μεγάλη μαγκιά!!!
Printable View
μεγάλη μαγκιά!!!
Βλέπω κι εγώ λίγα ποστς, κάτσε λέω να δούμε από περιέργεια.
Και ω του θαύματος!
Candiru, βρέθηκε μηδενιστικό αναρχάκι που κουβαλά τα μυαλά σου. Θα κάνετε ωραία παρέα τα 2 σας.Quote:
Originally Posted by rage_for_order
με απογοητεύεις. τζάμπα έκατσα να βρω τις φωτογραφίες. ούτε ένα γαμοσταυρίδι και μόνο ένα υφάκι. εδώ προσβάλλεται το υπέρτατο σύμβολο και εσύ θα το αφήσεις έτσι;
Το καψιμο της σημαιας με αφηνει παγερα αδιαφορο.
Τι εχω γιατρε;
rage_for_order φαίνεται η λογική του μέσου επαναστάτη αναρχάκου.
Ούτε να βρίσω το μουνί της μάνας σου δεν έχει νόημα.
Συνέχισε να πηγαίνεις κόντρα με τα ποστς σου. :)
σκατά ξενέρωσα. δεν υπάρχει τόση βλακεία όσο θα ήθελα
Steel Assassin, δε σε παίρνει, είναι γεμάτο αναρχοτσοπάνηδες το φλόρουμ.
Ενίθαρμον, πλάκα έκανα με το τελευταίο μου ποστ, ήμαρτον :P
Αν με τα παραδείγματα που μου έδωσες, ότι δλδ γερμανία-ελβετία-κλπ δεν έχουν υποχρεωτικό στρατό επειδή έχουν κύρος ή δενξέρωγωτι και γι αυτό το λόγο οι άλλοι δεν μπουκάρουν ούτως ή άλλως, θαρρώ ότι σφάλλεις. Οι σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας είναι ο μόνος λόγος που έχουμε υποχρεωτική θητεία, επαναλαμβάνω, και δεν τίθονται γενικότερα ζητήματα δύναμης. Δε νοείται να ξεκινήσει πόλεμος με καμία άλλη χώρα στην παρούσα.
epidi oi gomenes pou kene thn simaia den dixNoun kana clivage.Quote:
Originally Posted by Ace
Εγώ καταλαβαίνω πάντως τον Steel Assassin.
Μπορεί την ελληνική σημαία να την έχω για το μπούτσο μου αλλά όσο σκέφτομαι ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο για ένα πανό - πλακάτ του ΠΑΟ μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.
Επειδή καταλαβαίνω λοιπόν ότι καλύτερα να σε στείλουν 3 μήνες νοσοκομείο παρά να σου πάρουν ένα πανί αλλόθρησκοι, δίνω ένα δίκιο στο συγκεκριμένο γιούζερ για κάποια πράγματα που πιστεύει.
δεν μου επιβαλεται το σύμβολο του ΠΑΟ για να αντιδράσω. Εϊναι σεβαστό λοιπον και μόνο φασιστοχουλιγκάνια της αντίπαλης ομάδας θα το έκαιγαν μόνο για να πικάρουν. Η ελληνική σημαία ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ και τα επιχειρήματα του steel δείχνουν και το επίεδο καθυστέρησής του!Quote:
Originally Posted by pitchfork
Αλλο ρε καραγκιόζη οι κοινωνικές υποχρεώσεις για να λειτουργεί η κοινωνία (πχ φόροι για κοινωνικά ή τεχνικά έργα) και άλλο τα σύμβολα που δεν δέχεται ο καθένας γιατί έχει τις δικές του πεποιθήσεις.
Candiru τα παράπονά σου στο "φασιστικό" σύνταγμα και νόμους του κράτους.
Σε τελική αν δε σου αρέσει, σου είπα, ανυπότακτος/λιποτάκτης και σε άλλη παραλία για να παίζεις. Είναι δική σου επιλογή να ζεις στην Ελλάδα, suck it up λοιπόν. Δεν γίνεται πιο απλό.
Γιατί δεν το κάνεις; Γιατί είσαι κότα ξέρω γω. Σταμάτα λοιπόν να κακαρίζεις για πράγματα που σου επιβάλλονται. Γιατί δε σου επιβάλλονται, μπορείς πάντα να πας αλλού.
Αλλά ξέχασα, εσείς θέλετε μόνο δικαιώματα και καμία υποχρέωση. Αύριο μεθαύριο να απαιτείτε μισθό από τους εργοδότες σας ενώ όλη μέρα τα ξύνετε. Και αν σας απολύσουν ή σας επιβληθούν με άλλο τρόπο για να δουλέψετε, να μιλάτε για καταπιεστική φασιστική επιβολή στο δικαίωμά σας να ζήσετε. :roll:
"MI MOU LES MALAKIES EMENA. EIMAI MPLEGMENOS ME XASISIA"
synexiste.
Ε, ναι, πρέπει να είσαι πολύ γκαντέμης για να πας δόκιμος αν δε θες.Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
Απλά, στα γραπτά τεστ γράψε μαλακίες, και κάνε το ένα χιλιόμετρο σε 15λεπτά. Άρχισε και τις γκρίνιες για πόνους στη μέση κλπ κλπ και θα είσαι μια χαρά. Στο κέντρο που ήμουν εγώ ούτε ένας δεν πήγε με το ζόρι. Ένας ήταν ο μαλάκας, που στην αρχή δήλωσε ότι θέλει να πάει για ΔΕΑ, και μετά από 5μέρες το μετάνιωσε. Αυτόν προφανώς τον πηραν.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑντε ρε γαμησου, εμεις θα τα αλλαξομε ολα αυτα που λες.Quote:
Originally Posted by Steel Assassin
Ε μη λέτε πως σας τα επιβάλλουν όμως. Επιλογή σας είναι, μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας.