666-μλ!
Printable View
666-μλ!
http://www2.rizospastis.gr/page.do?p...26&direction=1
η παπαρρήγα λέει τους φοιτητές αλήτες, αλήτες είναι ο χαλβατζής κι οι κνίτες.
καλα.
το κόμμα πως καταδικάζει τα μπάχαλα στην Αθήνα και υποστηρίζει τα μπάχαλα στις Εθνικές?
α)Δεν σας αφορά η άποψή μου για τους κλειστούς δρόμους , άλλο ρωτάω
β) Μπορώ να περιμένω και αύριο την απάντηση , συγκεκριμένα θέλω να μου πει κάποιος μόνο αν ξέρει την επίσημη άποψη (της καθοδήγας ντε).
ποια μπάχαλα λες;
Εγώ ξέρω την επίσημη άποψη αλλά δεν καταλαβαίνω την σύγκριση.
Το Kόμμα δεν πιστεύει ότι γίνονται μπάχαλα στα μπλόκα απο τους αγώνες της φτωχομεσαίας αγροτιάς ενάντια στη νέα ΚΑΠ, στα συμφέροντα μεγαλοαγροτών, μεγαλοεμπόρων και των ληστρικών επιδρομών των κομμάτων της πλουτοκρατίας και του ευρωμονόδρομου ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ.
η σύγκριση είναι απλή , ποινικά δικάσιμος ο ένας αγώνας , ποινικά δικάσιμος και ο άλλος.
Προκαλεί το δημόσιο αίσθημα ο ένας προκαλεί το δημόσιο αίσθημα και ο άλλος.
Επιβαρύνει την τσέπη κάποιον ο ένας , επιβαρύνει την τσέπη κάποιον άλλον ο άλλος.
και ένα σωρό άλλα "κοινά" στοιχεία, και ένα σωρό άλλες διαφορές φυσικά φυσικά.
Ουσιαστικά αναμένω ένα "ο κακόμοιρος αγρότης πεινάει Vs τα κωλόπαιδα που τα σπάνε" και φυσικά εκεί κάνω τουμπεκί.
ε ο ένας σπάει για να πάρει λεφτά η αγροτιά (και έχει ξαναγίνει με αποτελέσματα) ενώ ο άλλος σπάει για να ξεκαυλώσει στα καπιταλιστικά τζάμια, νομίζω είναι προφανής η αιτιολόγηση.
Χαχα, το "φτωχομεσαία" είναι cult. Σαν το "προτσές" και τη "διαλεχτική". Η φτωχομεσαία αγροτιά σηκώνει κεφάλι ενάντια στους λικβινταριστές κουλάκους της Θεσσαλίας!
το ταγκ "ο λενιν για το μεταλ" είναι απο τα καλύτερα που έχουν γραφτεί στο πολιτικς.
κλαίω παναθεμα σας κωλόπαιδα.