ειναι αγενεια να ρωτας απο που ειναι ο αλλος
Printable View
ειναι αγενεια να ρωτας απο που ειναι ο αλλος
ενω το να τον αντιμετωπιζεις σαν ενα τσουβαλι πατατες δεν ειναι;
Ναι, νομιζω οτι εχεις παρερμηνευσει τα λογια μου και συ και οι αλλοι 2 απο πανω. Δεν ειπα "ΒΑΛΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΕΡΙ ΜΠΟΤ ΠΟΥ ΣΑΛΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΑΓΦΑΝΙΣΤΑΝ".
Ειπα οτι απο τη στιγμη που αποφασισε η γαμιστερη μας κυβερνηση να απομονωσει τους μεταναστες, καλυτερο θα ηταν να τους στειλει στη χωρα τους απ'το να τους βαλει ολους σε ενα στρατοπεδο συγκεντρωσης.
wtf? δεν το χα σκεφτει οταν εχασα το αεροπλανο στην Ολλανδια να το παιξω μεταναστης να με γυρισουν τσαμπεQuote:
Επεστράφησαν επιπλέον τριάντα εννέα αλλοδαποί πολίτες, στις χώρες καταγωγής τους, χθες Τετάρτη, από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για είκοσι πέντε πολίτες Μπανγκλαντές, επτά πολίτες Ρουμανίας, τρεις πολίτες Μαρόκου, δύο πολίτες Πολωνίας, έναν πολίτη Αλγερίας και έναν πολίτη Ισπανίας, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο στη χώρα μας.
Aleister η μια η αλλη ειναι για σενα ε? ή θα τους εξοντωσουμε στη χωρα μας , ή θα τους στειλουμε πισω να τους εξοντωσουν τα καθεστωτα τους.
δεν ξερω αν εισαι χαζος ή απλα μικρος σε νιονιο, αλλα σιγουρα εχεις θεματα αντιληψης και ηθικης.
Σε αλλα νεα, ο χρυσοχοιδης μαλλον ειναι αγραμματος κ δεν ξερει να διαβαζει. δε φτανει που δε διαβασε το μνημονιο , προφανως δε διαβαζει κ τα επισημα στοιχεια των μπατσων :
http://i1233.photobucket.com/albums/...jXjpglarge.jpg
Φασιστες πισω στις τρυπες σας. Και βρειτε αλλη δικαιολογια για την αναβιωση ναζιστικων πρακτικων, αυτη με την αυξηση της εγκληματικοτητας δεν πιανει.
aleister γιατι γραφεις και προτεινεις; ποιες ειναι οι γνώσεις σου στο αντικειμενο; τι ανθρωπολογικές και κοινωνιολογικές σπουδές έχεις ακολουθήσει; γιατί νομίζεις οτι η αποψη σου έχει κύρος και πρέπει να την ακούσουμε; εχουμε επιδοθεί ολοι σε έναν αγώνα επίλυσης του μεταναστευτικού ξεχνώντας το βασικότερο, ότι μιλάμε για πραγματικους ανθρώπους, σε πραγματικές συνθήκες, με πραγματικά προβλήματα.
προσωπικά, οταν νιώθω τα racist αισθητήρια μου να ακονίζονται (που ακονίζονται δυστυχώς καθότι αδυναμος ανθρωπος) προτιμάω να το βουλώνω, γιατι υπερισχύει η λογική η οποία μου επιτάσσει μαλιστα να σκεφτώ πως οι περισσότεροι ''παρανομοι'' μετανάστες εχουν τα ιδια βιολογικά χαρακτηριστικά με εμένα, είναι πιθανοτατα καλύτερα καταρτισμένοι απο εμένα σε ένα φάσμα πεδίων, απλά είναι καπως γκαντέμηδες που δυο καυλωμένοι γαμήθηκαν 1000 κλμ παραπέρα και τους έβγαλαν σε μια επι το πλείστον σκατοκατάσταση.
αναγνωρίζω πως έτσι όπως έχουμε δομήσει τις κοινωνίες μας δεν έχουμε πολλες ρεαλιστικές επιλογές, αλλά ειλικρινά, όχι αλλη διαδικτυακή τρελα.
rottenside για διάβασε καλά τον πίνακα, και πες μου αν το 10% των αλλοδαπών που μένει στην Ελλάδα διαπράττει το 10% των αδικημάτων.
Για δες ληστείες στην επικράτεια π.χ.
αποκλειστικα οχι , για αυξηση επιπεδου 40-50% σιγουρα.
