αμα ξερεις ολα ειναι φριγουερ!!! αλλα θενξ. δε το γλιτωνα, εκανα φρες ινστολ, μου μενουν μονο τα εξπανσιονς του μπιεφ ντι το σουπιριορ ντραμερ και το αντικτιβ ντραμς να βαλω και τελειωσα!!! φυσαει το πισακι ναστε καλα
Printable View
Γάμησε τα αν έχει περάσει username & password σε phishing σελίδα, το ξέρω, αλλά δεν νομίζω. Αυτή η σελίδα που αποκάλεσα εγώ "log-σελίδα" είχε αυτό ακριβώς το url: https://www.facebook.com/checkpoint/?next που αν το κλικάρει άλλος τον πάει δυναμικά στην αρχική του φουμπού του. Log την αποκάλεσα εγώ από τον όρο log-άρχειo, όχι από το "login"....
μπιρμπιλοματικο αγορι, κοιτα αμα σου αλλαξουν κωδικο και στο χακεψουν το ιμειλ, πολυ δυσκολα ρε συ... ασε τις διωξεις και τις παπαριες και απλα στειλτε ιμειλ στη χοτμειλ. και απο εδω και περα να βαζει ενα δευτερο λογαριασμο ιμειλ σαν ασφαλεια για ναναι σιγουρος!!!
οσον αφορα το φμπ, παλι καλο ειναι να μιλησει με το φεισμπουθκ. στανταρ ειναι συχνα φαινομενα και δε νομιζω να μη το καταφερει να ξανακερδισει το λογαριασμο του.
πες μου οτι ειναι ο τοστ αυτος που λες
έσκασα με το ποδήλατο στην άσφαλτο από μαλακία μου. κάταγμα στον καρπό. τουλάχιστο 1 μήνα εκτός. fml
evidently, no.
thanx guys
πάει και στις καμμενιές αλλά το μόνο που σκεφτόμαι κ στεναχωριέμαι είναι πόσες προπονήσεις και πόσα ματς θα χάσω :oops:
που αγωνίζεσαι?
στη heavy metal utd φυσικά :P
oρίστε και οι νέες εμφανίσεις
http://i52.photobucket.com/albums/g3...pse3066b7c.jpg
Περαστικά και iron!
perastika! den mou paei h kardia na kanw like tetoia posts
Περαστικα Raven! :pink:
Ον τοπικ μιας και λεμε για ποδοσφαιρο, εδω και λιγους μηνες πονανε τα γονατα μου μετα απο καθε ματς, καθε φορα και περισσοτερο.
Μεχρι το Δεκεμβριο εχω 2 πρωταθληματα στα οποια παιρνω μερος, οποτε δεν παω καν σε γιατρο μεχρι τοτε γιατι μπορει να μου πει να σταματησω τη μπαλα (!)
Απο κει και μετα εχει διαλειμμα μεχρι το Μαρτιο και το εαρινο πρωταθλημα, οποτε απλα θα σφιξω τα δοντια και θα παιξω. Αλλα σιγουρα θα παιξει χειροτερο ΦΜΛ οταν παω στο γιατρο
το γύρισες στο ποδόσφαιρο στο αμέρικα; παίρνεις κανα φράγκο;
Εχω παρει κιλα, οχι πολλα, αλλα ναι. Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι μαλλον οτι επαιζα 3 φορες τη βδομαδα ολο το καλοκαιρι και 2 φορες τη βδομαδα την ανοιξη, ασταματητα απο Μαρτιο μεχρι τωρα. Θα παρω κι εγω επιγονατιδες, το σκεφτομουν η αληθεια ειναι... ελπιζω να βοηθησουν :thumbsup:
πέρα από τη δίαιτα και τις επιγονατίδες βασικό είναι η ενδυνάμωση και το καλό ζέσταμα πριν τους αγώνες , καθώς και η αποθεραπεία μετά(πάγος αμέσως μετά/κρύο νερό στο ντους στα γόνατα)
Τελικά, να δεις που ο Αρανίτσης είχε δίκιο όταν έγραφε πως για να ξεπεράσει η επικοινωνία την ταχύτητα του φωτός, η μάζα θα πρέπει να μηδενιστεί.
