Για την ευκολία μωρέ και όταν σε κουράζουν ή στο σπίτι ή δουλειά φάση, φοράς γυαλάκι.
Printable View
Για την ευκολία μωρέ και όταν σε κουράζουν ή στο σπίτι ή δουλειά φάση, φοράς γυαλάκι.
Απλώς έχω μικρά μάτια και δυσκολευόμουν να τους βάλψ. Άσε που τώρα έχει ανεβεί πολύ και ο αστιγματισμός στο αριστερό και ο γιατρός είπε ότι αν βάλψ φακούς οπωσδήποτε στο αριστερό να τον συμπεριλάβω και μάλλον ανεβαίνει αρκετά η τιμή. :(
[εβραίος μόουντ]από εκεί που τα παίρνετε τα γυαλιά πως να μην σπάνε στη μέση?[/εβραίος μόουντ]
επίσης wtf δεν είχες αλλάξει πρόσφατα σε καλύτερη εταιρία;
Agrafan ston poytso soy. Funemployment einai h KALYTERH fash!
ΕΦ ΕΦ ΕΣ. Μέσα Απριλή με πιάνει συνάχι, φλέματα, βήχας και κρατάει 1.5-2 βδομάδες. Χτες ξυπνάω σαν ερείπιο με τρελό πονοκέφαλο, τρώω μέγιστο κρύο στο λεωφορείο που έμπαζε από παντού(ΚΤΕΛ, οπότε φαντάζεστε αέρας στην εθνική) και το βράδυ καταλήγω με πυρετό και κόψιμο. FML και δεν ξέρω τι να κάνω. Τσαγάκι/Χαμομήλι, χτυπημένη κοακόλα, ψωμί με κασέρι και γιαούρτι. Ρίγος, ιδρώτας μετά τα παναντόλ, κάθε 10λεπτο στη χέστρα για να βγάλω καφετί νερό.
η χτυπημενη χοντροκολα που βοηθαει???
:D
Ήταν το προηγούμενο ζευγάρι που είχα, το οποίο είχε ένα ράγισμα στη μέση και για αυτό μου είχαν πει μάλιστα ότι δεν θα το έφτιαχναν που είχε στραβώσει λίγο. Ε, το φόρεσα τώρα δυο μέρες και τελικά παρουσίασε αστοχία από κόπωση, μεγάλο μέτρο τάσεων σε μικρή συχνότητα. :P
και καμια φρυγανια elite
Ακατέβατος πυρετός 38.5-39 όλη μέρα.
Περαστικα μιστερ ροζγουελ!
μερσί μεσιέ