:!:Quote:
Originally Posted by attila
Δεν εισαι ΑΡΑΣιτης ή ΑΡΑΝιτης ή κατι τετοιο?
Printable View
:!:Quote:
Originally Posted by attila
Δεν εισαι ΑΡΑΣιτης ή ΑΡΑΝιτης ή κατι τετοιο?
Όχι, δεν τον φακέλωσες καλά.
ΜΠΑΤΣΟΙ TV
http://www.skai.gr/upload_files/Imag.../BIGmars15.jpg
Απο ΣΚΑΙ-Καθημερινή. Γελάω κυρίως στο ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ και στο Οικουμενική.
αφού λείπουν οι οικολόγοι πράσινοι είναι και ακυρα
χμ, σε αυτή τη φάση νομίζω οτι το καλύτερο για σας 8α ήταν να μπαίνατε στο σύριζα πάντως.
Που το πας αυτό...
Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο για το ΚΚΕ, που προτιμάει οικουμενική, ή που τόσοι πολλοί θέλουν ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ. :P
Για να αποδείξουν ότι οι άλλοι είναι gay οπορτούνια ντε. Για την οικουμενική δεν ξέρω πράγματι.Quote:
Originally Posted by Odonian
οικουμενικη παπαρια
ikonoklast, ego vasika eimai yper tis sinergasias me to pasok, mono omos an iparxoun pithanotites na tous diaspasoume se deggials kai foivous (diladi neoliberals kai anarxopasokous). Afto tha eixe omologoumenos poly plaka :)
an diafoneis, den exeis humor.
να τους διασπάσετε? ποιοι είστε σείς?
Δηλαδή να πάρουμε ένα πασοκ με πάγκαλους και ένα με τσοχατζόπουλους; Μου φαίνεται πιο αστείο όταν είναι όλοι αυτοί μαζί!Quote:
Originally Posted by katwrimos
nai omos aftoi einai mazi 30 xronia kai exei paliosei to asteio. Ase pou o pagkalos den einai neoliberal (stis oikonomikes tou apopseis),. To thema einai na anagkasoume tous deggials tou pasok na synergastoun me ti noudou, afto tha einai to ultimate practical joke.Quote:
Originally Posted by ikonoklast
Δεν θα χει τοσο πλακα αν οι νεοφιλελευθεροι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ συνεργαστουν και μας πηδησουν.
Επισης, ο Παγκαλος τι ειναι αν δεν ειναι νεοφιλελευθερος?