Ποιό mmo;
Επίσης καταλαβαίνεις ότι με ένα τέτοιο μοντέλο θα πρέπει να φαρμάρεις περισσότερο απο 3 φυλακισμένους κινέζους για να βγάλεις ΠΛΟΥΤΟ.
Printable View
Ποιό mmo;
Επίσης καταλαβαίνεις ότι με ένα τέτοιο μοντέλο θα πρέπει να φαρμάρεις περισσότερο απο 3 φυλακισμένους κινέζους για να βγάλεις ΠΛΟΥΤΟ.
Άσε που σιγά που ξέρεις από σοβαρό φαρμινγγκ. Ξέρω άτομο που στο WoW έχει 1.2Μ gold και ξέρει από καλό market manipulation. Κάτι τέτοιοι κατεστραμμένοι, τους καταπίνουν τους μικρούς πωλητές.
Δηλαδή, δεν πιστεύω πως θα είναι εύκολο.
edit: Σαμπρελίνο, είμαι με τον cloud σε αυτό. Τώρα που υπάρχει μονο το gold, έχουν μεγαλυτερη αξία οι gold sellers. Σε ένα σύστημα που θα διαλέγεις εσύ πόσα θες να δώσεις για ένα item και τα λεφτά θα μπορούν να ξεφεύγουν από το κύκλο των κινέζων, θα τους αναγκάσεις να παίξουν σύμφωνα με τους κανόνες αν θέλουν να βγάλουν λεφτά.
σπίριτ και κλάουντ διαφωνώ εκ πεποιθήσεως , το ότι σας αγαπώ είναι άλλο θέμα.
Δεν θέλω στα παιχνίδια μου να υπάρχει RL χρήμα, τουλάχιστον νόμιμο. Θέλω όποιος το κάνει (να αγοράζει gold) να έχει και έναν φόβο ως προς το ban.
Είναι και ο βασικός λόγος που ΔΕΝ παίζω στα σοβαρά, games με micropayments.
Το ότι θα μπορεί ο κάθε ένας να πλέον να φαρμάρει και να κονομάει το συζητάμε, όταν διαπιστώσεις ότι με 6 ώρες λιώσιμο την ημέρα θα βγάζεις 10c θα το παρατήσεις , και στο τέλος μάντεψε ποιοι θα μείνουν.
Εγώ λέω ότι θα μπορείς να απολαύσεις το game σου κανονικά σα να μην υπήρχε το feature αυτό. Κι αν θες να λιώσεις παίζεις hardcore που και πάλι δε σε επηρεάζει. To ότι σαν feature θα είναι ψιλομαλακία, είναι πολύ πιθανό, αλλά για την ουσία του πράγματος, αν δλδ θα βλάψει ή θα βοηθήσει το community σα σύνολο πρέπει να το δούμε.
Μα εδώ είναι το θέμα και το σημείο που το βλέπεις λάθος. Δε θα παίζεις για να βγάλεις λεφτά. Θα παίζεις γιατί θα γουστάρεις να παίζεις. Γιατί το φτιάχνουν τόσα χρόνια; Για να είναι καλό και εθιστικό. Το ότι μπορεί να σου πέσει κάτι και να βγάλεις και κανένα φράγκο της πλάκας είναι απλά bonus στην όλη φάση.
εντιντ: Ναι οκ αυτο το ποστ πηγαινε στο σαμπρέλα πριν τα αποπάνω αλλά ας είναι καλα το αφκ.
Κομτε τα παραλες :!:
Και οσον αφορα το θεμα 'ζωη' , εν ετει 2011 εχουν αλλαξει λιγο τα δεδομενα και θα ειχε μεγαλο ενδιαφερον μια συζητηση πανω σ'αυτο το θεμα, μας αφορα ολους λιγο πολυ
Αλλο εννοουσε ο κομτε αλλα και παλι οχι, μαλακια ηταν.
Ξανα και ξανα και ξανα:
http://www.youtube.com/watch?v=rLVFSW2SCSg
Diablo is heading east for some foul purpose
The time has come to destroy Mephisto's soulstone