δεν ηταν εκει ο αμνηζιακ
Printable View
δεν ηταν εκει ο αμνηζιακ
ρε παιδια λιγο κρασι, που εχει?
Λοιπόν, δεν είναι δικό μου το όνειρο, αλλά πραγματικά με έκανε να σκεφτώ ΠΟΛΥ αν θα ξαναφάω ποτέ μου για βράδυ...
Spoiler
Πρωτα κοψε τα FPS και το GTA και μετα βλεπουμε για το φαγητο
re Fix, 0/2 re gamwto? Poia fps kai poio GTA!! Rpgs, LoL kai deadliest warrior \m/
τι σημαινει οταν βλεπεις σκατα?
σκατα
^αηδίες.
εδώ είναι το έγκυρο σάιτ,γελάω κάνα πεντάλεπτο με τα σχόλια.
αν σημαινει λεφτα τοτε ειδα το ονειρο του γκαρμ!
ειχα παει αντιπαρο μεσω αεροπλανου απο σουηδια με 4 ευρο αλλα η αντιπαρος ηταν στην ισλανδια και εκανε λαθος το πουλμαν που μας πηγαινε ισλανδια οδικως απο την ποσειδωνος και σκασαμε φουκοσιμα και κατεβηκα να κατουρησω αλλα φοβομουν μη με επηρεάσει η ραδιενεργεια . Νταξει ειχε μπολικο πρασινο η φουκοσιμα αλλα πολυ κτιριο ρε γαμωτο σαν την αθηνα ηταν... δεν εχει εκει φουκουσιστας?
... οτι ειχα μαλλια. Οταν το καταλαβα απλα ειπα "δε γαμιεται" και δεν ξυρισα το κεφαλι, λολ
τις ιδιες μαλακιες παλι
eida oti hmoun me tous goneis mou se ena palio spiti kai leei hthelan na mazepsoun 78 fidia. Vgike mia gria kai mas ediwxe. Meta thymamai oti eida sto balkoni mou ena koritsaki na kathetai kai sta podia ths na exei xwmata . Epishs to xwrafi dipla eixe parei fwtia. Auta.
Τώρα κοιμόμουν κι έβλεπα ότι έξω από το σπιρτόκουτο ήταν αλάνα φάση και είχε η ρωμαϊκή αυτοκρατορία εκδήλωση, μάλιστα πέρασε δίπλα μου ο ιούλιος καίσαρας και μου χαμογέλασε, και γύρω γύρω είχε όλο καντίνες με κρεατικά αλλά δεν πείραζε γιατί είχε και πολλές πολλές τηγανιτές πατάτες, μάλιστα πήρα το μεγάλο μέγεθος με δυόμιση ευρώ και ενώ η μπύρα είχε πέντε ευρώ κανονικά, αν έπαιρνες και πατάτες μαζί έδινες μόνο έξι, γλίτωνες ενάμιση ευρώ, πολύ καλό ντιλ. Είχα αρχίσει να ψάχνω το κέτσαπ γιατί ενώ άλλοι είχαν ένα βουναλάκι από δαύτο στις πατάτες τους εγώ δεν το έβρισκα πουθενά, όταν άκουσα τον τραγουδιστή ενός συγκροτήματος από αυτά που έπαιζαν λάιβ στη ρωμαϊκή εκδήλωση να λέει από το μικρόφωνο "Τιμή στο Σπιρτόκουτο". Ξύπνησα και θέλω πατάτες.