0+0=14%
Printable View
0+0=14%
Δίνω προτελευταίο μάθημα για πτυχίο ενώ με έχουν πάρει σε ένα μεταπτυχιακό και γράφω 4-5, ο καθηγητής (ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ) μου λεει με 4.5 μπορεί να σε περάσω, με 4 ξέχασε το και θα βγάλω βαθμό στις 30 Οκτώβρη, πες τους να περιμένουν λίγο στο μεταπτυχιακό. Οι άλλοι πουτανας γίοι ζητάνε 1000 ευρω (χίλια ευρώ ρε πούστηδες) για να ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ μέχρι την παρασκευή. Αν δεν πάρω πτυχίο δεν τα παίρνω πίσω. ΒΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ, πάω στα μαστίχια.
Μην κανεις μαλακιες, ο ΜΟΝΟΣ λογος για να κανεις μεταπτυχιακο/διδακτορικο ειναι να συνδυαζεται με μια ευκαιρια, ειτε αυτο ειναι καποια υποτροφια στο εξωτερικο, ειτε συγκεκριμενη συνεργασια με γκρουπ στο οποιο υπαρχει μελλον και εξελιξη, αλλιως γαμησε τους ολους, πιασε μια δουλεια (ευκολα τα λεω, αλλα ξερεις τι εννοω) να βγαζεις κανα λεφτο και να εχεις και προυπηρεσια και μετα σπασε και το αμαξι του καριολη που σου ειπε αυτη τη μαλακια. Ζωα γαμημενα.
Ace, πού είναι το μεταπτυχιακό; Ρωτάω γιατί αν είναι Αγγλία, θα σε πάρουν και αργότερα, τα λεφτά σου θέλουν, να επιμείνεις και να τους πεις ότι έχεις μπλέξει με βλάκα καθηγητή και θα τους δώσεις τα λεφτά όταν είσαι σίγουρος. Διαφορετικά, μην αγχώνεσαι τόσο, σε μάστερ που σε πήραν φέτος, θα σε ξαναπάρουν και του χρόνου σίγουρα. Τώρα φαίνεται βουνό αλλά μην τρελλαίνεσαι, πραγματικά.
Ελλάδα είναι, στη ασοε. Και δεν είναι καν τόσο καλό ή κάτι που θέλω πάρα πολύ, απλα λίγο fml η φάση.
Λιγο κα8υστερημενη (χρονικα ε q: ) απαντηση,
@animae: εχω αρκετα ακομα, 20 πες πανω-κατω. Χοντρη πικρα για φυσικο κ τετοιο ετος (καλα που εχω παρει φτυχιακη) κ παραλληλα δουλειες κλπ.
@Weiss: οπως τα λες ειναι, παιζει να σαι απ' τους μετρημενους στα δαχτυλα του ενος χεριου ερημοσπιτες που 3εστομιζουν την πραγματικοτητα.
@quote cancer: "gamw ka8e poustara pou otan diname panellinies elege "to 8ema einai na mpeis se mia sxoli, apaks kai mpeis kapoia stigmi 8a vgeis".
skata ston tafo sas apatewnes", χιλια δικια, απ' τα μεγαλυτερα κ πιο επιπονα ψεματα που ακουσα ποτε - τοτε ακομα μου χε μεινει λιγη α8ωοτητα να πιστευω σ'αυτα που μου λεγαν.
Και τι περίμενες να σου πούν τότε;
Διάβασε και λιώσε μαλάκα για να έχεις το δικαίωμα να δίνεις εξετάσεις ώστε να διαβάζεις και να λιώνεις ακόμα χειρότερα, να σπάνε τα νεύρα σου, να μπλέξεις με μαλάκες, και όταν τελικά τελειώσεις και τη σχολή να είσαι άνεργος ή/και να σε εκμεταλλεύονται χειρότερα από μαύρη πόρνη στην πατησίων;;;
Γαμώ το μυαλό μου το σάπιο (inb4 είσαι ο βλάκατακ, ποιό μυαλό κλπ κλπ) κάηκε το σημερινό μάθημα και τώρα καλό Ιούνη το πτυχείο....
μα εισαι ο βλακατακ πρωτον... δευτερον, δεν ειχες κανει θρεντ αποχωρησης?
fysika kai pinkara thn apanthsh, alla to shmantikotero einai na kanw post apoxwrhshs apo to polytexneio. h alh8eia einai pws akoma prospa8w na ekshghsw ekeino to post apoxwrhshs....you took too much man you took too much too much klp klp
ποσο γτπ ειναι οταν γραφεις τα ιδια με καποιον...αυτος παιρνει 5 κιεσυ 3.
αύριο φυσική ΙΙ - ηλεκτρομαγνητισμός - οπτική
έως τώρα φάγαμε το ηλεκτρομαγν
μπαμπ για την 24η εξεταστική μου από δω και πέρα θα αραιώνουμε
γαμημένο ηλεκτρολογικό μάθημα (τα μισώ) και θα ξενυχτήσουμε παρέα. καθηγητής που του πας 2 ίδια γραπτά και ο ένας περνά με 7 και ο αλλος κόβεται με 2 (διαφορετικά λάθη στον καθένα). δεν κάνει διακρίσεις στα εξάμηνα.
άρα πάμε για το τζόκερ
και το γράφω στις 2 το μεσημέρι αύριο
στις σέρρες