Όντως. Άνοιξε νέο. Δεν ανοίγω εγώ γιατί σου πήρα το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2009 - 2010 μέσα απτα χέρια και δε θέλω να έχεις άλλη μια επικοινωνιακή ήττα.
Printable View
ο Τζιμπρίλ δουλεύει στο Ραχάτι ε
http://photos-e-9.ak.fbcdn.net/photo...92_6718767.jpg
Όπως το βλέπω και από τα ποσά που έχουν ακουστεί, με την αγορά και του αμυντικού που αναμένεται έχουμε περίπου καλύψει το μπάτζετ των μεταγραφών. Με αυτό το δεδομένο και με το ότι η ομάδα είναι σχετικά πλήρης σε όλες τις γραμμές, λογικά θα πορευτούμε με αυτούς που έχουμε στα προκριματικά (τουλάχιστον στην πρώτη φάση) και για δεξί μπακ κλπ θα το δούμε μετά τις πωλήσεις και τους δανεισμούς. Το καλό είναι ότι ο Χενκ θα έχει τον βασικό κορμό από πολύ νωρίς. Η ομάδα φαίνεται καλύτερη από την περσινή, στα χαρτιά τουλάχιστον.
μη πεφτεις στη παγιδα λεμε...περιμενουμε να δουμε πρωτα
Ποια παγίδα, κουβέντες καφενείου κάνουμε. Λέω τι βλέπω στα χαρτιά, τι θα κάνει η ομάδα στο γήπεδο είναι άλλη υπόθεση. Εξάλλου ήδη έχω σχολιάσει για τις αμφιβολίες για Λέτο και Σισσέ.
ουτε στα χαρτια τπτ σκατα ολα
ασε μπας και αμα το παρουμε στραβα στην αρχη βγει καλα μετα =P
χαχαχαχ
Οι Παναθηναικοί έχουν πλέον νοοτροπία Άρσεναλ, μόνιμη απογοήτευση. :ρ
(αναφέρομαι στο γνωστό βιβλίο του Hornby, Fever Pitch)
Ε ναι ολοι το ξερουν αλλωστε, επειδη το διαβασανε 10 καμμενοι ηαριτες εγινε και γνωστο ξαφνικα. Και πριν μου την πεις, σου εχω ετοιμο λινκ για τα 100 καλυτερα νοβελζ ολων των εποχων και δεν ειναι μεσα ο Χορνμπι, κι ας μν ειναι νοβελ το συγκεκριμενο, δε με νοιαζει, εχω δικιο.
Ρε, σοβαρά, κόψε τα ναρκωτικά.
Α και :moutza:
ελα και χαλαει του Βιτολο!!!:mouse:
Χαχαχαχαχαχαχα ο Κάπτεν Σφαλιάρας σε νέες περιπέτειες, ροφλμάο!
Έφερε άλλον ένα, που δεν έχει πάρει πρωτάθλημα στην καριέρα του…
Άπαιχτος ο παλιομπινές γελάω..:touched:
Έλα μωρέ με τον μαλάκα. Μεταγραφάρα είναι ο Σισέ, τώρα αν δεν βγει, shit happens, έχετε και καλή παράδοση με τον Κονσεϊσάο, σας εύχομαι να μην την σπάσετε.
Για Λέτο, εγώ εδώ και πολλούς μήνες ήμουν μειοψηφία που ήθελα να μείνει σε μας. Μακράν η πλειοψηφία εδώ και ΠΟΛΥ καιρό τον θάβει ανελέητα και από τις πρώτες φήμες που ακούστηκαν ότι τον θέλετε αρχίσανε τις προσευχές και μακάρι και τέτοια. Δεν συμμερίζομαι την άποψή τους, πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα να παίξει ο τρελέτος καλύτερα. Βέβαια μπορεί και να έχω άδικο όπως πιστεύουν οι περισσότεροι και να σας κάνει μπουρδέλο. Σας το εύχομαι επίσης!
Εμείς αυτές τις μέρες ασχολούμαστε με την ΑΜΚ, αν θα μπουν οι Αγγελοπουλαίοι κλπ, πώς θα γίνει και τέτοια. Μεταγραφές περιμένουμε μετά τα μέσα Ιουλίου και αν και εφόσον. Πάντως υπάρχει η αίσθηση ότι θα κάνει κάτιο γέρος να μην του φάει τη δόξα ο βάζελος στα ονόματα.
Έρχεται ο Ροναλντίνιο δηλαδή.
PAME MWRH POLUMETOXIKE GAURE
O Leto mporei na pai3ei kalutera (prosarmogh klp) mporei kai xeirotera (prosarmogh klp!). Elpizw na einai ontws epilogh Ten Kate, dhladh enos eidikou se tetoies apofaseis kai oxi logikh na th bgoume ston gauro.
(etairiko pi si gi auto kai ta greeklish)
Εγω αν ημουν ΠΑΟ παντως θα ηλπιζα οποιαδηποτε μεταγραφη κανει η ομαδα να μην ειναι επιλογη του Τεν Κατε, και αν ΔΕΝ την εγκρινει, ακομα καλυτερα... ετσι που κοουτσαρει την ομαδα, αστα να πανε.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Χαιρομαι που τελικα ολα γινονται οπως πρεπει. :-D
Για το θέμα της ΑΕΚ που ανέφερε ο μιτσμάννος:
http://www.sportaction.gr/document.p...ment_id=133198
Quote:
Η ρήτρα που μπήκε ήταν καλή ως αποτρεπτική. Συμβουλευτήκαμε, ωστόσο, νομικούς συμβούλους που μας είπαν πως δεν έχουμε καμία τύχη. Δεν προέβλεπε κάτι στην περίπτωση που θα έμενε ελεύθερος ο Κατσουράνης.
