αρχιζει το γελιο :)
αισιοδοξοι ακουσα στο ραδιοφωνο ειναι οι παιχτες της Μιλαν .. τι λες ρε παιδακι μου?
Printable View
αρχιζει το γελιο :)
αισιοδοξοι ακουσα στο ραδιοφωνο ειναι οι παιχτες της Μιλαν .. τι λες ρε παιδακι μου?
:moutza:Quote:
Originally Posted by Μπελάς
to eipa kai sto thread me to stoixhma..
an xasoume afto to mats o solint na paei na psofisei arga kai vasanistika.
episis epidi to fovame poli to paxnidi kai den eiami apo tous aisiodoksous , aftous sta radiofona...
gamw to vazelo gia panta tha to lew , paizete sto uefa kai emeis chl, pal apo katw mas thaste, tha sas gamisoume sto karaiskaki olous.
afta prokatavolika episis.
skata, mizeria.
aytoi exoun marchena-ayala kai morientes-villa,esy exeis ouadou-cezar kai kwnstantinou-okka kai an xaseis 8a ftaiei o solid?
:roll:
ektos an pisteyeis oti oi typoi ths valencia 8a ephreastoun toso ap to karaiskakh kai 8a xehasoun th mpala pou xeroun
:?
den eimai apo aytoys pou lene oti o olympiakos den exei elpides alla oxi oti an xasei 8a nai kai ekplhxh.
:|
και τι να λεει που παιζεται στο τσαμπιονς.. αυτα που εχουμε κανει εμεις .. εσεις δεν προκειται να τα κανετε 200 χρονια να παιζεται τσ.λιγκ .. (και δεν εννοω μονο το διπλο στην ευρωπη)Quote:
Originally Posted by STORMRIDER
Δεν εξαρταται μονο απο 2 παικτες ομως το αποτελεσμα... η αληθεια ειναι οτι η Βαλενθια εχει αρκετες απουσιες, οχι μονο 2, και θα ειναι λιγο αποτυχια να χασει ο Ολυμπιακος. Απο την αλλη, ειναι η Βαλενθια γαμω την πουτανα μου, ομαδα που εχει παει 2 φορες τα τελευταια χρονια σε τελικο και η ομαδα που εχει παρει 2-3 φορες το πρωταθλημα Ισπανιας τα τελευταια χρονια, και επισης η ομαδα που εχει Βιθεντε, Βιγια, Μοριεντες παρολο που λειπουν ενα σωρο... οποτε και η ισοπαλια καλη ειναι!!Quote:
Originally Posted by Tevez
αν ειναι αποτυχια να χανεις εκτος απο την Βαλενθια.. τι ειναι να χανεις εντος απο την Ροζενμποργκ?
apotyxia.
ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΝΑΠΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΙ. Να μιλησουν τα ΑΕΚΑΚΙΑ το καταλαβαινω, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ
takh?
k egw gavros eimai,alla ontws to skhniko me thn rosenborg htan apotyxia.
Πως με καταλαβες? :P
Ον ε σιριουζ νοοουτ, αποτυχια ειναι να εισαι πελατης της πουτανας της Ευρωπης και ταυτοχρονα τα τελευταια χρονια κι εσυ πουτανα της Ευρωπης νο2... Και να μην παιζεις και μπαλα τουλαχιστον ρε γμτ.
Quote:
Originally Posted by Fixxxer
γελάω εξω δυνατά
σε μια κριση αντικειμενικοτητας.. και γω εχω γινει οντως πουτανα της Ευρωπης τα τελευταια 2 χρονια :?
Ε ρε μπάγιεβιτς που σας χρειάζεται καρκίνοι της ομάδας.Quote:
Originally Posted by STORMRIDER
όχι μάνες φίλος