είμαι τόσο σπασμένος με την γαυροποίηση του ΠΑΟ που δεν έχω όρεξη ούτε να δουλέψω τους gayρους. :?
Printable View
είμαι τόσο σπασμένος με την γαυροποίηση του ΠΑΟ που δεν έχω όρεξη ούτε να δουλέψω τους gayρους. :?
εγω αντιθετως περιμενα να σκοραρει ο Διογος στο 95 για να ρθω να σου πω "ο παο εγινε οσφπ και τουμπαλιν!!!"
Ε, με Γκαλέτι αριστερά(!!!!) σε πολύ κακή μέρα, τους πρώην ποδοσφαιριστές Ντομί (αυτός που γνωρίσαμε, όχι ο εξωγήινος με την ΑΕΚ) και Πάτσα, μηδέν αμυντικά χαφ δηλαδή, γαλιφιές με τον Άντζα στο κέντρο, έως και επιθετικό μέσο(!!!!!!), Μπελού πεσμένο, Ντιόγκο εγκλωβισμένο και κυρίως με Βαλβίδα να κοιμάται, ε, δεν πας πουθενά.
Ο Βαλβίδας ΟΚ, δοκιμάζει μέχρι και με Γαλατά να κάνει πειράματα, ίσως το είχε για χαμένο το ματς, μιας και δεν έχει τα βασικά του χαφ, τι να πω, πάντως η αδράνεια να κάνει τις (σχετικά) σωστές αλλαγές είναι αδικαιολόγητη. Η Ποκαχόντας έπρεπε να παίζει εξαρχής στη θέση του Ντομί και όχι του χαλκέντερου Τάσου και βέβαια Όσκαρ και Ντάρκο έπρεπε να μπουν νωρίτερα.
Είμαστε και λίγο άτυχοι στις ευκαιρίες μας, πιστεύω το 1-0 είναι η πραγματική εικόνα. Και η Γαλατά πολύ μέτρια, έως κακή. Είχε δικό της το κέντρο και τι το έκανε; Για 3-0 δεν το είδα, φοβήθηκα σε στιγμές (ειδικά τα στημένα γιατί κανείς δεν σου ενέπνεε εμπιστοσύνη), αλλά οι πραγματικές ευκαιρίες ήταν στη φάση με τον Πάντο και άντε και το δοκάρι (που το είχε όμως άνετα ο Νικοπολίδης). Και εμείς είχαμε τον Ντάρκο και αν δεν έπαιζε το πουλάκι του ο Ντομί θα είχαμε και σίγουρο τετ-α-τετ. Μας έπνιξε και καθαρό πέναλτι, αλλά μες στο πρόγραμμα είναι αυτά.
Ο Ντιόγκο δεν φάνηκε αλλά χωρίς άκρα, μετριότατος Τορο και κακός, λάθος μεριά Γκαλέτι και Πάτσα-Ντομί για σύνδεσμο άμυνας κέντρου, πάνε και ο Μπελού και ο Ντιόγκο. Όσκαρ έπρεπε να έχει μπει πολύ νωρίτερα, ειδικά αφού έχει δείξει ότι παίζει καλά με το Νάντο. Τέσπα. Πάμε για τα επόμενα.
Α, και όταν λέω Ποκαχόντας στη θέση του Ντομί, εννοώ να βγει ο ένας να μπει ο άλλος, όχι να έχουν την ίδια θέση στο γήπεδο. Κανονικά γυρνάς Τορο στην άμυνα δεξιά και Πάντο αριστερά... Λεπτομέρειες.
O Πατσατζογλου προκαλει τον οικτο, οταν ΔΕΝ παιζει στην ομαδα σου.
ο Ντομι το μονο πραγμα που κανει οταν μαρκαρει ειναι πισωπεταλιες (κοπηραητ Πανουτσος)
τεσπα το σταματαω εδω.
Οχι και κακη η Γαλατα, σιγουρα οχι υπερομαδα και πολυ ανουσια στο παιχνιδι της, αλλα οι ανθρωποι εμπαιναν με χαρακτηριστικη ευκολια στην περιοχη του Ολυμπιακου οποτε ηθελαν, ασχετα το πως κατεληγαν οι προσπαθειες τους τελικα.
Ναι, με χαρακτηριστική ευκολία βρίσκονταν έξω από την περιοχή μας. Όπως και οποιαδήποτε άλλη ομάδα συναντάει τους σημερινούς γίγαντές μας στο κέντρο. Κανονικά το 3-0 ήταν ταρίφα αλλά τέτοια ομάδα ήταν και η Γαλατά, τέτοιος παίχτης ο Μπάρος (ειδικά) και αυτός ο Λίνκολν που άρεσε στον Σωτηρακόπουλο εμένα μου φάνηκε όλο μέλι και τηγανίτα τίποτα.
Μέτρια ομάδα.
Oπως ειδα Γαλατα ηταν καλουτσικη μπροστα και τιγκαλόλ πισω.
Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Πάντως κ μετά το 1-1 στο άλλο ματς όλα ανοιχτά στον όμιλο.
Στον επομενο αγωνα λεω να κατεβουμε με 11 δεξια μπακ. Χθες ειχαμε Πατσατζογλου, Παντο, Τοροσιδη, Ζεβλακοφ στην εντεκαδα. Δεν το ειδα τοσο τραγικο οσο εσεις παντως, δεν ηταν για 3-0, ουτε για ισοπαλια. Το 2-1 θα ηταν ενα δικαιο σκορ. Γελουσα καθε φορα στο μαρκαρισμα Αβρααμ Λινκολν.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...o_portrait.jpg
Σόρρυ αλλά δεν μπορούσα να μη το ποστάρω. :D
ε μαλλον γι αυτο το πε κι αυτος. :P
Νομιζα ηταν προφανες, αλλα μια εικονα παντα βοηθαει.