Κι επειδή λοιπόν η ανθρώπινη επικοινωνία θα κουβαλά πάντα τα βάρη της, ποτέ δεν θα πετύχουμε επικοινωνιακή ταχύτητα φωτός -άρα ποτέ δεν θα τα βρούμε μεταξύ μας. Διερωτώμαι.
Κάτι τέτοια μηδενιστικά με πιάνουν τελευταία και θέλω να γίνω νετρίνο και να κόβω βόλτες στο διάστημα.
:pink:
Δεν ήξερα ότι ο κ. Αρανίτσης προηγήθηκε το Αλβέρτου, ένα ακόμα βέλος στη φαρέτρα του. Μην ανησυχείς, ο Walter White έχει πει ότι όσο περισσότερο χανόμαστε τόσο πιο βέβαιοι γινόμαστε για το πού πάμε. Οπότε θα τον βρεις το δρόμο σου. Κόντρα μάλιστα στον Ευγένιο που μια τέτοια δήλωση δε θα του άρεζε καθόλου, η αλήθεια του Walt θα επικρατούσε, όπως έδειξε η ιστορία.
Επισης, η πληροφορια (επικοινωνια) μεταφερεται με ταχυτητες αρκετες φορες την ταχυτητα του φωτος.
Η υλη οχι. Και τα νετρινα δεν κοβουν βολτες στο διαστημα αποκλειστικα, επισης εχουν λιγη μαζα κι αυτα.
Αρα και παλι προβλημα θα ειχες.
πινκαρα αν και δεν τα πιάνω αυτά τα υλιστικά
έλα μώρε μη τον τσινάς, θα έχουν ανακαλύψει τα wormholes μέχρι τώρα εκεί στας αμέρικας
πσ. για όνομα των θεών, ελπίζω να μην εννοείς ότι το ίντερνετ/ηλεκτρισμός είναι πιο γρήγορα από την ταχύτητα του φωτός
Vidna :wave:
Μεταδοση πληροφοριας, ομαδικη ταχυτητα κτλ, καμια σχεση με ηλεκτρομαγνητικα κυματα, απλη Κυματικη
Εντάξει, όχι ακριβώς (http://en.wikipedia.org/wiki/Superluminal_communication ), εξαρτάται και από τον ορισμό της επικοινωνίας (πχ σε quantum entanglement όντως το ένα σωματίδιο επηρεάζει το άλλο ακαριαία/ftl αλλα δεν γνωρίζεις με ποιο τρόπο οπότε δεν μπορείς να μεταδόσεις πληροφορία έτσι).
Οπότε γενικά μιλώντας, όχι, δεν μεταδίδεται πιο γρήγορα από την ταχύτητα του φωτός.
Ε μολις εστειλα το ακριβες αποπανω λινκ με ΠΜ σε καποιον που με ρωτουσε, και εγραφα μερικα απο οσα εγραψες κι εσυ :P
Αυτο με το quantum entanglement ειναι οντως ακαριαια μεταδοση πληροφοριας, το αν μπορεις να το κανεις εσυ ή οχι ειναι αλλο θεμα, και δε μας απασχολει και πολυ (εμενα σιγουρα οχι δηλαδη)
Ωραία η geek-ο-συζήτηση αν και offtopic. Έχω την εντύπωση ότι το γεγονός ότι η ταχύτητας της φάσης μπορεί να κινείται πιο γρήγορα από την ταχύτητα του φωτός δε σημαίνει κάτι για τη ροή της ενέργειας (ως προς τη φορά και την ταχύτητα με την οποία εξαπλώνεται). Αυτή η τατύχητα δεν αντιστοιχίζεται σε κάτι υλικό, είναι ξεκάθαρα θέμα γεωμετρικό, ή μπορεί να μας δείχει το πόσο γρήγορα αλλάζει κάτι (πάλι δεν είναι κάτι χιειροπιαστό όπως μάζα ή ενέργεια). Αν δείξουμε στο φεγγάρι με ένα πολύ ισχυρό laser και κουνήσουμε λίγο τον καρπό μας, η κουκίδα που φωτίζει το laser πάνω στην επιφάνεια της σελήνης κινείται πιο γρήγορα από την ταχύτητα του φωτός. Αλλά η κουκίδα αυτή δεν είναι κάποιο υλικό