Άχρηστο ρεμάλι. Εκτός κι αν είναι αριστερόχειρας, και το κάλο του χέρι δεν είναι το δεξί. Γιατί στο πλάνο της ρίχνει με το δεξί. Ε δεν μπορούσε να της την σκάσει λίγο πιο καλή; Να την άφηνε μουγκή ρε παιδί μου. Για δέκα-είκοσι χρόνια έστω. Θα πήγαινε φυλακή, όπως πολύ ορθά θα του άξιζε, αλλά θα έφερνε λίγη ισορροπία στο σύμπαν.
Κάνεις που κάνεις το καλό ρε φίλε, κούμπωσε το καλά το κροσέ, βάλε λίγο κορμό να την φάει καλή. Μαλάκες φλέημ κάνω, χαλαρώστε. :) Η ανυπεράσπιστη Σνούκι δεν είναι τόσο "αθώα" όσο δείχνει, η
αλκοολική, αποπροσανατολισμένη τσουλίτσα βρίσκει ταυτόχρονα νηφαλιότητα και κίνητρο να είναι μέσα στους πιο σκληρούς επιχειρηματίες του MTV, δεν είναι χαζούλα.
Η μπουνιά είναι οικουμενικά φάουλ, έως και στυγνά κτηνώδης κίνηση, αλλά όταν η κοινωνία αρχίζει να παίρνει της αποχρώσεις της ζούγκλας (βλ.Jersey Shore), η καταδίκη της βίας γίνεται κάπως πιο θολή υπόθεση. Δηλαδή (φλέημ συνέχεια), τα λιοντάρια που παίζουν νυχιές στη σαβάνα τα καταδικάζουμε ως αναίτια βίαια ζώα; Γιατί τα παιδάκια που εμφανίζονται σε αυτές τις εκπομπές φάση... φέρονται
πολύ ζωωδώς... αγνή παρόρμηση και ουδεμία κοινωνική διαλεκτική, σκέτο ένστικτο.
Για να μην θίξουμε τους καταναλωτές τέτοιων θεαμάτων, ηδονοβλεψίες και σαρκοβόροι χαρακτήρες που μουδιάζουν την προσωπική τους απογοήτευση με το τσίρκο-δράμα των άλλων...
*έχω δει επεισόδια από αυτή την παπαριά, προφανώς, υπό λίγο ιδιαίτερες συνθήκες, άσχετες, γι' αυτό -δυστυχώς- έχω άποψη για την (εκατομυριούχο) κουραδούλα & co.
Πάμε κι ένα σχετικό λεβέντικο να κλείσει το offtopic:
https://www.youtube.com/watch?v=egTJEGrhPTg