god shave the queen
Printable View
god shave the queen
Ti lene sto telos tis proseyxhs tous oi plhroforikarioi?
"admin"
Γινόταν που λέτε λοιπόν πόλεμος μεταξύ βόρειων και νότιων Ποντίων και η μεγάλη και κρίσιμη μάχη που είχε μαζευτεί όλος ο καλός ο κόσμος ήταν αμφίρροπη. Αίμα και σφαγή και πανικός και χαμός αλλά ισόποσες απώλειες και από τις δύο πλευρές. Βλέποντας λοιπόν ότι δε γίνεται τπτ οι δύο στρατοί αναβάλλουν το τελικό ραντεβου τους για αύριο κ πηγαίνουν στα στρατόπεδα τους να ξεκουραστουν λίγο να ναι φρέσκοι.
Στο στρατόπεδο των βορείων, έρχεται αναστατωμένος ένας αξιωματικός στον στρατηγό. "Τι έγινε παιδί μου??" -"Στρατηγέ μου, μας τελειώνουν τα πυρομαχικά. Φοβάμαι ότι θα μας τελειώσουν στη μέση της επόμενης μάχης. Τι να κάνουμε???" - "Μην ανησυχείς, το έχω προβλέψει αυτό. Λοιπόν θα πάμε κανονικά στη μάχη να γουστάρουμε, και όταν τελειώσουν τα πυρομαχικά θα ρίξουμε κάτω τα όπλα και θα τους αρχίσουμε στα "ΠΙΟΥ, ΠΙΟΥ, ΠΙΟΥ, ΠΙΟΥ, ΠΙΟΥ, ΠΙΟΥ, ΠΙΟΥ!!!!!". Ζητωκραυγές στο στρατόπεδο, όλοι ενθουσιασμένοι με το φοβερό σχέδιο του στρατηγού.
Αρχίζει ξανα αύριο η μάχη με το πουρνό πουρνό, αίματα χαμός θάνατος κτλ μεχρι που τελειώνουν τα πυρομαχικά των βορείων. Πετάνε λοιπόν τα όπλα κάτω σύμφωνα με το σχέδιο και αρχίζουνε: "ΠΙΟΥ, ΠΙΟΥ, ΠΙΟΥ, ΠΙΟΥ, ΠΙΟΥ, ΠΙΟΥ, ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ, ΠΙΟΥ!!!!!". Οι νότιοι τα βλέπουν όλα κανονικά και παθαίνουν πανωλεθρία. Φωτιά ξερνάνε τα δάχτυλα των βορείων και αυτοί ανατινάζονται, σκοτώνονται, πιανουν φωτιά, πηδάνε πέρα δώθε και υποχωρούν με την ουρά στα σκέλια και σύστημα πόδια στους ώμους.
Πανικός επικρατεί στο στρατόπεδο των επιζήσαντων νοτίων. Πως την πάθαμε έτσι, δε το προβλεψαμε αυτό, κτλ. Σε κάποια φάση έρχεται ένας γεράκος και λέει στο στρατηγό: "Στρατηγέ μου, βρήκα τρόπο να αντιμετωπίσω το υπερόπλο των βορείων. Αφήστε με να επιτεθώ στο στρατοπεδό τους κ παρακολουθήστε με". Τι να κάνει και ο στρατηγός, "πήγαινε στρατιώτη, με την ευχή του Θεού".
Ξεκινάει ο γεράκος, βήμα βήμα προχωράει 1 μετρο ανα λεπτο. Τον βλέπουν οι βόρειοι από μακρια, αρχίζουνε τα ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ. Τπτ ο γεράκος, προχωράει ακάθεκτος. Παθαίνουν πλάκα οι βόρειοι, wtf, γιατι δε πέφτει αυτός. Ξαναρχίζουνε ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ με μανία, ο γεράκος προχωράει χωρίς να καταλαβαίνει τπτ. Πανικός απ την πλευρά των βορείων τώρα! Ο στρατηγός πιανει έναν ιχνηλάτη: "Πλησιάσε commandos style σ αυτό το κάθαρμα και μάθε γιατί αντιστέκεται στα πυρά μας!!"
