτε ξερουν οτι αυτο που πανε να κανουν θα εχει αρνητικες συνεπειες στην φρεσκοανεβασμενη τους κυβερνηση που φυσικα ξερουν οτι δεν βγηκανε επειδη το αξιζανε αλλα επειδη ο ελληνας εχει μαθει να επιλεγει απο τα σκατα αυτα που μυριζουν καλυτερα αντι να καθαριζει.
εχει καποιος μια αποψη στο ΤΙ εχουν στο μυαλο τους αυτοι? (σε λογικα πλαισια οχι τι ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ οτι εχουν στο μυαλο τους και προβοκατσιες και πλυσεις εγκεφαλου)
κανείς δε γνωρίζει σίγουρα αλλά ας κάνουμε μια προσπάθεια να το δούμε από την άλλη πλευρά.
Τα γεγονότα του Δεκέμβρη ήταν αυτά που γκρέμισαν την κυβέρνηση ν.δ..
όχι τόσο λόγω της "λαϊκής αγανάκτησης προς την αστυνομία" (γραμμένους μας έχουν γιου νόου), αλλά επειδή:
α) κλόνισε την τάξη των μεσαίων εμπόρων της αθήνας (μεγάλη και συνήθως "αναποφάσιστη" κοινωνική ομάδα),
β) συνδέεται χαλαρά με το φετινό βατερλώ του ελληνικού τουρισμού (χωρίς να αποτελεί τη βασική αιτία βέβαια, αλλά το εύκολο εξιλαστήριο θύμα, που εντέλει έφερε ψήφους στο πασόκ.)
Ενόψει επετείου Δεκέμβρη λοιπόν, η νέα κυβέρνηση αποφάσισε να "τρίξει τα δόντια στους αλήτες των εξαρχείων" για να διατηρήσει τη στήριξη και εμπιστοσύνη των νεοαφιχθέντων (και εύρωστων οικονομικά) ψηφοφόρων της.
Εντάξει, περιπολία κάνουν και έξω από το σπίτι μου. Μιλάω για κλούβες και προσαγωγές και σκούπα. Και όχι στους μετανάστες με τα τσιμπιδάκια και τις θήκες κινητών, αλλά στην μαφία.
paromoiws.
katarxin de fovomaste giati atromitara ooo. apla de mas aresei to skiniko.
tora, gia to plithos kosmou pou vgainei adialeipta se polysyxnastes perioxes me 889 kafeteries kai ametrita mparakia opws h axarnwn, i viktwria kai o agios panteleimonas pos to eipes, kalo kouragio, emeis ki apo omonoia apofeugoume na pername giati de mas aresei na vlepoume kosmo na soutarei sta pezodromia, alla isws den einai dikaio auto giati afou oi perioxes autes katoikountai, prepei na eimaste dikaioi kai na pame na pioume ki ena bacardi mojito sto grigori tis omonoias kamia fora, den einai kalo na snompareis allwste.
oute gia ta eksarxeia kaname kati se proti fasi btw, an de mas aresei den pigainoume, eisai tis gnomis na organwname kapoia apotelesmatiki poreia empros8en tou politikou grafeiou tou xrysoxoidi?
ki episis allo na einai kapoios sto dromo ki allo na menei kapoios allos sto dromo apo kei pou den itan, einai simantiko nomizw. alliws stis epomenes pirkagies pou 8a afisoun kosmo astego mporoume na simperilavoume sti diamartyria mas kai olous tous astegous tou kosmou, de 8a tan asximo.
Αυτο θες να ακουσεις και να δεις ντε και καλα εσυ.Διοτι ολα εχουν τα ορια τους και ο καθενας βαζει τα δικα του ορια.
θεωρω πως μιλησα για λεκτικη μαγκια των μπατσων και δεν νομιζω να ανεφερα καπου για σωματικη βια.
ουτε συγκρινα τον τρελο της γειτονιας και οπως ανεφερα σχεδον ολοι οι κρατικοι λειτουργοι που εχουν στα χερια τους εξουσια εμμεσα η αμεσα μπορουν να εχουν και υφακι και τουπε και να γαμανε ασαλιωτα και εσυ να καθεσαι να σκουζεις μην μπορωντας να κανεις τιποτα λογω του ανυπαρκτου κρατους και των επιλεκτικα τηρουμενων νομων.
αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως γινεται να υπεραπλουστευετε την ολη σκεψη μου χωρις να λαμβανεται τιποτα υποψιν σας παρα μονο το ενα και μοναδικο συμπερασμα στο οποιο ανεξαρτητα απ οτι εχει γραφτει ειναι το
"λεφτα vs προσωπικοτητα" , βαζωντας μαλιστα σαφεστατα ορια της προσωπικοτητας οπως ο ιδιος ειπες.
αν στο δρομο με βρισει καποιος δεν εγινε και τιποτα , αν με βρισει μπατσος και ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ εκ των πραγματων να κανω τιποτα ΤΟΤΕ ΕΓΙΝΕ. μονος σου εθεσες το οριο. μονο που αυτο ειναι ΔΙΚΟ σου αυθαιρετο οριο.
αν για μενα το να σε βρισει καποιος στο δρομο ειναι ανηκουστο και το θεωρω το ιδιο και χειροτερο απ τον μπατσο μηπως θα επρεπε να πω αναλογα οτι δεν υπαρχεις κλπ?
το θεμα μου με το φορουμ και συγκεκριμενα με τετοια θρεντ ειναι το εξης: υπαρχουν λογιων λογιων συνομιλητες , υπαρχουν πχ τσουτσεκια που απλα υπαρχουν για να τη λενε σε οτι ποσταρετε, οκ συμφωνοι , δε σε θεωρω κατι τετοιο και γι αυτο προσπαθω να κανω διαλογο.
εκ των πραγματων ουτε εσυ ουτε εγω μπορουμε να ξερουμε ΑΚΡΙΒΩΣ τι εχει ο καθενας στο μυαλο του και ειναι δυσκολο να γινει ουσιαστικος διαλογος πανω σε ενα θεμα με 2-3 ποστ
αυτο που δεν μπορω με τιποτα να καταλαβω ειναι γιατι τα παντα πρεπει να ειναι "ειτε ασπρα" ειτε μαυρα".
κι αναλογα με τα μαυρα και τα ασπρα να κινουνται και ολοι οι χρηστες και τα ποστ τους.
Ε, γιατί έτσι ο κόσμος μας είναι απλός, κατανοητός, (νομίζεις) ότι ξέρεις ποιος είσαι και πού πας, τι σου φταίει και τι πρέπει να γίνει. Βοηθάει και στο να μην χρειάζεται να στίψεις το μυαλό σου λίγο, κάτι το οποίο είναι γενικά ένα καρκίνωμα των τελευταίων δεκαετιών...
Το θλιβερό είναι να βλέπεις αυτόν τον ισοπεδωτική και άχρηστη αντιληπτικότητα σε άτομα άνω των 25.
χαχαχαχα ο χριστιανός τα είπε αυτά.
Πάντως, ξεχάστε λίγο τους κακούς αριστερούς και τους φιλοαναρχο και αντιληφθείτε λίγο με την "αντιληπτικότητα" σας και αν θέλετε απαντήστε: Δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο, είναι όλα μαύρα, εντάξει, κινείται σωστά ο κ. Χρυσοχοϊδης και το υπουργείο προστασίας του πολίτη σχετικά με την αντιμετώπιση των κουκουλοφόρων επιδρομέων της Σόλωνος και των ταραξιών των εξαρχείων γενικά; Αν όχι, τι πρέπει να γίνει;