μιας και είναι στη μόδα το κούρεμα τα τελευταία χρόνια, κόβουμε από όπου μπορούμε :P
Printable View
μιας και είναι στη μόδα το κούρεμα τα τελευταία χρόνια, κόβουμε από όπου μπορούμε :P
http://imageshack.com/a/img546/8003/r8kr.jpg
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ!!!~~11!
Spoiler
Bump ρε χιπστεροβετζετέριανς.
Εϊναι δυνατόν να μην φιγουράρει πρώτο πρώτο αυτό το τόπικ μέρες που είναι?
Που είναι οι σούβλες και τα κοκορέτσια, που είναι τα κλαρίνα και τα τσίπουρα. Εμείς ψήσαμε στο φούρνο φέτο και τη βγάλαμε εντός σχεδίου πόλεως, αλλά το τραπέζι δεν υστέρησε καθόλου.
Ο λόγος που αναζήτησα το τόπικ είναι για να δηλώσω ότι αυτή τη στιγμή έχω μια βίαιη ανταλλαγή ζωικών υγρών με μια διμοιρία τζιγγεροσαρμάδων και δε με νοιάζει αν πάθω έμφραγμα πριν δύσει ο ήλιος.:headbang::headbang::headbang:
Δε γράφει κανείς γιατί είμαστε όλοι σοκαρισμένοι από το τέλος του πάσχα όπως το ξέραμε:
Spoiler
εγω γενικά με το πασχα δεν το χω καλα. δεν τιμω τιποτα απο τα εδεσματα εκτος απο τα τσουρεκια. σημερα ομως τρωω εναν καταπληκτικό αρακά απ τα χεράκια μου με μια δόση ούζου μέσα. κολαση.
Πρόσφατα:
Τρώω για μεσημεριανό ένα πιάτο φασολάδα και ένα πιάτο χόρτα (φέτα, ψωμί παραλείπονται ως ευκόλως εννοούμενα). Τα χόρτα όμως ήταν απ' το ψυγεία κι, επειδή ήπια και το ζουμί τους στο τέλος (ζωμός για μύστες), ένιωσα ένα τσίμπημα στο λαιμό. Στα καπάκια ζεσταίνω μια κούπα μεγάλη γάλα και χώνω μια κουταλιά μέλι ανακατεύοντας. Τέλος, άλειψα σε μια φέτα χωριάτικο ψωμί πραλίνα φουντουκιού. [/μπηστ μόντ]
Πρώτη φορά που αξιώθηκα μόνος μου, σχόλια θετικά, εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος αλλά νομίζω μετά από ακόμα 1-2 φορές θα είμαι και με το παραπάνω.
http://i133.photobucket.com/albums/q...ps8ea65c88.jpg
Κλασσικότατη κατσαρόλα η πάνω δεξιά! Την έχουμε, εννοείται!
Εύγε για την προσπάθεια. Ίσως έχει λίγο περισσότερο νεράκι απ' όσο θα 'πρεπε, αλλά φαίνεται μια χαρούλα Χόρχε!
Η αλήθεια είναι πως μου ξέφυγε λιγάκι και δε το ρούφηξε όλο στο τέλος αλλά για πρώτη φορά μια χαρά.
Δε βλέπω κρέας πουθενά! Μόνο λαχανικά έβαλες?
Αν και δεν ξέρω και πολλά από μαγειρική είχα τύχει σε φοιτητική γιορτή παέγιας στην Ισπανία και επειδή είναι σαν εθνικό φαγητό ο καθένας μου έλεγε και από ένα μυστικό στα συστατικά ή στο τρόπο μαγειρέματος..
Ο σκοπός λοιπόν είναι να βρεις και εσύ το δικό σου!!
Το τι είναι πραγματικά η παέγια σηκώνει μεγάλη συζήτηση. Για τους Ισπανούς παέγια είναι ένα συγκεκριμένος είδος με ρύζι και κρεατικά σε μια περιοχή της κοινότητας - νομός - της Βαλένθια. Στις υπόλοιπες περιοχές, ακόμα και σε αυτές της υπόλοιπης Βαλένθια, το συγκεκριμενο φαγητό το ονομάζουν απλά ρύζι με....
Το συγκεκριμένο λοιπόν είναι ρύζι με θαλασσινά, το τι θαλασσινά και λαχανικά και και και θα βάλει ο καθένας είναι στο χέρι και το γούστο του καθενός όπως πάνω κάτω και στην πίτσα για τους Ιταλούς.
Αρτ, βάλε μέσα γαρίδες, καραβίδες, κοτόπουλο και λαχανικά. Και όστρακα άμα θες. Έτσι την είχα φάει στο Nou Candachu στην Βαρκελώνη κι ακόμα την θυμάμαι... γεύμα για 2 άτομα είχα κάνει.
Κρέας με θαλασσινά εγώ δε μπλέκω :)
Η συγκεκριμένη είχε λαχανικά, γαρίδες, και καλαμαράκια. Τις επόμενες φορές μπορεί να έχω και τόνο, μύδια και γενικά θαλασσινά μόνο.
Όπως το βλέπω το τηγάνι σου, θέλω να μου φτιάξεις τα κόλυβα να ξες!
Με θαλασσινά τα θες ή με κρέας;