οχι αλλα ελπιζουμε
:)
Printable View
οχι αλλα ελπιζουμε
:)
loipon, egw pou to dokimasa me 3 atoma. kolouse to katiths tou, kai ksesindethikame 1-2 fores. itan ligo anipoforo, twra poa kei kiepita 1 fora dokimasame,isws etixe.
me 2 atoma paei mia xara
αν δε δηλωσει αλλος ξεκιναμε οι 3 μας,οκ?
ξεκιναμε κ δοκιμαστικα στην τελικη να δουμε κ πως παει. οι αλλοι στο fmgreece τι ταχυτητες εχουν κ παιζουν ολοκληρα πρωταθληματα? εχεις καμμια ιδεα πανο εσυ που το παρακολουθεις περισσοτερο το φορουμ?
και χαμηλωτερες απο τις δικιες μας,700αρες κτλ
Λοιπον, εχουμε κ λεμε...
Παμε για τουρνουα οποτε ψηθειτε να μπειτε να γουσταρουμε. Εκανα σερβερ το δικο μου κ φορτωσα α εθνικη μονο για να τρεχει πιο γρηγορα. Η διαδικασια ειναι απλη, δε χρειαζεται να κανετε κατι ιδιαιτερο. Απλα σας δινω το ip μου κ ειστε μεσα.
Μεχρι στιγμης ειμαστε οι εξης:
Bullet - Παναθηναικος
Mitsmann - Ολυμπιακος
Bleeding - ΠΑΟΚ
Ψηθειτε να χωθειτε κ οι υπολοιποι, παρτε μια ομαδα να κανουμε χαβαλε. Λεπτομερειες του στυλ ποτε θα παιζουμε, πως θα το κανουμε με το continue κτλ θα αποφασιστουν απο κοινου οταν κλεισουν κ αλλες ομαδες. Μπορειτε ανα πασα στιγμη να μπειτε στο παιχνιδι βεβαια αλλα καλυτερα απο την αρχη για να προλαβετε κ μεταγραφικη περιοδο.
Αλλη μια επισημανση του bullet. Επειδη εγω τρεχω σαν server εγω εχω κ το save. Αυτο σημαινει οτι δε μπορειτε να χρησιμοποιειτε scout ktl κ ετσι για να μην κατηγορηθω για παραγκες κ ιστοριες οποτε μου ζητατε θα ανεβαζω το save να το κανετε ο,τι θελετε κ εσεις.
Εχετε 1-2 μερες περιθωριο να δηλωσετε συμμετοχη εδω με την ομαδα που θελετε. Μετα θα αρχισουμε. Αιντε κουνηθητε λοιπον
Μετα τις 9 θα ειμαι μεσα μεχρι αργα οποτε μιλατε οσοι θελετε πληροφοριες η εχετε αποριες.
Φιλακια
prepei na einai original?
nope
Quote:
Bullet - Παναθηναικος
Mitsmann - Ολυμπιακος
Bleeding - ΠΑΟΚ
Afroleft - Ηρακλης
psinomai egw, alla ti na kanw pou h monh omada pou aksizei einai o panserraikos?
Διαλεξε μια απο α κ χωσου κ εσυ. Ο Πανσερραικος καλος ειναι για feeder club του ΠΑΟΚ. Του στελνω τον Γιασεμακη συνεχεια
ta 3 gkol pou erikse o gkogkas ston gavro kalo feeder htan pantws :P btw gia poso kapsimo milame? 8-10 wres? pleon den thn palevw gia tetoia pragmata
δεν εχω ιδεα για ποση ωρα μιλαμε. μολις κλεισουμε τις ομαδες θα δουμε μερες κ ωρες που μας βολευουν κ θα το κανονισουμε μεταξυ μας. εγω θα γουσταρα 8ωρα αλλα το κοβω δυσκολο. θα βρεθει μια νορμαλ λυση, μην ανησυχεις.
παρε ομαδα τωρα κ κανε με add στο msn να τα κανονισουμε
an den gamiotan to msn kai mporousa na mpw, efxaristws
vasika pezoume pali me 3 k paei simpathitika. episis KLEISTA ola ta katevasiarika porgramata e.oloi.
καλα εννοειται. κ γενικα κ προγραμματα που τρωνε μνημη κτλ
ψησου να ερθεις κ εσυ στην παρεα μας
update:
Quote:
Bullet - Παναθηναικος
Mitsmann - Ολυμπιακος
Bleeding - ΠΑΟΚ
Afroleft - Ηρακλης
Angrafan - Ξανθη