Ο ικονοσπυριάρης δεν είχε έρθει Isis. Νot_saved θα απαντήσεις?
Printable View
Ο ικονοσπυριάρης δεν είχε έρθει Isis. Νot_saved θα απαντήσεις?
ψοφαω!οποτε θελετε κανονιζουμε για μαπες-το κακο ειναι οτι θα γεμισουμε πυον και γυαλια στα χερια-το καλο ειναι οτι θα ειναι χρυση ευκαιρια να ψειρισουμε κανεναν μπρουκλη σαν τον χολκ.
Dead in magazines εγώ κι ο χολκ.Άλλη φορά να μας μιλήσεις,μη ντραπείς:!:
Htan na se gamhsei ki esena mounopano alla ton sygkrathse o Tomas_Lindberg.
O xrhsths?!
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Εγώ του μίλησα του χολκ, αλλά δεν κατάλαβε ποιός είμαι! Του είπα μάλιστα ότι το cd των House στο λαιβ των Isis στην Αγγλία που τους είδα είχε 10 λίρες.
Λοιπόν σε μισή ώρα στην πλατεία Ιπποδρομίου, έξω απ'το σαντουιτσάδικο, λείπουν οι γονείς μου και δεν έχω τίποτα να φάω, είμαι πεινασμένος, θα σας σκοτώσω μουνόπανα. Θα φέρω και το σπυρί μου.
Users browsing this forum: Ace, Candiru, cloud, giveway, Griffith, hcpunksonacid, hvilelos?, lab, Lukather, Not_saved, regularpaul, SlufRojo, solution_AK-47, Sotos_The_Tequiler, stam and the witches
Egine serial, paei
. δεν διευκρινιζεις βασικα πραγματα.οπως πχ σε ποιο σαντουιτσαδικο θα εισαι η που γαμιουνται οι γονεις σου(ξεχωριστα βεβαιως βεβαιως και παντα σε παθητικο ρολο αμφοτεροι).
κλαιωQuote:
Originally Posted by .
. ησουν χθες αντερ;
ναι ρε φιλαρακι αφτο λεμε δηλαδη.Quote:
Originally Posted by dead in magazines
σου λεγανε για ξυλικια κι εσυ προσπαθουσες να πιασεις φιλικη κουβεντα.
ποσο φλωρος.
Εγώ πήγα να δω Isis, δεν πήγα να παίξω ξύλο. Και το είπα και στο πρώτο μου ποστ ότι λόγο του Mike_Patton δεν χώθηκα γιατί μου έχει πει καλά λόγια για τον χολκ. Ότι του έχει ξηγηθεί καλά κλπ. Εγώ σέβομαι τις απόψεις ΦΙΛΩΝ μου για άτομα με τα οποία βρίζομαι. Άμα εσείς πάτε σε λαιβ αγαπημένης σας μπάντας για να παίξετε ξύλο, μάλλον εσείς είστε τα καθυστέρια.Quote:
Originally Posted by Ace
Edit: Και επίσης, όταν λέγαμε εγώ κι ο Panzerfaust στον πρακα και στον χολκ να βρεθούμε οι 4 μας να τα πουμε, αυτοί έκαναν τις κότες. Ποιοί είναι οι φλώροι εδώ μέσα λοιπόν? Ε? Βούλωστο τώρα.
Quote:
Originally Posted by Atheist
όχι.
πάνκη βρίζεις μανάδες ρε βρωμόπουστα :?:
φοράω κάτι πρόχειρο και έρχομαι να σε γαμήσω στο ξύλο πουτανόσπερμα. κατάλαβες;
υ.γ. στο everest εννοούσα πανηλίθιε, κάνει καλό κλαμπ σάντουιτς.
Post pic after mpatses kai kleidoste to na telionoume
ΡΕ ΠΟΙΑ ΕΒΕΡΕΣΤ, ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΜΕ.