νταξει δεν βρωμάω. δεν καπνίζω τόσο πολύ βασικά. και κάποια στιγμή θα το κόψω.Quote:
Originally Posted by necropethamenos
Printable View
νταξει δεν βρωμάω. δεν καπνίζω τόσο πολύ βασικά. και κάποια στιγμή θα το κόψω.Quote:
Originally Posted by necropethamenos
NOMIZEIS oti den vrwmas.Stous mh kapnistes vrwmas standeQuote:
Originally Posted by Milton
kala.vrwmaw.apla oloi ntrepontai na mou to poun.
den 3erw pws ginetai alla , oloi oi kapnistes den murizoun to idio,k as kapnizoun to idio
εγώ προσωπικά, αυτά τα στερεοτυπικά του στύλ, ο καπνιστής βρωμάει, από πάνω ως κάτω, μέσα έξω (και ποτέ δεν το καταλαβαίνει), έχει κίτρινα νύχια/δάχτυλα, είναι ένα γουρούνι που κυλιέται στην πίσα και την νικοτίνη, βήχει κάθε 5 δεύτερα, δεν μπορεί να τρέξει 1 μέτρο, και στο τέλος πάντα πεθαίνει...δεν τα καταλαβαίνω..ίσως λόγω μειωμένης νοημοσύνης που φυσικά οδηγεί και στο κάπνισμα.
ma, ola ta parapanw pou eipes isxyoun...ektos tou : 'και στο τέλος πάντα πεθαίνει ' pou einai paratravhgmeno.Kapnize gia 20 xronia kai 8a sou pw an 8a kitrinisoun OLA ta leuka (kai mh)pou yparxoun panw sou. Sto 8ema myrwdias, E VRWMAEI TO TSIGARO PWS NA TO KANOUME? Den exei kamia wrea myrwdia, dexteite to.Quote:
ε τότε είμαι εξαίρεση. δεν έχω πρόβλημα να δεχτώ οτι βρωμάει το τσιγάρο. ούτε λέω οτι είναι μια χαρά συνήθεια. δεχτείτε οτι υπάρχουν σοβαρές εξαιρέσεις. εγώ και τον διάδρομο του γυμναστηρίου λυώνω, και καθόλου δεν βήχω, και όσο απίστευτο κ αδύνατο να ακούγεται, δεν βρωμάω. με 10 χρόνια κάπνισμα σχεδόν.Quote:
Originally Posted by Meyaleleth
Quote:
8a er8w na se mirisw.... :D
haha :D
Yparxei kapnisma k kapnisma e! Allo na kapnizei kaneis 1 paketo / 3 meres k allo 3 paketa / 1 mera. Am I wrong? Am I wrong?
έχω να πιάσω πακέτο στα χέρια μου καιρό. στριφτά κάνω, αλλά ναι φυσικά και υπάρχει κάπνισμα και κάπνισμα. και κατα περιόδους καπνίζω πολύ. εξαρτάται την φάση που περνάω. άλλες φορές κάνω δέκα τσιγάρα την ημέρα.
K otan kapnizeis ligo? :DQuote:
Pantws (an k ontws de mporeis na krineis esu an murizeis h' oxi) de murizoun oloi to idio. Exw gnwrisei atomo pou stis kales tou kanei 3-4 paketa. Se "faseis" kanei k 5 (ton exw dei in action, den ta bgazw apto mualo mou). E twra autos de 8a murizei?
Apo aplh periergeia ti kapno foumareis?
δεν είπα οτι δεν μυρίζει το τσιγάρο. απλά άλλοι άνθρωποι προσέχουν να μην μυρίζουν και άλλοι όχι. εγώ είμαι στους πρώτους.
χαχα, drum λευκό.Quote:
Originally Posted by solution_AK-47