Κουράγιο ιφι!
Εγώ διαβάζω το πρώτο βιβλίο της σειρας Το τραγούδι της φωτιάς και του πάγου, με τίτλο Παιχνίδι του στέμματος, και είναι πολύ ωραίο! Βλέπω κάστρα και ιππότες στον ύπνο μου ^_^
Printable View
Κουράγιο ιφι!
Εγώ διαβάζω το πρώτο βιβλίο της σειρας Το τραγούδι της φωτιάς και του πάγου, με τίτλο Παιχνίδι του στέμματος, και είναι πολύ ωραίο! Βλέπω κάστρα και ιππότες στον ύπνο μου ^_^
o lukos tis stepas.
aperigrapto e.
ναι γαματο ειναι.
το ΓΚΟΥΝΤΜΠΑΗ ΜΙΣΤΕΡ ΣΟΣΙΑΛΙΖΜ του Νέγκρι.
John Maynard Keynes; Η γενική θεωρία της απασχόλησης, του τόκου και του χρήματος.
Icelandic Saga Database
http://www.sagadb.org/
μαρω δουκα
μαρεσουν οι γυναικειοι προβληματισμοι και ο γυναικειος πονος.
Άσε, άσε.. έχω πολυυυυυυυυυυ δρόμο ακόμα! Μπήκα στο δεύτερο τώρα.
Διαβάζω εντωμεταξύ πως ετοιμάζεται σειρά από το ΗΒΟ, με αρκετά καλό καστ (elrond από lord of the rings πχ). Έχουν υπογράψει για δέκα επεισόδια για το πρώτο βιβλίο προς το παρόν. Για να δουμ.
Agent Smith ρε πρωτα απο ολα (για να μην πουμε και V ο Βεντετας), ποιος Ελροντ... :P
On topic, διαβασα τα πρωτα δυο βιβλια της σειρας Star Wars: Darth Bane και εχω καει, ειναι επικα. Πρεπει να παρω και το τριτο και μεγαλυτερο.
E τον ανέφερα ως elrond γιατί είναι στο ίδιο κλίμα.
όχι. δεν είναι.
Αχαχαχαχα.. Ισα ρε φανμπόι εσύ. Είναι σίγουρα πιο εντός κλίματος απο τον agent smith.
Θέλω κι εγώ να το διαβάσω τούτο.
Ωστόσο συνεχίζω το Atlas Shrugged της Ayn Rand. Τον ατελείωτο έχει, είμαι ακόμα σελίδα 210 από ~950, και έχου ήδη περάσει ιστορίες για τρία μυθιστορήματα. Να δω που θα το πάει.