Ντάξει ζήλεψα...
Printable View
Ντάξει ζήλεψα...
Τα γαμημένα τα Δέθκλοζ με σκίσαν μέχρι να τα βγάλω στο 8 level ΜΕ Power Armor, αλλά πήρα το αίμα μου πίσω: Σκότωσα την μαμά Δέθκλο με 5 βολές απο το σνάιπερ ράιφλ. :twisted:
Nice going mate!Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Γιατι δεν ανοιγουμε ενα ξεχωριστο τοπικ για αυτο που λεγαμε τις προαλλες.Ενα τοπικ για να διηγηται ο καθενας ιστοριες και κατορθωματα απο RPGs που επαιζε και γουσταρε!
WBRB,you take the lead.
Ψηνεστε :?:
Planescape: Torment. Μουάχ.
Τωρα ζηλεψα εγω :( ...
Το ψαχνω εδω και πολυ καιρο ρε γμτ το Torment αλλα δεν το βρηκα(το ηθελα και original...)
Παιζει να το βρω πουθενα για κατεβασμα ή τπτ τετοιο?
Είμαι σχεδόν στην μέση. Απο χτές, τώρα σταμάτησα να παίζω, πάλι με ένα μικρό διάλειμα για φαγητό. Μέταλ ρε μουνηά!
Εδώ και μερικές μέρες παίζω το Hero Quest για DOS μέσω DOS Box. \μ/
Ego leo na ksanavalo to Heroes 3. Apo tote pou vgike (prepei na imoun 3i gimnasiou) den stamatisa na paizo mexri ton martio tou 2007.
Tora mou eleipse :touched:
Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Ενταξει.
Lukather πότε θα στήσουμε κανένα να σε μάθω tennis? Αγαπημένο παιχνίδι όλων των εποχών κι έτσι. Α, και το 5 είναι αρκετά κοντά του και δεν είναι μούφα σαν το 4, αμεεεε.Quote:
Originally Posted by Lukather
ξαναπιασα το SimCity 2000 :touched:
Morrowind \m/
Διάβαζα ένα αρθρο για το the feeble files και με έπιασε νοσταλγία. Τελειώνω - ελπίζω άμεσα - το Secret Files: Tunguska και αρχίζω ξανά το
feeble files μπας και το τελειώσω κιόλας...
:touched:Quote:
Originally Posted by Once_Emperor
Poly ksenerwto telos alla gia kapoio parakseno logo ayto to paixnidi to agaphsa.
Δεν ξέρω για το τέλος αλλά η γκόμενα είναι αχώνευτη και έχει και εκνευριστική φωνή. Κατά τα άλλα γαμάει και έχει και φοβερούς γρίφους σε φάση Gabriel Knight...