Τα 5.000.000 ευρώ ήταν μια ουτοπία, θα πάρουμε περίπου 800.000 ευρώ καθαρά. Αν καταφεύγαμε στα δικαστήρια θα αργούσε να εκδικαστεί η υπόθεση, ακόμα κι αν κερδίζαμε θα παίρναμε μόνο ένα ποσοστό.
Δε γίνεται σε μια μεταγραφή που κοστίζει 2.000.000 ευρώ εμείς να ζητάμε 5. Εμείς κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε.
Quote:
Τη μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας του είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει ο Ατρόμητος, καταθέτοντας πρόταση για την απόκτηση του Σολ Κάμπελ, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Daily Mirror. Ο 35χρονος αμυντικός της Πόρτσμουθ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει εκφράσει την επιθυμία να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ομάδα του εξωτερικού και εξετάζει με ενδιαφέρον την πρόταση της νεοφώτιστης ομάδας της Σουπερ Λίγκας για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.
Πάντος: «Δεν με φοβίζουν οι μεταγραφές του ΠΑΟ»
ντισκάς
Ε στον πάγκο θα είναι.. δε θα μαρκάρει κανέναν.
ΑΕΛ : "Eνδιαφερόμαστε για Χέσελινκ"
entaksei.ispanoi,agkloi k italoi stinoun doriforikes gia na vlepoun tou xronou gkrik souperligk
Καπό: «Χρειάζεται αγάπη ο Σισέ»
http://www.sport24.gr/ast/cov/ci/cisse2506b19_b.jpg
fae tipo pou xreiazete agapi
χαχ όταν δεν τους δίναμε λεφτά ήμασταν πούστηδες, τώρα που τους δίνουμε, χαζοί
οκ
Αν θέλεις τη γνώμη μου, ο Κατσουράνης ήθελε μόνο Ελλάδα (για τα γνωστά οικογενειακά), η ΑΕΚ γκρίνιαζε στη Μπενφίκα ότι θα κάνει μανούρες και η Μπενφίκα για να τελειώσει τη μεταγραφή έριξε τα "ακατέβατα" 2,8 που διαβάζαμε στα 2 και δώσαμε τα άλλα 0,8 στην ΑΕΚ. Εμείς τόσα δίναμε από την αρχή, μια χαρά μας πήγε και μένει και η ΑΕΚ χαρούμενη που δε μας χαλάει. Σε λίγο έχουμε και νέο πρόεδρο σπουπερλίγκας.
Περνάνε στα ψιλά, αλλά ίσως να έχουν σημασία στο μέλλον. Μετά από προτάσεις των σκάουτερς, έχουμε μαζέψει κάμποσο κόσμο στην Golden Team των πιτσιρικάδων. Άντε να αρχίσουμε να βγάζουμε παικτάκια.
3 παικτες νομιζω θα πανε στην προετοιμασια ενας απο τους οποιους ενα τερματοφυλακας μικρος(ρανταβανοβιτς ή καπως ετσι) για τον οποιο ολοι λενε καλα λογια
Ε υποτίθεται ότι θα έχουμε γενικά μικρό ρόστερ (24 το πολύ) και αν γίνει καμιά στραβή με πολλούς τραυματισμούς, οποιοσδήποτε της Golden Team θα είναι έτοιμος να μπαλώσει. Δεν είναι κακή φάση, αφού όλοι αυτοί θα παίζουν συνέχεια στο πρωτάθλημα των μικρών. Είναι καλύτερο από το να έχεις ταλεντάκια με τους μεγάλους και να μην παίζουν ποτέ.
Θέλουμε Καστίγιο στο βάζελο. Και γενικά κι άλλες μεταγραφές με την υπογραφή Αντωνίου®
akoygetai entona gia mohamadoy dabo gia deksi mpak e...den einai asximos
Μια χαρά είναι.
πάρτε και τον τζιοβάνι καλέ
καλα η γατα δε παιζεται
αραδιαζει καμια 10αρια οτιναναι ονοματα και αν μια στο τοσο κατσει γραφει "σας τα λεγαμε εμεις"
Δε νομίζω για καστιγιο, η ομάδα ψάχνει για σέντερ μπακ και δεξί μπακ αυτή τη στιγμή. Ο πιθανός δεύτερος επιθετικός μπορεί να έρθει αργά, μετά και τις πωλήσεις, αφού δεν είναι τόσο αναγκαίος για το καλοκαίρι.
αν παρει καστιγιο ο παο θα αρχίσω να διαβαζω γατα
Ε τι να φανταστώ ότι όντως εννοείς ότι είχαμε υποχρέωση να τους δώσουμε λεφτά, παρά την επιβεβαίωση από θανοπουλο;
Αντί για ειρωνείες εξηγήσου, δεν κάνει κακό καμιά φορά να μιλάμε σαν άθρωποι.