άμα γίνεται προς λαγό, μέσα :P
Printable View
άμα γίνεται προς λαγό, μέσα :P
LOL prin 5-6 ores esteila minima ston Nerona na mou dosei to kinito sou giati eimai Larisa gia to weekend (laptop=sanida sotirias) kai mou apantise oti eisai apo Trikala kai me geiose giati ego nomiza eisai apo Larisa, peran tou oti apo oti eida eisai Xanthi at the time being hohoho.
EXTHROS LOIPON! THA PAO KI EGO STRATO NA MATHO NA XRHSIMOPOIO OPLO KAI META MH SE PETUXO STIN THESSALIA! :P
pote den einai arga na deis to fws :)Quote:
Originally Posted by Fixxxer
Exeis dikio.
PHGAINO KI EGO
Τι ωραία που είναι να λείπουν οι δικοί σου :dcontent:
Edit: Kvelds, θα κατεβάσω από σένα τώρα. Σου το λέω :p
Ολραιτ, τώρα γύρισα και το δα =ρ Ξεκίνησες. Τα χτεσινά εντάξει ε? Αν και αυτό το Threemovements δεν λεει να κατέβει ολόκληρο
Δεν πειράζει ρε. Θα το ακούσω κάποια στιγμή (τώρα ακούω το Madder Mortem :oops: ). Αν μου αρέσει, πώς το βρίσκω;
Αυτό είναι μια καλή ερώτηση. Και γω το ψάχνω από τότε που μου το πρωτοέδωσαν =/ Ψιλοάσχετο, αλλά το Sonik δίνει δώρο ένα dvd με ντοκιμαντερ για την Βραζιλιανικη μουσική από τον Kaurismaki
ponokefalos gamw tin ygrasia
τι κανεις λατρεια? :)
8) 8)Quote:
Originally Posted by Kveldssanger
Eni, έφτασες στα ξένα έμαθα! Ελπίζω να μη σου πάρει πολλές μέρες να συνηθίσεις στο κλίμα και όλα αυτά :dscared: Πώς είναι εκεί; Έχει πολλούς που μοιάζουν ύποπτοι; :nj: Πωωω μλκ, δεν ξέρω αν είναι βαρεμάρα so far, αλλά πέρα από την υγρασία και τον πονοκέφαλο, πρέπει να είναι απίστευτα ενδιαφέρον σκηνικό και από πλευράς τόπου και επειδή παίρνεις μια καλή ιδέα για όσα κάνουν οι ΜΚΟ και οι ξένοι εκεί πέρα. ΡΙΝΚ!
Τελικά είναι του Mika, του αδερφού του Aki... http://imdb.com/name/nm0442455/
analytika alli foraQuote:
Originally Posted by Kuolema
alla oi NGOs kanoun episis paaaara polla lathi (alla poly ligotera apo tous kyvernitikous organismous).
plus, i diafthora einai apisteuti, se fasi na tous paratiseis tous ntopious kai na fygeis
Αναλυτικά το Μάιο. Ανυπομονώ ρε γαμώτο. Θα είμαστε όλοι μαζί στην Κολωνία :pink:
Anywayz, προσπάθησε να περάσεις όσο γίνεται καλύτερα εκεί πέρα και προσοχή στα κουνούπια και γενικά... Τα τσάγια σου τα σπάνε μαλάκα. Πίνω κάθε μέρα και δεν τελειώνουν :p
Kvelds, κι ο Mika πρέπει να λέει αρκετά. Υπάρχει μια σελίδα που λέει και για τους δύο, αλλά τίποτε δε βρίσκεται εύκολα.
χαχαχαχα, να σκεφτείς ότι χτες ήμουν για καμιά ώρα λάρισα στον παππού μου και μετά ανέβηκα ξάνθη!Quote:
Originally Posted by Fixxxer
επίσης, παίζει να γίνω και μόνιμος κάτοικος από 'δω και πέρα. τρικαλολάρισο λοιπόν... αυθεντικό τυρί :headbang: