Έχετε καμια ιδέα που μπορεί να κάνει κανείς μαθήματα, κατά προτίμηση δωρεάν, ξυλουργικής/επιπλοποιίας? Έχω υπόψιν το κτήμα Συγγρού, αλλά δεν ασχολούνται με έπιπλα.
Printable View
Έχετε καμια ιδέα που μπορεί να κάνει κανείς μαθήματα, κατά προτίμηση δωρεάν, ξυλουργικής/επιπλοποιίας? Έχω υπόψιν το κτήμα Συγγρού, αλλά δεν ασχολούνται με έπιπλα.
υπάρχουν δημόσια ιεκ όπου μπορείς να κάνεις δωρεάν, αλλά πρέπει να αγοράσεις τον εξοπλισμό. λογικά θα παίζει κάτι εντός αττικής.
Φλώρινα, 12 παρά δέκα μετά μεσημβρίας
Spoiler
http://youtu.be/qInkvBaKcvk
When I take the prisoners swimming
They have the time of their lives
I love to watch them floating
On their backs
Unburden and relaxed
I sit in the tall grass and look the other way
And when I hall them in they always sing
Our sencencess will not served
We are constantly on trial
It's a way to be free
Most nights, I go for a drive to to the highest place, I can find
Stand there on a cliff with gooseflesh
Watching the wind rip the leaves of the trees
Death defying, every breath
Death defying
Soon we all be back in the yard behind the wall
Leaving heart
Dreaming of cool rivers and tall grass
It's a way to be free
It's a way to be free
ποστ αποχωρησης κλπ....αγαπη σε οσους την δεχοντε
θα σας βλεπω, να ειστε σωστοι
α-πο-χω-ρη-ση, α-πο-χω-ρη-ση :chinchilla:
αφου καναμε τη τρολλια μας, κοφ' τις μαλακιες και συνεχισε να γραφεις. φιλικα.
Χθες το μεσημέρι, όσο η μάνα μου κρατούσε το παιδί, βγήκε στο μπαλκόνι και μάζεψε τα λαμπάκια και μια φωτεινή πολική αρκούδα που είχαμε για στόλισμα, να τα βλέπει ο μικρός και να χαίρεται.
Όταν επέστρεψε η Σοφία και είδε τι έγινε, ρώτησε και η απάντηση που έλαβε ήταν
:!: :!: :!:Quote:
"τα μάζεψα για να μη βλέπει ο κόσμος ότι έχετε ακόμα στολισμένα μετά του αγιαννιού και σας περάσει για παλαιομηρελογίτες"
Στην αρχή μου φάνηκε τραγικό. Όχι πως δεν είναι, αλλά όσο το σκεφτόμουν στη συνέχεια, μου φάνηκε "τέλειο". Εντελώς χριστιανικό trash. Σε συνδυασμό με τα χθεσινά και το τι επακολούθησε αυτών, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν υπάρχει καμιά ελπίδα για την ανθρωπότητα...
η φάση με τους παλαιοημερολογίτες είναι καλό κάψιμο, και έχω ταπεινώσει κατά καιρούς χριαστιανοταλιμπάν εξηγώντας τους ότι είναι σχισματικοί ως προς το ημερολόγιο και ότι το τρου είναι το "παλαιό" και ότι αυτό που έχει η ελληνική εκκλησία είναι φολς!
θέλω ενα απλικεισιο ή σαιτ ή κατι τελοσπαντων που θα του πω οτι βλεπω τις ταδε σειρες μια δυο 10 το παραδεχομαι και να μου στελνει μια ειδοποιηση/μαιλ οποτε βγαινει νεο επεισόδιο.
πειτε.
η λατρεία παίζει μπάλα με αυτό
http://www.pogdesign.co.uk/cat/
το showrss.info είναι μεγάλη μαγκιά αν κατέχεις από rss και torrents. και αν δεν κατέχεις εύκολο είναι.
https://www.tvrage.com/ εγώ παίζω εδώ, κάνεις fav τις σειρές που σε ενδιαφέρουν και τα κάνει μια ωραία λίστα που μπορείς να εξάγεις σε όποιο καλεντάρι χρησιμοποιείς, εγώ ας πούμε τα έχω περάσει στο google calendar (ical) αλλά έχει και rss και xml.
pare svarna tous dromous
καλύτερα με τα πόδια λέει ο κόσμος
Το κάνω κάποια ΣΚ, καθημερινές δεν έχω χρόνο.
den eimai o kosmos
τι σπίτι ψάχνεις περίπου; για να ξέρω αν πάρει κάτι το μάτι μου πανόρμου να σου πω
Παίζει να ψάχνω κι εγώ σύντομα σπίτι, γκαρσονιέρα, από 4ο όροφο και πάνω, σε κουκάκι-φιλοπάππου, νέο κόσμο, ίσως και εξάρχεια, μέχρι 200ευ. Οπότε σφυρίξτε αν ακούσετε κάτι.
Έχει μείνει ποτέ κανείς σε δώμα? Παλεύεται?
Πολύ ζέστη το καλοκαίρι, κρύο τον χειμώνα. Αν έχεις την ταράτσα είναι γαμώ τις φάσεις πάντως.
εχω την εντύπωση -μάλλον είμαι σίγουρη- πως, αν δεν είσαι 25 μεσ΄στη καύλα, δεν παλεύεται το δώμα όσο ωραια φάση και αν είναι η ταράτσα.
Την Κυψέλη την θεωρείτε ασφαλή περιοχή? Ξέρετε κόσμο να μένει εκεί? Παλεύεται?
εγώ μια χαρά τη βρίσκω που ψιλομένω κιόλας εκεί τον τελευταίο εναμιση-δυο χρόνια και είναι και από τις περιοχές που κοιτάω.
Θεωρώ ότι είναι ασφαλής, τουλάχιστον όσο ασφαλείς είναι οι περισσότερες περιοχές του κέντρου. Θα πρότεινα βέβαια να ψάξεις προς Άνω Κυψέλη, πλατεία ή Φωκίωνος (εκεί ίσως να είναι λίγο ακριβότερα).
Πάντως 10 χρόνια στην Άνω Κυψέλη, ποτέ δεν ένιωσα ανασφάλεια, χωρίς να κάνω και υπερβολές βέβαια, και γενικά είναι μια χαρά περιοχή, κοντά στο κέντρο, και με συμπαθητικά κομμάτια, και λόγω τοποθεσίας έχει πολλά σημεία με θέα που δεν θα περίμενες από μια περιοχή του κέντρου της Αθήνας.
ε ντάξει άλλο τουρκοβούνια άλλο πατησίων :P
Εγώ, πάντως, για πέριξ της πατησιων μιλάω.
Αυτό με τις καφετέριες που παίζουν φουλ δυνατά μουσική απ' τις εννιά το πρωί είναι νέα μόδα; Υπερκαλύπτουν τα μπίτια τα ακουστικά...
με τις ΦΛΩΡΙΕΣ που βάζεις στα ακουστικά...
ΩΤΙΤΟΥΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Ήταν να ρθει στον ολυμπιακό.
Ξέρει κανάς έρωτας που να πάω (Αθήνα) να σκανάρω αρχείο Α3 σε υψηλή ανάλυση; Θένκιο.
Έχετε να προτείνετε κανα (φθηνό) εργαστήριο για ελεύθερο σχέδιο στο κέντρο της Αθήνας;