δυστυχώς η στατιστική δεν ειναι υπερ των αλλοδαπών (ούτε υπερ των ημεδαπών βέβαια αλλά ας το προσπεράσουμε). όταν ομως ερμηνευεις αυτά τα νούμερα με τέτοια ψυχρή μαθηματική λογική, είναι σαν να θεωρεις πως οι συνθήκες διαβίωσης για αυτές τις κοινωνικές ομάδες, είναι οι ιδανικές, απλά οι άνθρωποι ειναι επιρρεπεις στο εγκλημα.
δεύτερο και πολύ σημαντικό :
και μονο που γινεται τέτοιος γενικός διαχωρισμος σε αλλοδαπους/ ημεδαπους, δίχως να δούμε καθαρά κριτήρια υπεράσπισης, εθνικότητες και γεωγραφικές περιοχές απλά τσουβαλιάζοντας τους πάντες μαζί, τα συμπεράσματα μας ειναι ανίσχυρα και δεν δίνουν πατημα σε καμμια τεκμηριωμένη στάση πόσο μαλλον σε θεσμοθετημένη απόφαση. δεν μιλάμε να βγουν οι μεγαλύτεροι εγκληματίες πχ. οι πακιστανοι ή οι μαροκινοι και να στοχοποιηθούν άμεσα, αλλά πως και μόνο που δινονται αυτά τα στατιστικά στοιχεία έτσι ελλιπή στην δημοσιότητα, θα έπρεπε να πεταχτεί κάποιος ανθρωπιστικος οργανισμός και να στειλει την ελας στα ευρωπαικα δικαστήρια, ξεκάθαρα πράγματα.
τώρα κάποιοι με αυτήν την φοβερή κριτική ικανότητα, εκαναν δυο διαιρέσεις εναν πολ/σμο και μια πρόσθεση και βρήκαν την λύση. περαστικά
και ενα ακομα Ατροπε. δε μπορω να καταλαβω γιατι απλα οι ρατσιστες δε λενε ξεκαθαρα οτι ειναι ρατσιστες και κρυβονται πισω απο δικαιολογιες οπως αυτη με την εγκληματικοτητα για να εκδηλωσουν το μισος τους και την απανθρωπια τους.
εγω βγαινω κ λεω ξεκαθαρα οτι μισω ρατσιστες και φασιστες και φτυνω στους ταφους των χιτων , γερμανοτσολιαδων προγονων τους.
η πλειοψηφία των αλλοδαπών ανήκει ακριβώς στην ηλιακιακή ομάδα που διαπράττει έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα εγκλήματα, άρα το να συγκρίνουμε τα παραπάνω ποσοστά (ακόμα κι αν θεωρήσουμε αμελητέα άλλα στοιχεία, όπως τις περιπτώσεις άδικης σύλληψης αλλοδαπών λόγω ρατσισμού, την κοινωνική ομάδα των δραστών κλπ) είναι άκυρο εξ αρχής.
εδω δεν εχουν στειλει την ελας στα δικαστηρια που στοιβάζει σε κελια 2χ3 , 15 ατομα μεσα και πεφτει το ξυλο της αρκουδας και θα τους στειλουν για αυτα τα στατιστικα , που ειμαι σιγουρος οτι ετσι ακριβως θα βγαινουν σε ολες τις χωρες... οτι να ναι
Φίλε ροτεν.
Ξεκινάμε λέγοντας οτι αυτό που λες με τα στοιχεία του πίνακα είναι ακριβώς το αντίθετο. Δείχνουν μέσες άκρες οτι 10% του πληθυσμού κάνει το 50% των αδικημάτων. Κάνε και μια μέθοδο των τριών να δεις πόσο πιο παραβατικοί είναι οι αλλοδαποί.
Τώρα... ας ξεκινήσουμε με τα βασικά, οτι είναι απάνθρωπο να μη δέχεσαι κάποιον στη χώρα σου, όταν ξέρεις οτι έφυγε από τη δική του για θέμα επιβίωσης. Για το αν φταίνε μόνο αυτοί, ναι μεν φταίει και η μεταναστευτική πολιτική μας, αλλά αυτό δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να παρανομεί εις βάρος του συνανθρώπου του, ούτε επίσης υποσχεθήκαμε οτι θα βρουν εδώ τον επίγειο παράδεισο.
