τελειωσε κιολας.
αντε ρε με την καθε καθυστερημενη.
Printable View
τελειωσε κιολας.
αντε ρε με την καθε καθυστερημενη.
περίμενε καμιά ώρα
τι να περιμενω,ποτε θα την ξαναπιασει κριση ή ποτε θα της ερθει παλι καταθλιψη?
Χτικιο,γαμω τις προβληματικες γκομενες.και εμεις ειμαστε προβληματικοι αλλα δεν σπαμε τα αρχιδια της γκομενας μας.ξεσπαμε σε αλλους.
Νομίζω καλύτερα να έσπαζες κανα αρχίδι γκόμενας ( WTF??) παρά τα μούτρα κάποιου επειδή έτσι :Ρ
δεν θα το λεγα.
μαλακα,ασε.ασε.μακρυα.και μου τα λεγανε ποσο καμμενη ειναι,αυτη ρε μαλακα εκλαιγε απο το πουθενα,βαρουσε καταθλιψεις για το τιποτα, "μωρο μου γλυκο" της ελεγες και σου απαντουσε "γιατι το λες αυτο?θελεις να με πληγωσεις και να με παρατησεις?".
τοσο καλα,ισως το πιο απαισιοδοξο ατομο που χω γνωρισει ποτε.
τιποτα ρε,μικρες και παλι μικρες.17 με 20.χιλιες φορες η μαλακια της ηλικιας και να σε τραβολογανε σε 200 μερη καθε φορα που βγαινετε,παρα αυτη η απελπισια.
μονο ενα καλο βρωμοξυλο στον ρεηζορ θα με εστρωνε αυτες τις μερες.
δεν αρχιζει και αυτο το κωλοπρωταθλημα γαμω τον θεο του,μετραμε μερες για να τελειωσει το γαμοκαλοκαιρι.
Αζορ μανάρι μου, ο φίλος σου σε χρειάζεται. Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, ε?
βρωμοκωλε.
Mε απογοητεύεις..
λετσοπανκ αυριο θα βγουμε να μεθυσουμε?
γιατι?εχουμε καμια φιλια εμεις οι 2 και δεν το ξερω?
φυσικα και οχι.
στην παρεα σου τους σκουλικοθρασαδες εσυ.ασε τους γκιουπτους και τα μαυριδερα αγορια στην ησυχια τους.
να,παρε την Χ και βγειτε καμια βολτα να φωτογραφισετε ΠΟΥΛΑΚΙΑ.
δεν γινεται ρε,απο τοτε που αποσυρθηκε ο νομος ορφανου βρισκομαι σε πληρη αναστατωση μονιμως.ωρολογιακη βομβα-τικ τακ...ποιος ξερει ομως ποτε θα σκασω και που.ασε να ειμαι με τους δικους μου που με εχουν σε ελεγχομενη κατασταση.μπορει να δω κανενα μυστηριο τατουαζ και να κανω μαλακια.
ωχ σε πιασαν οι μιζεριες σου επειδη τσιμπησες ΠΙΣΤΟΛΑ? σου λεω επειδη θα σκασει μυτη εδω ο ναζουμ και θα κανονιστει ΕR MEETING.
η Χ φωτογραφιζει αυστηρα ER πουλακια με φλεβες
Οχι αυστηρά. Είμαι ελαστική.
Το δικό σου πάντως δε θα χει ποτέ την τύχη να αντικρίσει τον "φακό" μου :wink:
δεν τσιμπησα πιστολα ρε,καταθλιψη τσιμπησα.ακομα χειροτερα.2 μερες μου γαμησε την ψυχολογια η σκατορουφιανα.αν δεις μηνυματα θα φρικαρεις,να παει να παρει τα γαμημενα τα χαπια της και αν δεν την παλευει ας πηδηξει απο το μπαλκονι.και να ακουει και ταυτοχρονα genocide ss-we are born of hate και οχι τις κουλτουροκ/φολκ μαλακιες της.
για αυτο ολοι οι γκομενοι της εφευγαν τρεχοντας.....τρελη για δεσιμο,βαρεθηκα να ακουω κλαματα 2 μερες σερι.
δεν με νοιαζει ρε,χεστηκα για τον κωλοηαρ και τους (α)διαφορους βλακες του.στηριζω νεησουμ,αλλα οχι και να βγω μαζι του για μαζωξη.δεν την παλευω να ειμαι με τοσο "νορμαλ" κοσμο και να συναναστρεφομαι μαζι τους.
αζορ ΜΕΓΑΛΗ ΑΤΥΧΙΑ.δεν θα πηδηξεις Χ.και τωρα που θα χαρισεις την κρεμα προσωπου που διωχνει ακομα και την λεπρα και τα λεπια που πεφτουν απο τα μουτρα...?