Ειμαι σιγουρος οτι οποιος τυχερος ειδε τη λεξη ΦΑΝΤΑΣΜΑ εκει που λεει ποιος ποσταρε τελευταιος προς στιγμην χαρηκε γιατι καταλαβε οτι θα διαβασει κατι απο μενα. Ειμαι ψωνιο, ναι. Αλλα μη χαιρεσαι τυχερε χρηστη του ΕΡ. Δεν εχω πολλη ορεξη. Απλα θα πω οτι εγω τα ειχα πει και με κοροιδευαν, δυο τριαρες και δυο εκτος εδρας νικες υποσχεθηκα στο λαο του Ολυμπιακου φετος. Ηρθε η μια νικη και ηρθε και η μια τριαρα. Βεβαια εγω εννοουσα τριαρα με τη Λατσιο στην εδρα μας, αλλα ας ειναι κι ετσι, τι να κανουμε τωρα. Οταν θα εχω ορεξη, θα κατσω να βρω τα στατιστικα στοιχεια καθε νικης του Παναθηναικου και του Ολυμπιακου (της μιας σημερινηςς δηλαδη) για να σας αποδειξω και μαθηματικα αυτο που ολοι ξερετε στην καρδια σας, οτι αυτη ηταν η δικαιοτερη και καθαροτερη νικη εκτος εδρας που εχει κανει ελληνικη ομαδα στο Τσαμπιονς Λιγκ. Εννοειται βεβαια πως σημαντικοτερη ειναι αυτη του ΠΑΟ στα ημιτελικα με τον Αγιαξ, δυστυχως χωρις αντικρυσμα μετα το 0-3 για το οποιο ειχα στεναχωρηθει τοσο πολυ που εκανα βουντου στον Λιτμανεν μετα.
Λοιπον, δε θα γινω αλλο μαλακισμενος καφρος, απλα θα πω οτι η αλλαγη του Λεμονη δεν ηταν καθολου τυχερη παρα μονο σε ενα σημειο. Στο οτι εβαλε τη γκολαρα ο Πατσατζογλου, ο βασικοτερος υποψηφιος να βγει και να μπει στη θεση του ο Νταρκο, κι οχι ο Γκαλετης. Ο Λεμονης ηξερε οτι αν χασει 2-0 η και 3-0 δε θα γινει και τιποτα ιδαιτερο, το πολυ πολυ να χασει τη δουλεια του. Το θεμα ειναι οτι τα μεγαλα ρισκα (που εχουν και βαση ομως) κανουν τις επιτυχιες. Προσωπικα δε τον θεωρω κανενα φοβερο προπονητη. Δεν δεχομαι ομως οτι ειναι τυχερος. Δεν κερδιζεις 6-2 την Λεβερκουζεν, 1-4 στη Λεωφορο (αν και αυτο ηταν ευκολακι) και 1-3 στη Βερντερ. Το οτι ο Ολυμπιακος στεκοταν καλα στον αγωνα ειναι γεγονος κι απο το πρωτο ημιχρονο, μπορει η κατοχη να ηταν 65-35, αλλα αυτο ακριβως ηταν το σχεδιο, κλασικα οταν μια ομαδα εχει τοσο μεγαλη κατοχη και φτιαχνει παιχνιδι, αν την πιεσεις λιγο εκει που πρεπει, μετα δεν μπορει να αντιδρασει. Αυτο εγινε στο δευτερο ημιχρονο. Βαζεις μεσα τον Νταρκο, γεμιζεις κοινως την περιοχη με ενα γομαρι που εχει μεγαλη εμπειρια και πολυ καλες κινησεις και με τη μια με το που μπαινει ο καριολης μεσα, κανει ενα γαμιστερο βρωμοσουτο, αποκρουει ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ τερμα που ειχαν και βαζεις το 1-1. Μετα ειναι μονιμως απειλη για τη Βερντερ, η οποια πολυ σωστα οποτε εριχνε 2 παικτες στον Λουα Λουα τον εξουδετερωνε γιατι δεν υπηρχαν αλλοι και γιατι δεν ειναι και γομαρι ο Τρεζορ. Οποτε οταν πρεπει να πανε 2 πανω στον Νταρκο, μενει ο Τζολε να τα κανει ψιλοπουτανα με μια μπαλια που θα του κατσει, μενει ο Τοροσιδης να τα κανει ψιλοπουτανα με μια καλη επελαση, μενει ακομα κι ο Ραουλ (μπραβο!) να τα κανει ψιλοπουτανα με μια προωθηση κι ενα σουτ στην κινηση, δε θελει πολλους, καθενας απο μια φαση να δημιουργησει θα μπουν τα γκολ. Σκαει κι η πουτανα ο Νταρκο απο το πουθενα και τσιμπαει την μπαλα ετσι οπως πρεπει για να κανει το 1-3. Ε αμα εχεις και τον αλλο να σκαει μετα απο τοσα χρονια τραυματιας και να σκαει το βρωμοσουτο δε θελεις και πολυ, εισαι και λιγο τυχερος, οσο χρειαζεται. Α και να μην ξεχασω οτι ο Ντιεγκο αποδειχθηκε αυτο ακριβως που ελεγα και πριν τον αγωνα, σιγα τον παικτη που δε μπορουμε να μαρκαρουμε και να του κανουμε και δυο σκληρα τακλιν να μας φοβηθει. ΤΙΠΟΤΑ δεν εκανε, μαλακιες, αυτα τα κανει κι ο Τζολε, μερικες σεντρες, καποια κορνερ και μερικα κερδισμενα φαουλ. Η διαφορα ειναι οτι ο Τζολε τα κερδιζει χωρις να τον ακουμπησουν.