Αυτά βέβαια τα λέμε για τους λαθρομετανάστες από Αφγανιστάν, Ιράκ κτλ. Πες μου όπως πώς δικαιολογείς οτι πίσω από ένα καλάσνικωβ βρίσκεται κάποιος από Αλβανία και πίσω από κάθε διάρρηξη βρίσκεται ένας ρωσσονέρο. Για τα χωριά που έχουν ρημάξει οι Βούλγαροι στη Β. Ελλάδα δε το συζητάμε. Για απλή επιβιώση και αυτοί;
Ναι είμαι άδικος φασίστας, σκουπίδι κτλ εγώ τα έχω ξαναακούσει και κακώς που ανοίγω τέτοια συζήτηση. Όταν με το καλό φίλε rottenside παντρευτείς και σε ρωτήσει η καλή σου που θέλετα να πιάσετε σπίτι, να της πεις στη Μάρνη ή στον Άγιο Παντελεήμονα, ή εδώ Θεσσαλονίκη Δενδροπόταμο και Νικόπολη. Και αν σου πει όχι να της πεις οτι είναι σκουπίδι και σκατόψυχη και φασίστρια που δε θέλει να μείνει εκεί και φοβάται τους μετανάστες.
ο rottenside είναι κορίτσι δικέ μου.
επίσης μην αρχίζουμε πάλι με "τον άτροπο τον φασίστα", τον ξέρουμε.
Επίσης ξέρουμε πως είναι τα πράγματα, οι σκουροι έρχονται one-way για διακοπές στην ελλάδα να λεηλατήσουν και να κλέψουν κι εμείς τώρα θέλουμε να τους πληρώσουμε την επιστροφή-κρουαζιέρα πίσω = αμ δε σφάξανε!
Και πολύ καλά κάνεις, μαζί σου. Η εγληματικότητα είναι δικαιολογία για κάποιον που έχει κάποιο μίσος και βγαίνει αμπάριζα και πλακώνει στο ξύλο όποιον σκούρο βρει, σωστά. Τώρα, αν εσύ λες οτι οι αλλοδαποί δεν φταίνε για την έξαρση της εγκληματικότητας... ακούγεσαι.
freak, εσυ δλδ από οσα ειπώθηκαν είπες να μεινεις εκεί. ας εχει
να πούμε πως κανουμε λόγο για επιστημονικώς ορθή στατιστική καταμέτρηση που αποσοκοπεί στο γενικό concensus και δημοσιοποιείται. oi random κρετινισμοι μπάτσων ειναι κυρίως υπόθεση του Ελληνικού δικαίου αλλά εδώ έχουμε στοιχεία μαζοποιησης με την ευλογία των Σωμάτων ασφαλείας και του επίσημου κράτους.
Μιλούμε για αλλου επιπεδου επικινδυνότητα, όταν το ίδιο το κράτος επι τόσα χρόνια, συστηματικά και ακούραστα συνεχίζει να χτίζει ένα οικοδόμημα ρατσισμου και ξενοφοβίας βάσει ''λογικής'' & ''στοιχείων''. εκτος αν νομίζεις πως θα εχουμε χρυση αυγη επειδή ανοιξαν κεφαλια μεταναστών ( ; )
επίσης μεγαλη μπουκια φαε μεγάλο λογο μην πεις, αλλά τα περισσότερα Ευρωπαικά κράτη που δίνουν στοιχεία εγκληματικότητος στην δημοσιότητα δεν κάνουν Εθνικές διακρίσεις. αν δεν βρεις κάτι σχέτικο πες μου να σου φερω εγώ
λοιπον Ατροπε, το ξερεις κ εσυ βαθια μεσα σου, οτι αυτος δεν ειναι ο λογος που εισαι ρατσιστης. ισως καποιοι να σου ενισχυσαν λιγακι τα ρατσιστικα αισθηματα σου με κηρυγμα περι παρανομιας αλλα αν δεν ειχες την προδιαθεση αυτο δεν θα εβρισκε πατημα μεσα σου. μιλας ακομα για μαφιες αλλοδαπων χωρις παλι να κανεις αναφορα για ελληνικη μαφια , η οποια μαλιστα παει χερι-χερι με τους μπατσους. οσο για τα στατιστικα που αναφερεις δεν θα πω κατι αλλο περα απο το να συμφωνησω απολυτα με το ποστ Μαριλλιον πιο πανω. κ ετσι επειδη περναμε καλα σου χω κ ενα δωρο για το μεσημερι (εξαιρετικα αφιερωμενο σε οσους πιστευουν οτι η εγκληματικοτητα ειναι φυλετικο ή εθνικο χαρακτηριστικο).
http://i1233.photobucket.com/albums/...H7jpglarge.jpg
οσο για την καλη μου που λες, δε νομιζω οτι θα μπορουσα να ειμαι ποτε μαζι με εναν ανθρωπο τον οποιο θα απορριπτω ιδεολογικα και ηθικα , και τα φιλοναζιστικα αισθηματα εστω κ αν πηγαζουν απο φοβους κ ανασφαλειες για τη ζωη , μου προκαλουν εμετο.
