ΌΧΙ ΜΠΑΛΚΟΝΑΤΟ
Printable View
ΌΧΙ ΜΠΑΛΚΟΝΑΤΟ
εγώ τον νιώθω τον κάλκι, αν και 2-3 ρακόμελα πίνονται ευχάριστα.
γενικά το να μεθάς με κοκτειλς είναι φουλ κακή εμπειρία.
Αυτο θα μου βγει 700 ευρω παραπανω απο οτι νομιζεις, οσο θετικα και να σκεφτω
ναι αλλα θα κανονισω να παιξεις εκει μουσικη. σκεψου το.
έχουμε 2 τόπικ, μεζεδοπωλεία / μαγειρία
Δεν έχω αποφασίσει αν πρέπει να τα δέσουμε ή όχι :) βλέπουμε
Ον τόπικ τώρα (που πάει και στα 2)
4 Φίλοι αποφάσισαν να παρατήσουν ανεργία και γκρίνια , και να ανοίξουν συνεταιριστικά ένα μαγειρείο / μεζεδοπωλείο.
Σήμερα τίμησα και την άκουσα από μάσα ποιότητα τιμές , το βρίσκουμε Ιπποκράτους 148.
Αν πάτε να πάρετε οπωσδήποτε πατάτες baby και ντάκο.
Λαδάκι δικό τους κάτω από το αυλάκι που δεν το τσιγκουνεύονται.
ίνφο εδώ
και εδώ
λολ, αυτό είναι περίπου 5 μέτρα απ' το σπίτι μου αλλά έχω καταφέρει να μην το πάρω χαμπάρι.
θα πα να δω, ωστόσο.
εδιτ: α, ψέματα, τώρα που το σκέφτομαι μάλλον είναι αυτό που 'δα κόσμο μέσα κι αναρωτήθηκα τι να 'ναι. ωραία.
γενικα πειτε και για καν'αλλο καλο να τιμησουμε,μεζεδοπωλειο,σουβλατζιδικο,ταβερνα,ουζερι,καντινα. κατι γιατι μας πιασαν οι λιγουρες.
bump
πείτε τίποτα οι βόρειοι για θεσ/νικη. τσίπουρα κ κανα καλό μεζέ δηλαδή για σάββατο απόγευμα μιας και θα ξεμείνω μετά τους enforcer πάνω μέχρι να φύγω για σόφια.
Λοιπόν, από κέντρο μπορείς να πας περιοχή ροτόντας, στη σπείρα, όπου έχει πολύ καλό τσίπουρο (προσωπικά συνιστώ και τη ρετσίνα, η οποία είναι χύμα, καμια σχέση με μαλαμωγεωργιάδη, να φανταστείς την πίνω και σκέτη). Επίσης, έχει δυνατούς μεζέδες - πιάτα. Δοκίμασε το λουκάνικο και θα με θυμηθείς ;)
Μετά, αν θες κάτι λίγο πιο μακρυά από κέντρο, στο ύψος του βαρδάρη έχει μια φοβερή πλατεία (πλατεία μαβίλη), όπου υπάρχει ένα (1) μόνο μαγαζάκι, το οποίο ειναι κυριολεκτικά 1,5x1,5 αλλά βγάζει 4-5 τραπεζάκια έξω. Το τσίπουρο είναι στα πολύ δυνατά του, μεζέδες κλπ δεν ξέρω αν κάνει ώστε να σε χορτάσει, αλλά με την παραγγελία φέρνει και το κατιτίς του. Τίμιο μέρος, ειδικά για απογευματάκι που η πλατεία είναι γεμάτη παιδιά να παίζουν, δε θυμίζει σε τίποτα θεσσαλονίκη.
Τέλος, μπορείς να πας και άλλο τρόπο (aka κρητικός). Καλή ρακί (συνήθως, γιατί έχω ακούσει και για φορές που απλά δεν πινόταν), από φαγιά δεν έχω τιμήσει κάτι, αλλά το απάκι κοτόπουλο/χοιρινό έχω ακούσει πως συνταράζει τον κόσμο.
Αυτά, αν μου ρθει κάτι άλλο θα συμπληρώσω. Από τιμές, αρκετά λογικά και τα 3, στα 5-6 ευρά τα 250.
στο κρητικο ολα ειναι καλα
μην ακουω μαλακιες...
και στο μανιταρι ειναι καλα
http://www.tavernoxoros.gr/lofi?t6489