αντικείμενο, είναι ένα μέρος στο χώρο που μια στιγμή δέχεται ενέργεια και μια άλλη όχι (αυτό είναι ένα χοντροκομμένο παράδειγμα για κατανόηση. Το πληρέστερο μέγεθος που μπορούμε να βάλουμε νομίζω στη συζήτηση αυτή είναι η φασική ταχύτητα) Νομίζω όμως ότι για να μεταδοθεί πληροφορία η φασική ταχύτητα δεν έχει να κάνει καθόλου. Για να μεταφέρουμε πληροφορία περιοριζόμαστε νομίζω στην ταχύτητα ομάδας
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...Wave_group.gif
Η φασική ταχύτητα είναι η αυτή της κόκκινης τελείας και η ταχύτητα ομάδας είναι αυτή της πράσινης τελείας. Η απόσταση ανάμεσα στις κουκίδες είναι ένας παλμός. Αυτόν θέλουμε να πιάσουμε εμείς στην επικοινωνία κι όχι την ταχύτητα με την οποία αλλάζει η τιμή του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου. Η ταχύτητα ομάδας μπορεί να γίνει όσο αργή θες, τόσο που ο κάθε παλμός θα'χει απλωθεί τόσο πολύ που θα χαθεί εντελώς. Το άνω όριο της ταχύτητας ομάδας είναι να γίνει ίσα με την ταχύτητα του φωτός, στο παραδοσιακό κύμα TEM, όπου ο παλμός δε διασπείρεται καθόλου όπως εδώ, αλλά είναι ένα κανονικό συνημίτονο.
Άλλωστε υπάρχουν και κύματα όπου ενώ η φασική ταχύτητα διαδίδεται προς τα πίσω, η ενέργεια διαδίδεται προς τα μπροστά. Πιχί αυτό
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...e-velocity.gif
To "φούσκωμα" δλδ ο παλμός, δλδ η ενέργεια ρέει προς τα δεξιά, αλλά οι κορυφές των κυμάτων κινούνται προς τα αριστερά.
(αν δε με πιστεύετε, βάλτε το ποντίκι σας πάνω σε ένα μέγιστο βουναλάκι και στη συνέχεια βρείτε το επόμενο και το επόμενο και το επόμενο μέγιστο Αν το συγχρονίσετε σωστά έχετε καταλάβει τι είναι η ταχύτητα ομάδας)
Γενικά η φασική ταχύτητα δεν έχει πιστεύω νόημα πέρα από το "προς τα πού πάνει οι φάσεις" και δεν είναι κάτι που μπορεί να αντιστιχοιστεί με ενέργεια και ύλη, είναι απλά σχήμα.
Άρα ποιος έχει δίκιο?
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΙΝΚΑΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ
εγώ. κι αν κάποιος διαφωνεί ας βγει να μιλήσει αν τολμάει.
για τριπαριστά επιστημονικά γραφικά μπαίνεις εδώ
Την πίνω, παίζω και μαθαίνω
Κανονικά σε αυτό το σημείο σκάει ο heronlysin.
ο τύπος ήταν ο μοναδικός οφιτζής του φόρο και των διώξαμε. ντροπή.
ον τόπικ.
1/ ξύπνημα για κατούρημα και γάτος πρώτη φορά στον 1μιση χρονο να μου έχει χέσει τη μπανιέρα.
2/υπολογιστής στη δουλειά να βγάζει ιερογλυφικά.
3/ξέχασα λίστα και έστειλα ούτε τα μισά απ'όσα έπρεπε στους γυαλάκιδες του κόσμου.
4/λάθος φακοί σε παραλαβή, την τελευταία εργάσιμη μέρα της βδομάδας.
ε πρέπει να μπαλαντζάρει κάπως. περιμένω προσωπική bj&steak day αύριο απ'το κάρμα μου, οτιδήποτε άλλο θα είναι αποτυχία.