Γιατί σε πιο νησί έχει φαντάρους ρε;
Printable View
Γιατί σε πιο νησί έχει φαντάρους ρε;
να σας πω
εγω μπηκα σχολη το 2006-7 και τωρα ελεγα να κανω μεταπτυχιακο που κραταει 2 χρονια
η αναβολη νομιζα οτι θα ειναι μεχρι τελη 2016, αλλα τωρα ακουω για τελη 2015. (ναι θα παω στη στρατολογια να ρωτησω αλλα το πρωι αυριο)
αν κανω μεταπτυχιακο πηγαινει +1 χρονο η αναβολη η φαντασιες του μυαλου μου ειναι?
edit:
τωρα ειδα οτι ειναι μεχρι το 28ο ετος, οποτε ειμαστε κομπλε
η πρώτη σου αναβολή είναι 10ετής. λήγει τη χρονιά που θα συμπληρώσεις τα 28α γενέθλιά σου. πιχί εγώ έχω γενέθλια 18/4 αλλά με καλέσανε να μπω το μάρτιο του 1984+28 = 2012 άσχετα άμα ήμουν ακόμα 27.
αν η αναβολή είναι για λόγους ακαδημαϊκούς, τότε δεν ανανεώνεται για την ΙΔΙΑ ακαδημαϊκή υποχρέωση. αν όμως υπάρχει άλλη από αυτήν της αρχικής αναβολής, τότε μπορεί να ανανεωθεί για την κανονική διάρκεια του προγράμματος σπουδών της, ή κάτι τέτοιο.
ψάξε την τελευταία αυτή λεπτομέρεια, δε θυμάμαι ακριβώς.
θενξ ρε μαν
ευτυχως κερδαω και χρονια και ειχα περισσοτερα περιθωρια...
Μου ήρθε ένας φάκελος για να βάλω το φύλλο πορείας μου και να τους το στείλω. Σε περίπτωση που δεν το κάνω μεσα στη βδομαδα παίζει να μπω για ένα μήνα ξανά φαντάρος λέει. Εχω ολοκληρώσει θητεία btw. Εξηγείστε λίγο όποιος κατέχει τη φάση και πείτε αν η απειλή είναι βάσιμη. Αν είναι να επισπεύσω την αποστολή του φύλλου πορείας με μια καρτποσταλ από Γλασκώβη που θα γράφει 'Πήξτε.'
στείλτο. είναι τυπική διαδικασία και δωρεάν.
Υπέροχο θρεντ,πήγα 100 σελίδες πίσω και θυμήθηκα τους εμετούς του ξεφτίλα του κρουξ.
Τέσπα μου μεινε απορία:βικότνικ το πήρες το Ι?
μου'χε έρθει αλλαγή 4-5 φορές, μέχρι το τελευταίο που μου ήρθε λευκόχαρτο οπότε ησύχασα.
συνήθως το έστελνα πίσω. μία φορά βαρέθηκα και το άφησα. μετά από κάνα χρόνο μου'ρθε η επόμενη αλλαγή, οπότε πέταξα το πιο παλιό, έβαλα το παλιό στο φάκελο, και όλα κουλ σα να μη συνέβη τίποτα.
ναι αλλά δεν είπες την ιστορία
φιλοι ERίτες διώξτε μου το άγχος,έφαγα φλασιά και ανησυχώ. Αναβολή μέχρι 31-12-2014 αλλά δεν έχω τελειώσει ακόμα σχολή (πιθανότατα να τελειώσω Ιούνιο 2015). Πότε πρέπει να παρω τηλεφωνα για έξτρα αναβολή και αν δώσουν; Ή να πάρω τηλεφωνο και να πω ξέρετε θέλω λιγο ακόμα για σχολή γιατί μπορεί να με διαγράψουν; Θα βρω κατανόηση;
πήγαινε το συντομότερο να ρωτήσεις στη στρατολογία
κοίτα λίγο παραπάνω
αναβολή δικαιούσαι μία για λόγο σπουδών. για να ξαναπάρεις αναβολή γι' αυτό το λόγο θα πρέπει να έχεις αλλάξει ακαδημαϊκή υποχρέωση. (δηλαδή να κάνεις μεταπτυχιακό, διδακτορικό, κάτι)
μπορείς να ζητήσεις αναβολή για λόγους υγείας ή για κοινωνικούς λόγους (αν και η δεύτερη είναι μόνο για δύο μήνες κ δίνεται μόνο μία φορά).
