Quote:
Originally Posted by
cancer
Quote:
Originally Posted by
FIXXXER
Το θεμα μου δεν ειναι ο μακο τζακο φιλτατε κανσερ αλλα εισαι οπως παντα πολυ ηλιθιος για να το καταλαβεις. Αλλου εστιαζεται το προβλημα. Εχεις ομως δικιο οτι γινομαι γελοιος γιατι αν περιμενα ποτε διαφορετικες αντιδρασεις απο το "κι αλλοι αγαπησανε αλλα δεν κανανε ετσι" σε τετοιο θρεντ στο ΗΑΡ που ειναι γεματο γαμικουλες που σφυρηλατουνται πανω σε καυτο ατσαλι οταν γεννιουνται, ειχα πολυ μεγαλες προσδοκιες οντως! LOL?!
auto to ifos "skaste giati penthoume" poly mou ti dinei, de 8a apotrepseis kanenan apo to na pei o,ti 8elei na pei. anti8eta w8eis kati tipous san emena na pane sto allo akro apo kei pou vriskesai. elpizo na min einai poly diskolo.
Λες εμενα γελοιο, αλλα εσυ που το γραφεις και στα ισα οτι εισαι αντιδραστικος περιμενεις να μην χαρακτηριστεις γραφικος? Αυτο λεω κι εγω τοση ωρα, οτι σταρχιδια μας τα αρχιδια του Ρειβεν, και στην τελικη σταρχιδια μας και ο θανατος του μακοτζακο, καλυτερα που πεθανε βασικα ετσι που ηταν, αλλα αυτος ο κομπλεξισμος του στυλ "πωωω λιωσαν ολοι, παω να γραψω την αντιθετη αποψη" ειναι ακομα πιο γελοιος κατα τη γνωμη μου. Εγω δεν ειμαι σε κανενα ακρο να σαι σιγουρος, γενικα θεωρω τη χρηση της φρασης ΡΙΠ ανουσια και νομιζω δεν την εχω γραψει ποτε. Κριμα ξερω γω, οκ, δεν πεθανε και κανα φιλαρακι μου.
:maikl: