to xete kourasei oso de paei oi antismokers e
Printable View
to xete kourasei oso de paei oi antismokers e
kai pianei olo afto les? eimai yperevaisthitos mallon alla akomi den exw synantisei kapnisti pou na mi mou myrizei ESTW stin anapnoi asxima.Quote:
Originally Posted by Milton
den to lew gia prosvola pros tous kapnistes afto e.
oups! sorry :?Quote:
νιώθω ολίγον τι αυνάνας τώρα. με έβαλες να κάνω λίστα. :roll:
ούτε απο την τσέπη σας να αγοράζαμε τσιγάραQuote:
Originally Posted by Bullet
απλά μάλλον η πλειοψηφία των καπνιστών ίσως να μην δίνει σημασία. δεν ξέρω. εμένα δεν μαρέσει να μυρίζω τσιγαρίλα. και απλά όπως είπα, προσέχω.Quote:
Originally Posted by necropethamenos
νο νιντ φορ σορυ :)
Necro den exeis adiko alla opws eipa k prin uparxoun polla eidh kapnistwn.
O kollhtos mou exei polu suxna th mpalkonoporta anoixth giati kapnizei mes sto dwmatio k de brwmaei. Se allh periptwsh phga na kanw kati ston upologisth filhs k apo kleisoura+kapnisma eixe mazepsei pouri mexri k sto surtaraki tou CD! Exw dei polu skonh se tower, alla lasph nikotinhs prwth (k teleutaia, ws twra) fora eida!
επιτέλους έχω και νετ
νυστάζω όμως :ddrowsy:
και επιτέλους κάποιος να τους πει, ότι όταν έξω έχει 32 βαθμούς δεν είναι καλό να βάζουνε το ερκοντίσιον στο αυτοκίνητο στους 16...
οντόνιαν σόρρυ, ήμουνα έξω
μουσώνας
πσσσσσ τι ειπε ο σολουσιον ρε μαλακα.
Λασπη νικοτινης πςςςςςςς :dfinger:
kalimera :dsleep:
morning
Ψοφάω στη δουλειά σήμερα :D
Καλημέρα.
Παρασκευή :dcontent:
καλημερες.
γαμω την ανοιξη και τα αλλεργιογονα του κοσμου ολου
:|
Μετά από μία εβδομάδα απουσίας επέστρεψα στο γραφείο.
Δεν έχω δουλειά και βαριέμαι. :|
Couch
'Ο κόσμος είναι μικρότερος απ' ότι νομίζεις'. Αυτό είναι το μότο της ιστοσελίδας/κοινότητας, CouchSurfing.com. Είναι απλό και συναρπαστικό. Αφού γραφτείς στο site και παραθέσεις κάποια στοιχεία του χαρακτήρα σου, των στόχων σου, μια φωτογραφία σου αν θέλεις κλπ, διαθέτεις (συμβολικά) τον καναπέ του σπιτιού σου για να κοιμηθούν άλλοι couchsurfers (που φυσικά εσύ εγκρίνεις). Στη συνέχεια αρχίζεις το ψάξιμο.
Surfing
Παίρνεις τη σανίδα σου και σερφάρεις. Αναζητάς ανάμεσα σε 56.000 εγγεγραμμένους χρήστες, σε 185 χώρες και 11.000 πόλεις, τον καναπέ που σου κάνει, τον καναπέ που θα σε φιλοξενήσει. Από τον Άγιο Μαυρίκιο μέχρι τη Μογγολία και από τη Σρι Λάνκα μέχρι τις Μπαχάμες. Θα κοιμηθείς στον καναπέ, σε κρεβατοκάμαρα, ή και σε αντίσκηνο στην αυλή του σπιτιού.
nice
episis thanato stous ergates apenanti me ta tripania .
Μια μέρα θέλω να ξυπνήσω και γιά κάθε γόπα που σβήνω να πεθαίνει ένας αντικαπνιστής.