ίνουιτ μποσανόβα.
Printable View
ρε θα κανουμε κανα τόπικ ετσι καλο με psychedelic trance να πουμε εκει καμια σοβαρή κουβέντα, ετσι να μου κανετε και καμια προταση καλή?
Η θα μιλαμε παλι για μανογουορ?
Ή εστω ενα τόπικ για αμπιεντ.
Scott Tuma & Mike Weis - Taradiddle
http://img151.imageshack.us/img151/6292/folders.jpg
Οπωσδήποτε να χαμοφορτωθεί και να ακουστεί από γνωστούς dron-αδες
ambient-άδες, έχω πάθει μια μικρή μουνοπλακίτσα!
Φοβερό φολκ - drone - psyche - ambient!
Τσεκάρετε γκουγκολ, επενδύστε!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 00Ι00 ΓΙΑ ΤΟΥΣ MINISTRY...
META TO ΤΗΕ DARK SIDE OF THE SPOON(ΔΙΣΚΑΡΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΓΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΙΣΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΛΛΗ MΠΑΝΤΑ.
τι σφον ρε ανθρωποφαγε γαμω τα σερρας σου...και γραφε με πεζα...στουκας
ΦΡΟΝΙΜΑΑΑΑΑΑ
ριξε κανα αλμπουμιδιο (ανευ λινκ-απαγορευετες) και φαε το σαντουιτς σου
λοιπον 8α προτεινω κατι καλο...
Alamaailman Vasarat-Huuro Kolkko(2009)
ετσι για το καλως ηρθα...
αυτο ακομα να το ακουσω...εμπλεξα παλι με το americanoise
α! μπράβο. Να ακούσεις επίσης και το "Νot for Nobody" του 2008 που είναι πάρα πολύ ωραίο. Να κάνουμε κάνα θρεντ να τα μαζέψουμε όλα αυτά τα Digitalis, Root Strata, Students of Decay etc μιας και που έχουν μαζευτεί μερικοί που νιώθουν. πσ ρε μηδέν μηδέν όλους τους φίλους σου θα φέρνεις τώρα, και θα γράφουν και σαν εσένα? πες τους να γράφουν και δύο λόγια πέρα από τον τίτλο, το copy paste στο γκουγκλ είναι βαρετό.
τστστσ τα καπηλεύτηκες δηλαδή εσύ όλα γύρω από το ντρόουν και τις ψυχεδέλειες και το παραξενο-φολκ δηλαδή? Άσε και τίποτα!! Εγώ μπορεί να κάνω κάνα καινούργιο θρεντ έτσι για να στη σπάσω ;p
ασε αρρωστεια...και το αβαταρ μου κλεμμενο απο ενα αναλογο τοπικ του χιπινιον ειναι
βρε ανοιξε οτι θες...ο ΠΑΟΚ να κερδαει...
χαχαχα χιπίνιον ρε!! :dfinger: πω και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που τα ξέρει μερικά. Πόσες ντρονιές και κατεστραμμένες κασέτες είχα βρει από κει πέρα που βέβαια το 70% ήταν μούφα αλλά και πολύ ωραία πράγματα. Στο μεταξύ το αντίστοιχο οφίσιαλ download θρεντ που είχαν εκεί το έσβησαν κάποια στιγμή. Πίκρα.
ψαχνοντας για Sun Araw...
http://forums.hipinion.com/viewtopic...r=asc&start=75
ναι εχει πολυ καψιμο αλλα και αδαμαντες