Για να γινουν ολα αυτα βεβαια, πρεπει να εχει ο αντιπαλος εναν αχρηστο τερματοφυλακα που δεν μπορει με τιποτα να μπλοκαρει την μπαλα, που σε καθε αποκρουση τη στρωνει στον επομενο επιθετικο, που γενικα απορω γιατι υπαρχει. Επισης, πρεπει να εχεις τον τερματοφυλακα σου σε καλη μερα και γενικα να πιανει αυτα που πρεπει να πιασει και 1-2 απο αυτα που και να φαει δεν τον βριζεις. Αυτος ειναι καλος τερματοφυλακας. Γιατι και ο καριολης ο κλασικος μαλακας ο Λεμαν θεωρειται καλος τερματοφυλακας, αλλα για μενα ειναι για τον πουτσο με τις μουφες που τρωει. Τελος παντων, σημερα μου αρεσε πολυ ο Ολυμπιακος και εδειξε οτι εχει κανει πολυ καλες μεταγραφες. Οσοι λενε οτι ο Ραουλ Μπραβο δεν ηταν καλος σημερα ειναι μαλλον τυφλοι, ο Γκαλετι σταθερη αξια πλεον, ο Κοβασεβιτς ειναι μεγαλος παικτης απλα δυστυχως ειναι μεγαλος και σε ηλικια, ο Λουα Λουα ειναι μονιμη απειλη, ο Λεντεσμα δεν ξερω δεν τον ειδα στο γηπεδο μαλλον αλλο παιχνιδι εβλεπαν οσοι λενε οτι ηταν καλος :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: και τα ελληναρια καλα τα πηγαν.
Σκατοβαζελακια δε σας χαλασε που τωρα δε θα μπορειτε να λετε την κλασικη μαλακια οτι δεν εχουμε κερδισει εκτος εδρας γαμω τον παο ζωα παλιοαχρηστοι ειχατε παει αεροδρομιο επειδη ειχατε παρει τον Γκονζαλεζ. Το σκατοπαλτο σας εβαλε ενα γκολ με την Αρσεναλ και μετα καθεται ξυνει τα αρχιδια του και τον πληρωνετε για την απιστευτη καυλα που σας προσφερε σε μια φαση και επειδη τσαμπουκαλευεται με τον Ολυμπιακο, και μιλατε και για αεροδρομια ειστε οι χειροτεροι ολων ρε, εχετε αστερακι στη φανελα και γιορταζετε καθε χρονο επειδη βγηκατε δευτεροι καποτε σε μια διοργανωση, ποσο ελεεινο ειναι αυτο, αντε γεια ρε. Εκει που εχω ταξιδεψει εγω και αλλες πιπες τετοιες. Θα βρω τα στατιστικα ρε, τι νομιζετε, ετσι θα σας αφησω, να δειτε ποσα σουτ και ευκαιριες ειχαμε μεσα στο Βεσερσταντιον και τι κλεφτοπολεμο εχετε παιξει εσεις ολα τα χρονια, ουστ. Πελατες μια ζωη εβγαλαν και γλωσσα παλι επειδη κερδισαν την Αρτμεντια και εγιναν ξαφνικα ευρωπαναθα παλι. Ευρωπουτσα σας περιμενε στο Τσαμπιονς Λιγκ και βγηκατε επιτηδες τριτοι περυσι, εχετε και λιγο μυαλο τελικα, μαθατε να μην ξεφτιλιζεστε τοσο. Ευχομαι να περασουμε στο ΟΥΕΦΑ και να σας πετυχουμε σε καποια φαση, εκει να δεις καυλι που θα πεσει.