καλά, δεν είναι ότι δεν έχουν στείλει και κανέναν...
http://euobserver.com/22/31681
http://www.alterthess.gr/content/%CE...BD%CE%BF%CF%85
http://jcwi.wordpress.com/2011/01/28...ece-case-note/
ακουγομαι κ θα ακουστω ακομη περισσοτερο.
πλεον πρεπει να καταλαβουμε ολοι οτι το θεμα δεν ειναι καποιες "παρακρατικες συμμοριες" που δερνουν αλλοδαπους , αλλα μιλαμε για καταφωρο ρατσιστικο κ φασιστικο κυμα, που δρα με την ανοχη της κοινωνιας και των μπατσων, εχοντας ως φενακη την εγκληματικοτητα των αλλοδαπων.
αυτο ομως δε θα περασει.
δεν εχω στοιχεια και μπορει να εχεις και δικιο παντως θυμαμαι να βλεπω στα νεα στην Αγγλια προ 10ετιας συνεχεια για ανοδο της εγκληματικοτητας λογω μεταναστευσης κλπ κλπ φανταζομαι οτι η ανοδος της ακροδεξιας σε ολες τις χωρες της ευρωπης σε αυτη την μαζοποιηση και δαιμονοποιηση απο μηντια - μπατσους του σκουρου οφειλεται .
Τελευταίο ποστ.
Τα αρχεία του 1906-1908!!!!!!!!! που έβαλες, λένε ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ποιοι παρανομούν περισσότερο. Βρες στοιχείο που να λέει οτι οι έλληνες έκαναν το 50% των παρανομιών ΣΥΝΟΛΙΚΑ.
Και ποιος σου είπε οτι θα πάρω το μέρος των ελλήνων; Ας έβαζαν τις ελληνικές κοπριές οι Αμερικανοί σε ένα παπόρο να τους στείλουν πίσω.
τοτε στην Αμερικη , γαμουσαμε και δερναμε
γκουντ ταϊμς, γκουντ ταϊμς!
tamagothi ναι εννοουσα οτι δεν κανεις σκουπα και την ανακοινωνεις καμια βδομαδα πριν
απλα ειδαν οτι παιζει πολυ προεκλογικα το χαρτι της μεταναστευσης οποτε κανουμε και ετσι "σκουπα" ανακοινωνουμε και στρατοπεδα να δειξουμε και καλα
ρε τα στοιχεια αυτα στο αμερικα μηπως ειναι της πουτσας?
γιατι μας ζαλιζουνε στο χολιγκουντ με μαφιες και τετοια δειξτε και λιγο γκρικ mafia
προφανώς (!) είναι και προεκλογικό το θέμα, αλλά ένα 50% που δεν πρόλαβε μέσα στη βδομάδα να μετακομίσει στην κηφισιά θα το ψιλομπουζουριάσουν.
που φτάσαμε ε, να θεωρούνται προεκλογικό τερτίπι τα κέντρα κράτησης και οι σκούπες.
όχι μόνο το λένε, το λένε και στα ψέματα, πεθαίνω με δαύτους.
ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ - ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΕΡΓΗΣ
Κοινή συμφωνία και προγραμματικές δηλώσεις
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μετά από εξαντλητικές ιδεολογικές διαβουλεύσεις 15 ημερών και παρουσίας της επιτροπής εκλογικού αγώνα του κόμματος των Oικολόγων του Δημοσθένη Βεργή επετεύχθη η ιστορικής πολιτικής σημασίας συνεργασία με την αγωνίστρια σταρ Τζούλια Αλεξανδράτου που συμμετέχει στα ψηφοδέλτια του κόμματος στη Β' περιφέρεια Αθηνών και δέσμευση του προέδρου να αναλάβει το υπουργείο Πολιτισμού.
Συμφωνήσαν σε κοινό πρόγραμμα που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω:
1. Η Τζούλια Αλεξανδράτου αναλαμβάνει την διαγραφή του χρέους της Ελλάδος μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το Στρος Καν
2. Πλήρη ακύρωση των μνημονίακων συμβάσεων
3. Οι ερωτικές συνευρέσεις των ζευγαριών στα ξενοδοχεία θα επιδοτούνται από το ελληνικό δημόσιο
4. Όλα τα φάρμακα που αφορούν την ανδρική στύση θα παραχωρούνται δωρεάν από το υπουργείο υγείας
5. Όχι στον κοινωνικό και σεξουαλικό ρατσισμό (συμμετοχή ειδικών ομάδων στα ψηφοδέλτια)
6. Τα δάση ανήκουν στα δέντρα και στα άγρια ζώα
7. Άδεια παραμονής και εργασίας σε όλους τους μετανάστες
8. Όχι στην συσσίτια και την ελεημοσύνη, καταργούν την υπερηφάνεια και την ιστορία του λαού μας.