αλλιώς, όταν παρουσιαστώ μπορώ να πάρω επι τόπου αναβολή τότε;
για ψυχιατρικούς λόγους, 1-2 εξάμηνα συνήθως.
thanx για τις απαντήσεις. θα το ψάξω μετα την εξεταστικη
Δεν δικαιούσαι επιπλέον αναβολή λόγω σχολής. Μόνο αν έχεις προχωρήσει σε μεταπτυχιακό.
Τρόπος να πάρεις αναβολή υπάρχει, ο εύκολος είναι να πας σε ένα φρουραρχείο κ να πάρεις από εκεί χωρίς την ταλαιπωρία ενώ ο δεύτερος να παρουσιαστείς κανονικά εκεί που σε καλούν. Μόλις μπεις μέσα το πρώτο πράγμα που λες είναι πως ήρθες για αναβολή και δεν σε ντύνουν καν. Με τον δεύτερο τρόπο θα σου πάρει κάνα 2ήμερο να ξεμπερδέψεις. Η πρώτη μέρα θα είναι στο στρατόπεδο όπου έχει αρκετή ουρά στους γιατρούς που θα σε παραπέμψουν σε κάποιο νοσοκομείο το πιθανότερο Τρίπολη ή Αθήνα (414) όπου εκεί θα πληρώνεις και ξενοδοχείο κ θα φας άλλη μια μέρα. Περνάς εκεί επιτροπή απαλλαγών και με το χαρτί επιστρέφεις στο στρατόπεδο και παίρνεις την αναβολή σου μετά από αρκετή αναμονή. Θα σε καθυστερούν όλοι επίτηδες...
Μην ανησυχείς για το τι δικαιολογία θα πεις. Οι περισσότεροι το παίζουν ψυχάκηδες εγώ είπα την αλήθεια και ξεμπέρδεψα από το γιατρό σε 1 λεπτό μόνο. Στους γιατρούς στο στρατόπεδο θα πεις ότι θέλεις λίγο ακόμα καιρό για να τελειώσεις τη σχολή σου. Ο μόνος τρόπος είναι παραπομπή σε ψυχιατρικό με την αιτιολογία "άγχος επι οικονομικού πλαισίου". Με αυτό το χαρτί εγώ μπήκα στην επιτροπή και όταν με ρώτησε τι έχω είπα απολύτως τίποτα. Θέλω απλά 6 μήνες για το πτυχίο μου, θα με εξυπηρετήσετε πολύ να τελειώσω. Μου είπε φυσικά αγόρι μου. Τέλος.
Edit: Εναμησι μήνα απολυμένος και πολύ ευτυχισμένος!
thanx
αμα κανω μεταπτυχιακο , επεκτεινεται η αναβολη μου?
για τιμωρία εσένα θα σε στείλουν κατευθείαν στον πόλεμο....
θα σου ριξω ουζο στο τσιπουρο νεξτ ταιμ
λοιπον.
υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ξεκινησω μεταπτυχιακο το μαρτιο του 2015. Οποτε τελειωνω μαρτιο 17.
ΑΛΛΑ
η αναβολη μου ειναι εως δεκεμβρη 2016.
αν ειμαι ηδη μεταπτυχιακο παιρνω μια μικρη αναβολη να τελειωσω?
μέχρι τα 28 νομίζω. πάρε τηλέφωνο στη στρατολογία.
αν παρω στρατολογικο θα ειναι προθυμοι να ψαχτουν ή θα με πουνε αυτα που ξερω για να τελειωνουν?
καλως ορισες ξενε απο την πανεμορφη Ζυριχη , καλα να περασεις στην χωρα μας !
χαίρετε.
ποιός ο καλύτερος τρόπος-τεχνική-λαμογιά να μην δώσω το απολυτήριο στρατού στην εταιρία που ψήνει με προσλάβει?
προφανώς το χαρτί δεν υπάρχει διότι δεν έχω πάει και προφανώς για να με πάρουν έχω πει πως έχω εκπληρωμένες στρ. υποχρεώσεις.
θα πάει σε κάποιον οργανισμό αυτό ώστε να γίνει πρόσληψη(οαεδ π.χ.) ή είναι για να γνωρίζει η εταιρία?
κάποιος με εμπειρία επί του θέματος?
Στον ΟΑΕΔ δεν πάει σίγουρα πάντως, αποκλειστικά θέμα του κάθε ιδιώτη-εργοδότη είναι τι ζητάει από τους υποψήφιους προς πρόσληψη.
