αγαπας...
το ΗΞΕΡΑ οτι εισαι ανθρωπος
αουρλαιφροξ
Printable View
αγαπας...
το ΗΞΕΡΑ οτι εισαι ανθρωπος
αουρλαιφροξ
godflesh eishthriaki. axti edw kai dekaetia.
ps.Krinontas apo Broadrick 2006 sto An to synaylidi 8a gamhsei.
τελικά δεν είναι κάτι μόνιμο η πίεση του αίματος που παρατηρήθηκε από τον γιατρό και οι εξετάσεις είναι οκ αν εξαιρέσεις σοβαρή έλλειψη βιταμίνης D
είπαμε σκοτάδι ο βορράς αλλά όχι κι έτσι
απ τον οκτωβρη εχω δει ηλιο 10 μερες. τις 4 ημουν στην Αθήνα. μου πε να διπλασιασω την δοση των χαπιων με βιταμίνες που παίρνω και να κάτσω περισσότερο στον ηλιο το καλοκαιρι..
Εδω παντως φιλε εχει τοσο καλο καιρο που ουτε αυτοι το πιστεουν. Ηλιος σχεδον καθημερινα, για αρκετη ωρα. Πλεον ακομα και βραδυ γενικα βγαινεις χωρις μπουφαν, με μια μακρυμανικη κ ενα πουλοβερ ξερω γω
χωρίς μπουφαν. χαχαχαχαχα. δεν υπάρχει ποτέ εδώ αυτό. παίζει να χω βγει 2 μερες χωρίς μπουφάν ...στα 5 χρόνια. και την 1 να το μετάνιωσα κιολας.
vidna p eisai ollandia;
Τι φάση; 2 φορές που έχω πάει Νορβηγία - οκ το ένα είναι καλοκαίρι και ίσως να μην πιάνεται, αλλά για 25 μέρες έκανα ντους και περπατούσα μόνο με την πετσέτα από κάτω για να πάω στο δωμάτιο να ντυθώ, που ηταν καμια κατοστή μέτρα και βράδυ - αλλά τον Μάιο ας πούμε, κυκλοφορούσαμε μια βδομάδα με κοντομάνικο και οι Νορβηγίδες έκαναν ηλιοθεραπεία στα γρασίδια.
εγώ δεν έχω ζήσει τέτοιες φάσεις εδω. μπορεί να σαι θερμοαιμος και γω ακομα καλομαθημενος. αλλά αμα φυσάει...που φυσάει 8 μήνες τον χρόνο εκτός του χειμωνα, ή άμα βρεθείς σε καμιά σκιά, περάσει κανα συννεφο και πέσει ο ήλιος μπουφάν χρειάζεται. ή άμα βρέχει...γενικά όμως η φάση είναι μπουφάν και απο κάτω το αντιστοιχο ρουχο για την σεζον. κοντομάνικο καλοκαιρι. φουτερ ανοιξη/φθινωπορο το ίδιο είναι άλλωστε ο καιρός πανω κατω και απο κει και περα στρώματα ρούχων.
scream for me bulgaria και δεν ειμαι καλα
wat
Είσαι στα μέρη μας; :P
οχι 16 ιουνη θα ειμαι λιιιγο πιο βορεια!!!!! χαχαχαχα