Quote:
Originally Posted by Blanket
το εχω δει
Printable View
Quote:
Originally Posted by Blanket
το εχω δει
εχω και γω να πω 2-3 ιστοριες, οχι περι μαυρης σκιας (ας ανοιξει και τοπικ), που γαμανε πετας και την αναλογη σαλτσα που κορυφωνει το ριγος και πεφτουν στην αγκαλια σου τα ΜΟυναΚΙα!
αλλα ειναι αληθινες!
και για καλαμπουρι, εχω ενα φιλο που δουλευει στο τηλεφωνικο κεντρο του Λιακοπουλου και παιρνει τηλεφωνο μια θειτσα μια μερα και λεει, "..ειναι εδω ενα ελοχημ στην κουζινα και καθεται.."
http://www.paokfc.gr/free/wp2_800.jpg
αυτη ειναι μια σημαντικη μαυρη σκια που βλεπω εγω, αμα ειναι αυτη που βλεπετε κι εσεις τοτε σημαινει πως πρεπει να μπειτε στο σωστο δρομο γιατι μεχρι τωρα..
α γειά σου ρε Ace. και γω το πάθαινα (κυρίως πιο μικρός) και δε στην αρχή ψιλοχεζόμουν, αλλά μετά απλά γύριζα πλευρό και ξανακοιμόμουν. καμία σχέση με μαύρες σκιές και μαλακίες πάντως.Quote:
Originally Posted by Ace
ενταξει παιδια, αμα θελετε να παιζετε με αυτα τα πραγματα, ενταξει :!:
εγώ παιδιά χθες που κοιμόμουν ήταν ένας μαλάκας που τον είχε πιάσει να καθαρίζει το μπαλκόνι του στις 5:30 τα ξημερώματα με τη σκούπα και εγώ το άκουγα και ονειρευόμουνα πως με πλησιάζει ο σερνόμενος δαίμονας Αζαγκωδοθώθ για να με φάει!! Δεν ξέρω αν έχει σχέση με αυτά που λέτε αλλά ήθελα να το μοιραστώ!!
ασδαγκωθώ.
re milton :pink: re
:DQuote:
Originally Posted by Pinatero
Πάμε την συζήτηση 11 σελίδες πίσω. Παραισθήσεις είναι φυσιολογικό να συμβαίνουν όταν δεν οξυγονώνεται καλά ο εγκέφαλος. Η τυχόν ομοιομορφία στην περιγραφή έγκειται κυρίως στο γεγονός ότι αυτή γίνεται in retrospect κι ως εκ τούτου επηρεασμένη από το πολιτισμικό περιβάλλον. Ε, και το γεγονός ότι συνήθως περιγράφεται θολή, μαύρη (ή οτιδήποτε παρόμοιο στο οποίο δεν φαίνονται λεπτομέρειες) μορφή βοηθάει. :P
Βεβαίως, μπορείτε να συνεχίσετε να πιστεύετε ότι πρόκειται για βαμπίρ, Μόιρα/Μοίρα/Μώρα (ανάλογα με το μέρος της Ελλάδας) ή sucubi. Ο καθένας έχει δικαίωμα στην ομοφυλοφιλία.
Quote:
aaxaxaxxaxaxaxaxaaxxaxaax
Quote:
Αυτή η ατάκα μας "κατέστρεψε" μια ολόκληρη βραδιά στη Γκόρινθο :touched:
Ωραίο θρέντ :thumbsup:
η οικονομικη κριση αγγιξε και τον Λιακοπουλο και τον απολυσανε τον φιλο!