αμα θες σου δινω την δικια μου ροζαλια 8) με ενα φωτοσοπακι εισαι ετοιμος .
χαιρετω.
Χρειαζομαι τις γνωσεις των ηαριτων πανω στο θεμα φανταρικο, καθως ως μανταμ ξερω οτι ειδα στη λουφα και παραλλαγη.
Την πρωτη μερα που παει και δηλωνει ο ψαρωμενος (πλην ηλιθιος) φανταρος οτι εχει κανει ναρκωτικες ουσιες και μαλιστα την περασμενη παρασκευη, τι σταση πρεπει να κρατησει για το υπολοιπο της διαδικασιας? Του ειπαν πως θα δωσει δειγμα ουρων και πως θα περασει απο ψυχολογικη εξεταση εντος των επομενων ημερων.
Τι σταση κραταει? Κανα τιπ?
Α, για χορτο μιλαμε.
απο τι ξερω τον πανε πεντελη -οψμ = ομαδα ψυχολογικης μεριμνας και του δινουν 6μηνη αναβολη .
Επίσης: Τι χόρτο ρε άνθρωπε, ψάρια θα τηγανίσουμε, να φτιάξουμε και σαλάτα;...
Πιάσε καμιά κουβέντα για καραμέλες (πες τους ότι τρως δηλαδή), αν είσαι για να μην πατάς.
(πωπω πολύ μάγκας βγήκα εγώ ξαφνικά)
δε θελει Ι5, απο μαλακια το πατησε μαλλον. τι ζαναξ ρε, ουτε αναβολη θελει, τι μαλακας που ειναι τωρα που το σκεφτομαι.
δηλαδη αν αρχισει συζητηση "εκανα-μια-φορα-τωρα-πριν-μπω-να-δοκιμασω" δεν θα πεισει κανεναν? παει για αναβολη?
ρε βασικα, για ποσο καιρο φαινεται απο δειγμα οτι εχεις κανει?
Βασικά σε γενικές γραμμές δεν έγινε και τίποτα.
Απλά η ιδανική τακτική φαντάρου είναι "μην ξεχωρίζεις από τα άλλα πράσινα ανθρωπάκια" και ο δικός σου έκανε τη μαλακία με το καλημέρα.
:touched: :touched: :touched:Quote:
σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι θες να υπηρετήσεις. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
Σε αυτή την φάση δεν ξέρω ρε (πείτε οι άλλοι) αλλά πας και λες ότι γενικά δεν πίνω, έτυχε και δοκίμασα πρώτη φόρα προχτές... και δεν βλέπω να 'χεις θέμα. Πείτε ρε οι έφεδροι.
Καλυτερο username ever εν τω μεταξυ.
http://i58.tinypic.com/2chl6cn.jpg
μαλακία που το ανέφερε. δε νομίζω να του κάνουν τίποτα. θα υπηρετήσει κανονικά αν θέλει.
not, ήμουν αυτός που έπαιρνα τα δείγματα στο στρατόπεδο. στην αρχή δίνεις ούρα για ένα πρόχειρο τεστ που αν βγει θετικό, πας 401 όπου δίνεις το επίσημο στους μικροβιολόγους. αν εκείνο βγει θετικό παίρνεις μια αναβολή 6-12 μήνες συνήθως, θέλοντας και μη. αν είσαι πολύ κυριλέ και παρακαλέσεις τους ψυχιάτρους που δίνουν το τελικό χαρτί της αναβολής μπορεί να το κάνουν αβαβα, αλλά δε μου είχε τύχει (μόνο με βύσματα που τους καθυστερούσαν να πάνε για δείγμα οπότε έβγαινε καθαρό). αν έχεις πιει το τελευταίο 15ημερο φαίνεται σίγουρα. τώρα καλό θα ήταν να μην του πεις τα παραπάνω και τον αγχώσεις, καλύτερα να πάει και να το παίξει όσο πιο καλό μέλος της κοινωνίας γίνεται κι αν του κάτσει όλα κουλ.
η μαλακία είναι ότι το είπε εξαρχής, δεν το συζητάω. αυτά τα λες μόνο αν θες αναβολή. αλλά νομίζω άμα πάει στο γιατρό και πει ότι δεν την πίνει κανονικά κ απλά έκανε για δοκιμή και θέλει να υπηρετήσει, δε θα τον στείλουν για τη διαδικασία (για χόρτο μιλάμε πάντα ε?). στα ούρα φαίνεται για 3 εβδομάδες περίπου.