Πλησιάζει ο ιχνηλάτης κοντά στον γεράκο και τον ακούει να μουρμουρίζει:
.....
τανκ... τανκ.... τανκ.... τανκ.... τανκ... τανκ .... τανκ.... τανκ....
:P
Κατοχή και γερμανοί κυνηγούν 4 αντιστασιακούς, ο ένας Πόντιος. Κρύβονται σε μια αποθήκη, ο ένας σε ένα μεγάλο πανέρι, ο άλλος σε ένα πιθάρι, ο τρίτος σε μια ντουλάπα και ο Πόντιος σε ένα σακκί. Μπαίνουν μέσα οι Γερμανοί και ψάχνουν.
Φτάνουν στο πανέρι και ακούνε από μέσα Σκουίκ, σκουίκ!
-Α, ποντίκι έχει μέσα, άστο.
Πάνε στο πιθάρι. Νιάου νιάου ακούνε από μέσα
-Α, γάτα έχει μέσα, πάμε στο ντουλάπι
-Γαβ, γουβ!
-Ε, σκύλος και εδώ! για πάμε στο σακκί
και ακούγεται από το σακκί όπου ήταν ο Πόντιος:
-ΠΑΤΑΤΕΣ!
ελεος.οχι αλλο
pondiac? :DQuote:
Originally Posted by attila
Apo edw kai meta to diabasma tou anekdotou sunexistike se katastash as8matos apo ta gelia.Quote:
Originally Posted by phthoggon
Εγώ το ξέρω με τον πόντιο να κάνει τον σκύλο και επειδή τρώει παραπάνω από μια κλωτσιές λέει "Γαβ ρε μαλάκα, γαβ!!!"Quote:
Originally Posted by Candiru
Ο Moonspellheim γάμησε! :rofl:
Πανούσης σε κάποιο βιβλίο του:
"Κυπριακή παροιμιά δικής μου κατασκευής:
Το αιδοίον έχει μπέσα μόνο όσον είσαι μέσα"
προδοσια
έχω την εντύπωση ότι το ξανάβαλα, όμως δεν το βρήκα σε σέρτς:
Quote:
Η δασκάλα βάζει στο σχολείο έκθεση με τίτλο "Μάνα είναι μόνο μία"
και να τι γράφει ο Τοτός:
"μια μέρα που γύρισα νωρίτερα στο σχολείο, άκουσα αναστεναγμούς στην κρεβατοκάμαρα και είδα να πηδάει κάποιος την μάνα μου. Μόλις με είδαν σταμάτησαν τρομαγμένοι και άρχισαν να ντύνονται βιαστικά. η μάνα μου μου λέει: τι κάθεσαι και κοιτάς, πάνε φέρε δυο μπύρες από το ψυγείο.
Πάω εγώ, ανοίγω το ψυγείο και έχει μόνο μια μπύρα,οπότε της φωνάζω: "Μάνα, είναι μόνο μία"
αλλα σύ απτόητος....
Ο γιος πλησιάζει τον πατέρα.
-Μπαμπά, δώσε μου λεφτά.
-Όχι
-Έλα ρε γέρο πέφτε τα φράγκα τώρα να πούμε.
-Δεν σου δίνω ρε.
-Ρε δώσε το χρήμα γαμώ
-Φύγε ρε.
Τσατίζεται ο μικρός και φεύγει απ' το σπίτι. Η ώρα περνάει και κανένα ίχνος απ' το παιδί. Οι γονείς ανησυχούν, είναι και 15 χρονώ. Περνάει όλη η νύχτα και οι γονείς δεν έχουν κλείσει μάτι. Τα χαράματα, επιστρέφει ο γιος αγκαλιά με έξη γριές. Τρεις αριστερά και άλλες τρεις δεξιά.
Τον κοιτούν οι γονείς του και ρωτάνε:
-Παιδί μου, τί έγινε;
-Εξαγριώθηκα.
οχι.
ποτε όμως ε