9. Να χαρισθεί η ανεκμετάλλευτη γη σε ακτήμονες
10. Αποποινικοποίηση των ναρκωτικών
11. Να χαριστούν όλα τα χρέη των ανέργων από τις τράπεζες την εφορία και το ΙΚΑ
12. Δωρεάν ρεύμα νερό και συγκοινωνίες
13. Δωρεάν παιδεία και υγεία
14. Αξιοκρατία και δουλειά και για όλους τους νέους
15. Δικαίωμα και συμμετοχή στον πολιτισμό όλων των κοινωνικών ομάδων με πρωταγωνιστή το ταλέντο τους και όχι το πολιτικό και σεξουαλικό μέσον
16. Λευτεριά στους αγωνιστές που βρίσκονται στις φυλακές
Οικολόγοι Ελλάδος - Μαυρομιχάλη 116 ΑΘΗΝΑ 114 72
Επικοινωνία τηλ 2103627740 - 6974790046
https://dub114.mail.live.com/Handler...shot_4_128.jpg
https://dub114.mail.live.com/Handler...shot_3_173.jpg
aleister με προβληματιζεις. ή είσαι κύπριος, οπότε όλα τα κλισέ για μια ακόμα φορά, ή είσαι αλβανοανατολικοευρωπαίο και δεν το λες κιολας, οπότε έχεις νιώσει ένα ρατσισμό στη ζωή σου ρε παιδί μου και εξακολουθείς να λες αυτά που λες. προβληματίσου λίγο.
μαύρος είναι
προφανως και δεν μπορεις ή δεν θελεις να αντιληφθεις αυτο που λεω. σκεψου αν θες ομως αυτο: αυτη τη στιγμη ο ευκολος στοχος για την κυβερνηση ειναι η συγκεκριμενη ευπαθης ομαδα. δημιουργει ετσι κεντρα εξοντωσης ωστε να λυσει το προβλημα. στην πορεια ομως , ως προβλημα της κυβερνησης θα θεωρηθουν οσοι αντιστεκονται και προβαλλουν αντικαθεστωτικη δραση. ειναι το λογικο κ επομενο εφοσον αυτοι μετα θα θεωρουνται οτι διαταρρασουν την ταξη κ ηρεμια της αθωας αστικης κοινωνιας. σε αυτη την περιπτωση θα κανουν τι? θα αναβιωσουν μηπως τη μακρονησο?
και επειδη ολα αυτα δεν ειναι πολυ μακρια , http://athens.indymedia.org/front.ph...cle_id=1388922
Ακριβώς. Εχω ξαναπεί οτι για στατιστικούς λόγους, δεν υπάρχει καμία βαση για να στηρίξει κανείς την υπόθεση οτι ενας ξενος είναι πιο πιθανό να εγκληματίσει απο εναν Έλληνα. Αν είχαμε ενα δείγμα που έλεγε οτι το 10% των αλλοδαπών στην ελλάδα διαπράττει το 10% των εγγλημάτων, αυτό θα σήμαινε οτι ενας αλλοδαπός είναι λιγότερο πιθανό να εγγληματίσει απο εναν έλληνα, γιατι το δείγμα των ελλήνων περιλαμβάνει και πλούσιους. Η σωστή σύγγριση είναι ανάμεσα σε έλληνες και ξένους με ιδια είσοδήματα και εχοντάς υπόψη οτι οι μπάτσοι χαλαρά θα τα ρίξουν σε ξένο για οποιοδήποτε αδίκημα δεν έχουν άλλα στοιχεία. Αυτή είναι στοιχειώδης στατιστική και υπάρχουν σολιντ μαθηματικές αποδείξεις για το οτι είναι αδύνατο να υπολογίσεις αν η πιθανότητα να εγκληματίσει ενας ξένος είναι μεγαλύτερη απο την πιθανότητα να εγγληματίσει ένας έλληνας αν δεν λαβεις υπόψη σου το εισόδημα των συλληφθέντων, ως εκ τούτου όποιος διαφωνει είναι καθυστερημένος
ακομα και αν ειναι πρόην συντάκτης του metal disorder.