ε, θα γινει αυτο που ειπε ο αμνιζιακ. Την επομενη φορα περισσοτερο σεκιουριτι --> πιο πολλα εξοδα --> ακριβοτερο εισιτηριο. Και θα εχουν και επιχειρημαQuote:
Originally Posted by Khalkji
Printable View
ε, θα γινει αυτο που ειπε ο αμνιζιακ. Την επομενη φορα περισσοτερο σεκιουριτι --> πιο πολλα εξοδα --> ακριβοτερο εισιτηριο. Και θα εχουν και επιχειρημαQuote:
Ρε παιδί μου, είναι απλό αυτό που λέω: Είναι ένας τρόπος αντίδρασης. Εγώ συμφωνώ μαζί του και πιστεύω πως παρά το βίαιο χαρακτήρα του είναι αποτελεσματικός, εσύ διαφωνείς και πιστεύεις ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια πιο πολιτισμένη ή ενδεχομένως και καμμία λύση. Απ' τη στιγμή που όμως είναι τρόπος αντίδρασης είναι κατά μία πιο ελεύθερη έννοια θεμιτό να δοκιμαστεί.Quote:
Originally Posted by Dimitra
Quote:
Πιο απλά: Αν ότι έγινε, είχε γίνει στο τέλος της συναυλίας πόσοι από εσάς θα άλλαζαν στάση και θα έλεγαν μπράβο
egw oxi file giati tote den tha xe oute kan to symvoliko noima pou xe twra (asxeto pou me tis psefto-anarxiles sas to gamisate). Tote apla tha eprokeito gia malakismena kleftronia pou ithelan na paroun sakoules mpuras ...kai pou ws gnwston opws ginetai se autes tis periptwseis meta tha to eskagan kai to ksulo tha to trwge (apo ta mat) o kosmos pou xe paei na dei to live.
Oson afora to skiniko me ta skulia , na kanete mynisi sto mouni to diorganwti...ti itan ekei stratopaido sygentrwsis?
ειναι ενας φασιστικος τροπος αντιδρασης(και κυριως την πληρωνει ο αμαχος πληθυσμος=αυτοι που πληρωσαν το εισητηριο, ειτε γιατι το χρημα ρεει απο τα μπατζακια τους ειτε γιατι επελεξαν να δωσουν το 1/10 του μισθου τους) και σε αυτο διαφωνουμε για το αν θα επρεπε να δοκιμαστει ή οχι.Quote:
Ε αυτό που μου λες είναι το τακτικό λάθος του τάϊμινγκ. Δηλαδή αν είχε γίνει στο τέλος των Αντεργουορλντ μια χαρά.
...καλά ρε μαλάκα, όντως τα πιστεύεις αυτά που γράφεις;
αμε.
Όσο για τον πιο κατάλληλο επίλογο:
Δείτε εδώ τα κόμμεντς αυτών που πλήρωσαν εισιτήριο
http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... =136811040
klaio!
βσκ, κρατα καμια πισινη, γιατι αν ξαναδιαβασεις ολα αυτα, οταν δουλεψεις για να βγαλεις τα λεφτα του εισιτηριου μιας συναυλιας την οποια θα σου γαμισουν αλλοι, παιζει να νιωσεις πολυ πολυ μαλακας
Ta diavases ta comments 'h mpa? Oso xosimo/mpineliki/katares trone oi diorganotes, allo toso trone oi mpaxaliarhdes. Kai den vlepw kanena na milaei gia tis "omorfes stigmes" tis opoies aneferes.Quote:
Ελα ντε, και λεω τυφλος θα ειμαι.
Όπως και να' χει: Ζημιά στους διοργανωτές. Έχω δίκιο μέχρι στιγμής, ε; όχι; μ; :) :) :) :) :) :) :)Quote:
Originally Posted by Buddy Lackey
ε όχι ρε κάλκι φυσικά και δεν έχεις δίκιο
μια μάντρα κλάσατε στους διοργανωτές, ΔΕΝ είναι αυτός ο τρόπος.
απελπισία πλέον, απελπισία.
η δήλωση των underworld από το site τους:
UNDERWORLD MEMBER INJURED AS GANG STORMS STADIUM.
Underworlds’ Rick Smith, Karl Hyde, Darren Price and crew were caught up in trouble reportedly caused by “anarchists” at the Eject Festival in Athens on Saturday night (16/06/07). Underworld were scheduled to close the festival that also included Madness and The Beastie Boys. It is reported that a group of around 30 masked individuals, armed with CS-gas, iron bars and baseball bats stormed the stadium at around 11.20pm as The Beastie Boys were performing. As cars were burned and property damaged, the stadium was evacuated. Underworlds’ Rick Smith was one of the injured. He was hospitalised for a time in Athens, but has now returned to the UK for further treatment. Several other people including security guards were seriously hurt.
ENDS.
pagkosmiws ntroph kai 3eftila...
ετσι τα μουνια, τις φαγανε κι αυτοι!!!!