πω...
Printable View
πω...
Πάει ο Χέτφιλντ σε ένα περίπτερο και παίρνει κάτι κοκακόλες
φεύγοντας ζητάει απόδειξη
ο περίπτερμαν τον δίνει απόδειξη
και ο Τζέιμς λέει "μα εδώ γράφει ότι πήρα 6 κοκακόλες zero"
περίπτερμαν "μα καλά,εσείς τι πήρατε;"
Spoiler
θα πεθανω.
πεθαινω.
....
πω ρε μαλακα θα κλαψω.
γάμησε.
:touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched:
αχαχαχ γάμησε
γελαω εγω, κι ο Ταβερν μπρος απ το πισι του μετα το κοπη πεηστ δηλωσε οτι γελαει μονος του.
:rofl:
HAHAHAHAHAH
kopike i anasa gia 5-6 deftera otan me to pe se tsipourofasi o malakas :touched:
ήταν τρεις σε ένα παγκάκι
φεύγει ο ένας και μείναν οι δύο
φεύγει και ο δεύτερος και μένει ο ένας
φεύγει και ο ένας και μεινε το παγκάκι
αφού το σκέφτεται φεύγει και το παγκάκι
ω θεοί του Ολύμπου!
ηρθα πισω μονο για να σημειωσω οτι το enter sandman δεν θα ειναι ποτε ξανα το ιδιο.
Τον αυτοχαρακτηρισμό όμως?
Φτάσαμε σε εποχή που τα σχολιαρόπαιδα δεν ακούν μετάλλικα :touched:
Έξι λάιτ. Μάλιστα.
Σίγουρα;
Όχι δε γίνεται.
Όχι.
Μεγάλο ανέκδοτο ρε γαμώτο. Θα έχω να το λέω.
Είχα να γελάσω τόσο από αυτό.
Spoiler
βσκ εχουμε γεμισει με φεηκ του καντιρου
οι μοτορχενταρες δεν ειναι για σενα,μεινε στους πινκ φλουντ
γαμω το ανεκδοτο του καροτου αλλα αν το ελεγε κανας καντιρος ακομα θα τον κραζατε μουναρες :D
Ωπ τι εγινε, ΦΛΩΡΕΨΕ ο θρασερ και στεναχωριεται που τη λενε στον Καντιρου?
Οχι απλα απο τρελο και απο μικρο μαθαινεις την αληθεια...Και συμφωνω με αυτο που λεει ο πιτσιρικος.
κοιτα να δεις τωρα. 15 χρονων και δεν εχει ακουσει μεταλλικα. τι εποχη θε μου.
ετσι τους κανατε.
(equivalent του ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ)
Spoiler
Kαλεί ο θεός τους αρχηγούς της γης, ομπάμα, κάστρο και γιωργάκη, να τους ανακοινώσει ότι θα καταστρέψει τον κόσμο.
αφού ψάλλουν τα τάγματα, χερουβίμ νεφελίμ και τα ρέστα, τους ανακοινώνει ο μέγιστος την απόφασή του, οπότε
λέει ο ομπάμα: "ρε θεέ, τώρα που τα πράγματα μπαίνουν σε μία τάξη, ολόκληρες ηπα βγαλαν μαύρο πρόεδρο και φαίνεται να υπάρχει ελπίδα στον κόσμο, γιατί το κάνεις;;;;"
θεός: "ξέρεις μπάρακ, σε συμπαθώ, αλλά θα καταστρέψω τον κόσμο"
λέει ο κάστρο "..."
θεός "ξέρεις φιντέλ, ποτέ μου δεν πήγα τους κομουνιστές, εσένα όμως σε συμπαθώ. δυστυχώς θα καταστρέψω τον κόσμο"
λέει και ο γιωργάκης "ρε θεέ τώρα έχτισα μία βιλίτσα στη μύκονο, να μην τη χαρώ;"
θεός "σε πάω ρε γιώργο, αλλά θα καταστρέψω τον κόσμο"
επιστρέφουν με κείνα και με τάλλα στις χώρες τους οι πρόεδροι και ήγκηκεν η ώρα η χαλεπή να ανακοινώσουν στο λαό τους την απόφαση του θεού:
ηπα
"σας έχω ένα καλό και ένα κακό νέο: ο θεός συμπαθεί τους μαύρους, αλλά θα καταστρέψει τον κόσμο"
κούβα
"σας έχω δύο κακά νέα: υπάρχει θεός και θα καταστρέψει τον κόσμο"
ελλάδα
"σας έχω δύο καλά νέα: ο θεός συμπαθεί την πολιτική μας και θα την εφαρμόσει σε όλον τον κόσμο"
αυτό
kako
ο μπαμπάς καρχαρίας εκπαιδεύει το καρχαριάκι,
- βλέπουμε τον άνθρωπο, απομακρυνόμαστε, σηκώνουμε πτερύγιο, πάμε αργά προς τα πάνω του, κάνουμε 2 περιστροφές αριστερόστροφες, απομακρυνόμαστε, επιστρέφουμε για άλλες 2 δεξιόστροφες, απομακρυνόμαστε και κάνουμε επίθεση.
κατάλαβες; πες τα και εσύ
- εεεεεε ναι, τον βλέπουμε, σηκώνουμε πτερύγιο, 1 στροφή αριστερά 1 δεξιά και τρώμε
- όχι, όχι.. πρόσεχε τα βήματα είναι σημαντικά, βλέπουμε τον άνθρωπο, απομακρυνόμαστε, σηκώνουμε πτερύγιο, πάμε αργά προς τα πάνω του, κάνουμε 2 περιστροφές αριστερόστροφες, απομακρυνόμαστε, επιστρέφουμε για άλλες 2 δεξιόστροφες, απομακρυνόμαστε και κάνουμε επίθεση. κατάλαβες τώρα; πες τα και εσύ
- μμμμμμ ναι, τον βλέπω, σηκώνω πτερύγιο, 2 στροφές γύρω του και τρώμε
- ΟΧΙ ! , ΟΧΙ !, προσπάθησε ξανά..
- τον βλέπω.., πλησιάζω αργά.., κάνουμε.. 2 στροφές προς τα δεξιά... δεν τα θυμάμαι ρε μπαμπά είναι πολλά...
- ε, τι να σου πω... φάτον με τα σκατά
les kaka anekdota alla to avatar sou spernei.
SKASE GAMHMENE SKASE.