εμεις μονο μανταρινια περναμε...γαμω το αθηναικο σας κατεστημενο και τον πειραια
Printable View
εμεις μονο μανταρινια περναμε...γαμω το αθηναικο σας κατεστημενο και τον πειραια
Thimamai oti xenerwname asxima otan adi gia leuta mas dinane melomakarona. Vevaia eixame k mia theia m p eskage 10xiliara kathe fora, theos sxwresthn.
Δεν τα έχω πει ούτε μια φορά, λεφτά υπήρχαν, και ο spectrum zx από τρίτη δημοτικού. Βασικά ντρεπόμουνα.
ωραίες εποχές ήταν όταν ο πατέρας μου μας έκανε μια γύρα στα γραφεία στην δουλειά του κ μαζεύαμε τα πεντοχίλιαρα (η καθεμιά) για την πλάκα. (':
Εγώ δεν είχα σόι και πάντα ζήλευα τα παιδάκια που τσεπώνανε κάτι υπέρογκα ποσά από γιαγιαδοθείες =(
BAPTIZED IN FIRE & STEEL
:wave:
Συνελήφθη ο Μάκης Ψωμιάδης. Πρωθυπουργό δεν θέλατε;
Υπουργό Οικονομικών πρέπει, πάταξη φοροδιαφυγής στο 110%.
παίζει με ασφαλιση ΙΚΑ να κάνεις εξετάσεις αίματος καπως τσαμπα ξερω γω?
nai. pairneis kleineis randavou kata tis 7misi to xarama kai pas !
Αναλόγως σε πιο ΙΚΑ θες να τις κάνεις, είτε έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις ραντεβού τηλεφωνικά είτε πρέπει να πας να το κλείσεις στη γραμματεία (πάρε στο 184 και ρώτα για τα ΙΚΑ της περιοχής σου). Σε οποιαδήποτε περίπτωση υπολογίζεις τουλάχιστον ένα μήνα αναμονής για να τις κάνεις και από βδομάδα μέχρι μήνα για τα αποτελέσματα, αναλόγως των εξετάσεων.
edit: Εννοείται μόνο με παραπεμπτικό από γιατρό του ΙΚΑ ε.
Και τώρα η άκυρη/φουλ εξειδικευμένη απορία του μήνα:
Ενδιαφέρεται ένας τύπος να αγοράσει ένα χωράφι 1 στρέμμα που έχουμε, έξω απ'το χωριό (Λέπουρα Ευβοίας).
Το χωράφι δεν έχει τίποτα μέσα (βασικά έχει μια αχλαδιά) κι αυτός το θέλει επειδή έχει δικά του χωράφια κολλητά και τον βολεύει για να βγαίνει απευθείας στο δρόμο ή επειδή θέλει να περάσει νερό από μέσα ή κάτι τέτοιο.
Εμείς σαφώς θα το πουλήσουμε λογώ τραγικής οικονομικής κατάστασης αλλά η φάση είναι ότι ρωτάει πόσο το δίνουμε και δεν έχουμε ιδέα ποια είναι η σωστή/λογική τιμή για να πουληθεί κάτι τέτοιο κι επίσης δεν υπάρχει και κάποιος γνωστός που θα μπορούσαμε να ρωτήσουμε (κλασσική μπουρδελοκατάσταση με σόγια/κουτσομπόληδες χωριού).
Εν ολίγοις μπας και ξέρει κανείς πόσο περίπου πουλιέται ένα στρέμμα στην ευρύτερη περιοχή κοντά στο Αλιβέρι ας πούμε αλλά εκτός οικισμού ή εναλλακτικά τι σκατά θα μπορούσα να κάνω για να πάρω ένα μπούσουλα?
Λέω να πάρω αύριο σε μεσιτικά γραφεία της περιοχής και να πω ότι ενδιαφέρομαι εγώ και καλά να αγοράσω 1-2 στρέμματα και αν μπορούν να μου πουν πόσο πάνε πάνω- κάτω.. :/