κάποιοι έχουν καλύτερα πράγματα να κάνουν τέτοια ώρα από το να υποδέχονται ποδοσφαιριστές
Printable View
κάποιοι έχουν καλύτερα πράγματα να κάνουν τέτοια ώρα από το να υποδέχονται ποδοσφαιριστές
Νταβόρ Σούκερ.
Τι ΚΑΒΛΑ.....
«Φτιαγμένος» για μεγάλη μπάλα είναι ο Bίκτορ Σάντσεθ, που αποδείχθηκε «ταύρος» στις ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 2 (+1) χρόνια. Kατόπιν, ζήτησε από μόνος του να μεταβεί στην Παιανία, για να προπονηθεί (!) με τον Γκέραρντ Tσάλινγκερ, παρά το γεγονός ότι είχε πλέον νυχτώσει και οι υπόλοιποι «πράσινοι» είχαν ολοκληρώσει το πρόγραμμά τους...
Eύλογα μπορεί να συμπεράνει κανείς πόσο πολύ «ζεστός» έχει έρθει ο Bίκτορ, ο οποίος απέρριψε προτάσεις από τη Mαγιόρκα και τη γερμανική Γκλάντμπαχ στην προοπτική του Παναθηναϊκού.
ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ με το τριφυλλι.
νομίζω είχε και σπρέυ μαζί του για να ζωγραφίσει τπτ στους τοίχους απέναντι από το Ψυχιατρείο στην Αλεξάνδρας
ον τόπικ:
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΟΟΥΛ
ΨΟΦΑ
ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ © κτλ
α και βίο ανθόσπαρτο ΠΑΠΑΡΑ
efyge telika?gia dwse info
h ypo8esh ampramobits parakourase
τυπικά όχι ακόμα
αλλά είναι θέμα ημερών να συμφωνήσουν οι δυο σύλλογοι (ο ίδιος έχει συμφωνήσει εδώ και μήνες)
και γενικά, κούραση. Θέλω να μείνω αλλά συναντιέμαι με το Ρώσο και την Πορτουγκαλέζικη ορντινάντσα του, αλλά μετά λέω ότι με παγίδευσαν, και μετά λέω ότι αγαπάω το κλαμπ γιατί από εκεί ξεκίνησα αλλά μετά θέλω καινούριες προκλήσεις αλλά υπογράφω καινούριο συμβόλαιο (μόνο ο Henry + o Campbell να παίρνουν παραπάνω) αλλά ξανακάνω δηλώσεις ότι θέλω να φύγω από την Άρσεναλ, μετά ότι θέλω να φύγω από το Λονδίνο, μετά ότι θέλω να μείνω και ότι αγαπάω τον Βενγκέρ και τα πάντα στην ομάδα που φτάνει τελικό ΤσΛ με το Φλαμινί αριστερά (του οποίου τη θέση στον τελικό την τρώω) και μετά δεν πατάω στην προετοιμασία και το παίζω και άρρωστος
και όλα αυτά στην ομάδα που όχι απλά του έμαθε μπάλα, που όχι απλά του έδωσε τα φράγκα της ζωής του, στην ομάδα που θα του έδινε το περιβραχιόνιο αντί του Ανρή, αλλά στην ομάδα που έδιωξε Sylvinho + vBronckhorst για να μην έχει κανέναν σοβαρό ανταγωνιστή στην ίδια θέση.
ε τομπούλο
εύχομαι μέχρι το πρώτο ματς να γνωρίσεις το γύψο και τις πατερίτσες
“Arsenal hung me out to dry, using me as a scapegoat to get back at Chelski.”
“The board ‘rewarded’ me with an insult and threw years of loyalty back in my face”.
“I’ll reveal the shattering truth about who fed me to the sharks. It changed my view forever on the club I regarded as family.”
Απτη μια εχεις δικιο. Απτην αλλη σιγα τον παικτη. Αλλος ενας υπερεκτιμημενος.
Χοχοχο ο Τσιαρτας στον ΠΑΟΚ. Τυχεροι!!!
o gayros mwlis anakoinwse pws aposyrei to endiaferon gia ze
"09/08/2006 17:46
Αναφορικά με το θέμα της ενδεχόμενης μεταγραφής του Ζε Ρομπέρτο η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας ότι από την πλευρά της έχει καταθέσει μια συγκεκριμένη και ιδιαίτερα καλή οικονομικά πρόταση στον παίκτη. Εκείνος ωστόσο δεν έχει απαντήσει ακόμα επειδή εξετάζει προσφορές και από άλλους συλλόγους. Ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να συμμετάσχει σε αυτή τη διαδικασία και αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή."
Μακάρι να ισχύει, αλλά φοβάμαι μην τυχόν είναι κίνηση τακτικής για να τον πιέσουν να απαντήσει.
λολ
etc, siga in partakalame ton kathe ampalo na paiksei stin omadara mas
partakalada xwris ambrakiko