Quote:
Κοίτα να δεις, θα ορκιζόμουν ότι ένα ελληνικό group με αγγλικό όνομα που παίζει "παραδοσιακό US power" με αγγλικούς στίχους δε θα σου φαινόταν καθόλου "οξύμωρο, γελοίο και απαράδεκτο".
και καλα θα εκανες.
Quote:
τόσο καιρό προσπαθώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν να λέγεται η φράση "αυτό το τάδε που που σου αρέσει είναι σκατά" χωρίς να ακολουθείται από το "για εμένα", χωρίς να ακολουθείται από κάποια δικαιολόγηση που θα επικαλεστεί τουλάχιστον στοιχεία ενός κοινού κόσμου η λογικής, πώς δεν μπορεί ο Ρουθλες να συνδυάσει στο μυαλό του πως κάποιος που γουστάρει Μπιόρκ μπορεί να ακούει και μέταλ χωρίς να διαστρέφει την ουσία του δεύτερου λόγω του πρώτου, αλλά η απάντηση είναι πολύ απλή.
Αφού δε το θέλετε ρε, το μπάχαλο γουστάρετε και το τρολλάρισμα, παρά την επικοινωνία! Τόσα χρόνια μετά οι ίδιες μαλακίες, νον στοπ, καμία προσπάθεια κατανόησης του άλλου, καμιά προσπάθεια για να βγει κάποιος από το καβούκι του. Ε, που καιρός μετά για σεβασμό του άλλου και τα λοιπά.
πολυ σωστο. αυτο προσπαθω να πω 2 μερες τωρα, αλλα βλεπεις ειμαι ο γουορλορντ (εγω φταιω γι αυτο) και δεν με παιρνουν στα σοβαρα. Η συζητηση σας με τον Φορντ 2 σελιδες πριν εχει να πει πολλα ωραια πραγματα.